İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

Valla bende evde bicama tarzı giyiyorum eşimde eve gelir gelmez duş alıp bicamalarını giyiyor biz bihter ziyagilmiyiz yahu
hiç tam bir lahana oluyorum kışın, adam dokunmaya kalksa yer bulamaz

Klimamız sağolsun birde izmirde olduğumuzdan lahana gibi giyinmiyorum bicama tshirt üstüne polar sıcaklayınca çıkmalık üşüyümce giymelik
benim kalorifere alercim varr , yakmayı sevmem uzun süre ilk etapta öyle takılıyorum. yakınca biraz daha ince giyiniyorum. ama yinede kış dedın mı kat kat gıyınmektır benım iiçin. bak daha hava bugun serinledi ben uzun kollu badi uzun bicama ince hırka ve çoraplayım

Ben sırttan yiyorum soğuğu genelde
Taytta sıkıntı yok o yüzden içi polarlı taytlar var hem üstüne hafif uzun hırka tamamdır içine bi spor atlet

ben lc den almıştım evde giymek için spor taytı gibi aslında ama çok diri tutuyor :)
Ay ben spor yapanlar içi diye transit geçiyodum onları bi bakıyım ilk fırsatta
Kilo fazlam da yok spora da ihtiyacım yok taş gibiyim maşallah bi de diri bi tayt oh mis

Valla banada annem 2 tane verdi geçen sene allahım o kadar mı yumuşak rahat ve hoş duruyor ama pazardan almıştj galiba birde bibimin tırnak izlerinden dolayı dizleri delik dolu şu anda
Delikler bile seksi duruyodur sende bibi eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…