- 15 Ekim 2016
- 22.627
- 1
- 129.895
- 598
bicama oSenin pjimalari konuşmayalım şimdi
BicamaSenin pjimalari konuşmayalım şimdi
töbesst , aman okuduğunu düşünseneAlayimm
Üzülme kuzum zamanı vardır Rabbim nasip etsim benim de 4 yıl sonra oldu bir kaybimda var.
Sen bu günlerin tadını çıkar,bebekten sonra ahh bi uyusada bende dinlensem diceksin:)))
Aynen ya nerde o eski ben nerde şimdiki gözleri kırmızı ben:)))hayranim burdaki kadinlara. bizim en büyük eğlencemiz sırayla çocukları uyutup direk uyumak
Onun bicama bile dantellidirbicama o
:))) yok yaw nerden okuyacak. Bakma sen vala bomba patlasa gene gitmeztöbesst , aman okuduğunu düşünsene
Zaman oluşturabilirsiniz kendinizehayranim burdaki kadinlara. bizim en büyük eğlencemiz sırayla çocukları uyutup direk uyumak
aaaa o nebiçim kaynana , olmamış:))) yok yaw nerden okuyacak. Bakma sen vala bomba patlasa gene gitmez
Yok kızz eski püskü giyiyorum:))) üzerinde garfield resmi varOnun bicama bile dantellidir
Evet çok uzak sayilmaz:))) sözde torun sevgisi maksat rahatsiz etmek:)))aaaa o nebiçim kaynana , olmamışyakınsınız herhalde
Hiç yakıştıramadım sana . Enişte böyle görürse nevresim takimi daha ilgi çekici olur tabiYok kızz eski püskü giyiyorum:))) üzerinde garfield resmi var
gerçekten ne zevk alıyorlar çok merak ediyorumEvet çok uzak sayilmaz:))) sözde torun sevgisi maksat rahatsiz etmek:)))
O kadar yoruluyorumki gayret edemiyorum valla:)) kızım doğmadan önce şık taytlar falan giyerdim ama şu an hiç yapasım yokHiç yakıştıramadım sana . Enişte böyle görürse nevresim takimi daha ilgi çekici olur tabi
İsimlerinin hakkını vermeye çalışıyorlar iştegerçekten ne zevk alıyorlar çok merak ediyorum
Kuzum bi tayt giymek zor olmaması gerek:) devam edebilirsin bence sorun kızın değil düşüncenO kadar yoruluyorumki gayret edemiyorum valla:)) kızım doğmadan önce şık taytlar falan giyerdim ama şu an hiç yapasım yok
Haklısın canım.bahanede diyebiliriz:)) en iyisi atmak.bu pijamalari atmadan üzerimden çıkarmam o kadar rahatki:)))Kuzum bi tayt giymek zor olmaması gerek:) devam edebilirsin bence sorun kızın değil düşüncen
Kuzum gene uyurken giy ama karşılamayı onlarla yapma :)Haklısın canım.bahanede diyebiliriz:)) en iyisi atmak.bu pijamalari atmadan üzerimden çıkarmam o kadar rahatki:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?