Aminn ama olan var olmayan var böyle yazilirmiHerkes kaynanasına teşekkür eder bana ne güzel oğlan dogurmussun diye ben kocama teşekkür ediyorum bana ne güzel anne buldun diye
Allah güzel geçim versin sonuçta hayatımız müşterek özellikle de kocamiz
Ne güzel işte eşinde senin kafadansa sorun yok:)))Oww acıdıçok acsam bütün pastayı yedirebiliyor bu libido denen ve bir türlü azalmayan zimbirtim
Bu muhabbet ne ya =/ regliz ama =/Ne güzel işte eşinde senin kafadansa sorun yok:)))
Belki düzelir yahu üzülmeAminn ama olan var olmayan var böyle yazilirmidamarıma bastın ağlicam valla
Hahah valla ben regl değilim ama bizde de iş yok anacim:) eşim sabah 6 da işe çağirildi 12 de gelip gözü kapalı yatağı ariyacak :)))Bu muhabbet ne ya =/ regliz ama =/
Hayaller hayatlar:)) 5 yıldır düzelemedi umudumuz yarınlarBelki düzelir yahu üzülme
Belki gözü başka bir şeyi görünce yataktan vazgeçerHahah valla ben regl değilim ama bizde de iş yok anacim:) eşim sabah 6 da işe çağirildi 12 de gelip gözü kapalı yatağı ariyacak :)))
Hahah yok biliyorum ben Başak burcu erkeği sanırım uykuyu tercih ediyor:))Belki gözü başka bir şeyi görünce yataktan vazgeçer
Ne güzel işte eşinde senin kafadansa sorun yok:)))
Bu muhabbet ne ya =/ regliz ama =/
Wuhuuu:))) ne zamandır evlisinEvet iki manyak birbirimizi bulduk galiba
Bende reglim gusül almak için sabırsızlanıyorum
Hmm =/ neyse artık bugunluk :)Hahah yok biliyorum ben Başak burcu erkeği sanırım uykuyu tercih ediyor:))
Benim daha yeni başladı çok var daha:)Evet iki manyak birbirimizi bulduk galiba
Bende reglim gusül almak için sabırsızlanıyorum
Wuhuuu:))) ne zamandır evlisin
Masallah halen ilk günkü gibi aranızdaki bağ galiba2,5 yillik
Hmm =/ neyse artık bugunluk :)
Benim daha yeni başladı çok var daha:)
Masallah halen ilk günkü gibi aranızdaki bağ galiba
Maşallah:)) bebek varmı? Bende öyle hareketliydim bebekten önce sonra böyle basma pijamali bişeye dönüştüm2,5 yillik
Maşallah:)) bebek varmı? Bende öyle hareketliydim bebekten önce sonra böyle basma pijamali bişeye dönüştüm
Senin pjimalari konuşmayalım şimdiMaşallah:)) bebek varmı? Bende öyle hareketliydim bebekten önce sonra böyle basma pijamali bişeye dönüştüm
Üzülme kuzum zamanı vardır Rabbim nasip etsim benim de 4 yıl sonra oldu bir kaybimda var.Ne yazikki istiyoruz ama henüz nasip olmadı hiç bı sıkıntımız olmamasına rağmen vakti saati var galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?