- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.204
- 208
Hamileyken almiştim bollar o yüzden rahatlar:)) zamanla düzelirim inşallah.Kuzum gene uyurken giy ama karşılamayı onlarla yapma :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamileyken almiştim bollar o yüzden rahatlar:)) zamanla düzelirim inşallah.Kuzum gene uyurken giy ama karşılamayı onlarla yapma :)
aman onların isimlerineİsimlerinin hakkını vermeye çalışıyorlar işte
Bence bugünden itaberen düzel ♡Hamileyken almiştim bollar o yüzden rahatlar:)) zamanla düzelirim inşallah.
Nisanım sendeki libido hiç mi bitmez:)))Bence bugünden itaberen düzel ♡
TımamBence bugünden itaberen düzel ♡
Beklenen taraftar geldiNisanım sendeki libido hiç mi bitmez:)))
Dizleri çıkmış pijama candır yaa:)) ne taytı
Sen dinleme nisankralicesi ni:)))Beklenen taraftar geldi
Yok kuzum bitmez kızı etkileme bu arada aaa :)Nisanım sendeki libido hiç mi bitmez:)))
Dizleri çıkmış pijama candır yaa:)) ne taytı
Senin onun dediklerini uygulama yaptıklarını yap bacımBeklenen taraftar geldi
Allah bağışlasın:))) sağolsun benim için söylüyor ama eşim gece 12 de eve geliyor o saattede artik pert olmuş olıyorum pijamalarımı giyiyorum:)Sen dinleme nisankralicesi ni:)))
Hem bebek bak hem cilve yap yemek yap ütü yap temizlik yap oooo kocan giysin taytı geceliği:))
Bende 3 bebe varda:)
İçinden gelmiyor canım aaaYok kuzum bitmez kızı etkileme bu arada aaa :)
Valla benim eşimde bı ara 12 de gelirdi o saatte kapıyı açıp öpüp iyi geceler diyorsam beni öpsün başına koysun:))Allah bağışlasın:))) sağolsun benim için söylüyor ama eşim gece 12 de eve geliyor o saattede artik pert olmuş olıyorum pijamalarımı giyiyorum:)
Niye gelmiyor acaba =/ tamamiyle kendini annelik görevine verdiği için. Insan çocuk uyuduktan sonra es olmaya dönmeli bence anneligi çocuk uyuduktan sonra bırakmalıİçinden gelmiyor canım aaa
Benimkisi işten o saatte çıkıyor maalesef.Valla benim eşimde bı ara 12 de gelirdi o saatte kapıyı açıp öpüp iyi geceler diyorsam beni öpsün başına koysun:))
Sağol bu arada :)
Canım belki de bebeği benimkiler gibi hiç uyumuyordurNiye gelmiyor acaba =/ tamamiyle kendini annelik görevine verdiği için. Insan çocuk uyuduktan sonra es olmaya dönmeli bence anneligi çocuk uyuduktan sonra bırakmalı
Gündüz kaçta gidiyor??Benimkisi işten o saatte çıkıyor maalesef.
Tabi ki kuzum ben haksız demiyorum fırsat buldukça uygulaması gerek yani ♡ yoksa bu soğukluk uzadıkça uzar =/Canım belki de bebeği benimkiler gibi hiç uyumuyordur
12 de eve geliyormuş eşi ne zaman napsın da dinlensin ama bu kadın
Gündüz kaçta gidiyor??
Daha yeni sanırım bebeğiniz valla hiç takma canım benim
Nasıl rahat san öyle gez yap
Ben adamı 7 ay yaklastırmadım yanıma ((ikizler sürpriz oldular da))
Evet canım doğru bildin gece uyumuyor sürekli uyanıyor ellerinden öper 7 aylık:)Canım belki de bebeği benimkiler gibi hiç uyumuyordur
12 de eve geliyormuş eşi ne zaman napsın da dinlensin ama bu kadın
Gündüz kaçta gidiyor??
Daha yeni sanırım bebeğiniz valla hiç takma canım benim
Nasıl rahat san öyle gez yap
Ben adamı 7 ay yaklastırmadım yanıma ((ikizler sürpriz oldular da))
Canım sen haklısın ama bazen de kafa dinlemek lazım eşiz diye de her daim yapmak zorunda değiliz kiTabi ki kuzum ben haksız demiyorum fırsat buldukça uygulaması gerek yani ♡ yoksa bu soğukluk uzadıkça uzar =/
Bebeğin uyuduğu zaman enerjin kalırsa uygularsın canım beklesin yani eşin de napalm hangi birine yetişelimEvet canım doğru bildin gece uyumuyor sürekli uyanıyor ellerinden öper 7 aylık:)
Ssnin ikizlerede maşallah olacağı varmış demekki
Gündüz 4 te işbaşı bazen daha erken çıkıyor değişiyor yani
Kız zaten her zaman gitsin güzel şeyler öyle karsilasin demiyorum ki :)) her gün pijamayla karşılamasın diyorum:) arada değişiklik yapsın yola her gün her gün fırsat olmaz zaten :)Canım sen haklısın ama bazen de kafa dinlemek lazım eşiz diye de her daim yapmak zorunda değiliz ki
Hele benim vakit yok çoğu akşam kendim yemek bile yiyemiyorum
Bebeğin uyuduğu zaman enerjin kalırsa uygularsın canım beklesin yani eşin de napalm hangi birine yetişelim