• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

Sen dinleme nisankralicesi nisankralicesi ni:)))
Hem bebek bak hem cilve yap yemek yap ütü yap temizlik yap oooo kocan giysin taytı geceliği:))
Bende 3 bebe varda:)
Allah bağışlasın:))) sağolsun benim için söylüyor ama eşim gece 12 de eve geliyor o saattede artik pert olmuş olıyorum pijamalarımı giyiyorum:)

Allah bağışlasın:))) sağolsun benim için söylüyor ama eşim gece 12 de eve geliyor o saattede artik pert olmuş olıyorum pijamalarımı giyiyorum:)
Valla benim eşimde bı ara 12 de gelirdi o saatte kapıyı açıp öpüp iyi geceler diyorsam beni öpsün başına koysun:))
Sağol bu arada :)

Niye gelmiyor acaba =/ tamamiyle kendini annelik görevine verdiği için. Insan çocuk uyuduktan sonra es olmaya dönmeli bence anneligi çocuk uyuduktan sonra bırakmalı:KK66:
Canım belki de bebeği benimkiler gibi hiç uyumuyordur:KK43:
12 de eve geliyormuş eşi ne zaman napsın da dinlensin ama bu kadın:KK43:

Benimkisi işten o saatte çıkıyor maalesef.
Gündüz kaçta gidiyor??
Daha yeni sanırım bebeğiniz valla hiç takma canım benim
Nasıl rahat san öyle gez yap
Ben adamı 7 ay yaklastırmadım yanıma ((ikizler sürpriz oldular da))

Gündüz kaçta gidiyor??
Tabi ki kuzum ben haksız demiyorum fırsat buldukça uygulaması gerek yani ;) ♡ yoksa bu soğukluk uzadıkça uzar =/

Gündüz kaçta gidiyor??
Evet canım doğru bildin gece uyumuyor sürekli uyanıyor ellerinden öper 7 aylık:)
Ssnin ikizlerede maşallah olacağı varmış demekki
Gündüz 4 te işbaşı bazen daha erken çıkıyor değişiyor yani

Tabi ki kuzum ben haksız demiyorum fırsat buldukça uygulaması gerek yani :KK66: ♡ yoksa bu soğukluk uzadıkça uzar =/
Canım sen haklısın ama bazen de kafa dinlemek lazım eşiz diye de her daim yapmak zorunda değiliz ki
Hele benim vakit yok çoğu akşam kendim yemek bile yiyemiyorum:(
Evet canım doğru bildin gece uyumuyor sürekli uyanıyor ellerinden öper 7 aylık:)
Ssnin ikizlerede maşallah olacağı varmış demekki
Gündüz 4 te işbaşı bazen daha erken çıkıyor değişiyor yani
Bebeğin uyuduğu zaman enerjin kalırsa uygularsın canım beklesin yani eşin de napalm hangi birine yetişelim

Canım sen haklısın ama bazen de kafa dinlemek lazım eşiz diye de her daim yapmak zorunda değiliz ki
Hele benim vakit yok çoğu akşam kendim yemek bile yiyemiyorum:KK43:

Bebeğin uyuduğu zaman enerjin kalırsa uygularsın canım beklesin yani eşin de napalm hangi birine yetişelim
Kız zaten her zaman gitsin güzel şeyler öyle karsilasin demiyorum ki :)) her gün pijamayla karşılamasın diyorum:) arada değişiklik yapsın;) yola her gün her gün fırsat olmaz zaten :)

Back