• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

canım , karınca tozu var annem ondan kullandı yerlere tezgahlara falan döküp 1 gün bekletti,kesildiler
karinca tozu kacirmak yerine boğup öldürüyor diye biliyorum..
derandiren derandiren benimde 2 kizim var eve karinca gelir cokca, hicbir zaman öldürmedim.
biraz takip edersen onlarin her zaman yolu bellidir. evi supurdukten sonra sirkeli su ile silersen sirke kokusunu sevmezler kacarlar..
gectikleri guzergah her zaman aynidir cunku koku bırakırlar ve o sekilde ilerlerler kaybolmamak adina. guzergahlarina limon kesip koyarsan buda kokusunu sevmedikleri icin kaçırır..
buyuk olasilikla supurgelikler var ya onlarin birlesme yerleri yada evlerin oda kapilarinin altinda boşluklar oluyor ordan gelip yuva yapiyorlar. oralara kahve serpersen onuda sevmezler kacarlar yuvadan cikmazlar..

Öylemi:)) bunu söylediğin iyi oldu,kaynanamın bana geldiği gün süreyim ozaman:KK53:
Kaçar gider hemen:KK70:
ahhahaaahha Allah iyiliğini versin :D
derandiren derandiren benimde 2 kizim var eve karinca gelir cokca, hicbir zaman öldürmedim.
biraz takip edersen onlarin her zaman yolu bellidir. evi supurdukten sonra sirkeli su ile silersen sirke kokusunu sevmezler kacarlar..
gectikleri guzergah her zaman aynidir cunku koku bırakırlar ve o sekilde ilerlerler kaybolmamak adina. guzergahlarina limon kesip koyarsan buda kokusunu sevmedikleri icin kaçırır..
buyuk olasilikla supurgelikler var ya onlarin birlesme yerleri yada evlerin oda kapilarinin altinda boşluklar oluyor ordan gelip yuva yapiyorlar. oralara kahve serpersen onuda sevmezler kacarlar yuvadan cikmazlar..
aa ben öldürdüğünü bilmiyordum.. annem son çare bunu yapmıştı. hiçbir şekilde kesemedi.

Uzun uzuna yazmişsin sağol canım.
Ben zaten iki gün önce antibakteriyel diye elma sirkesiyle içeriyi sildim.
Yinede bir takip edicem bakalım kızım var diye böyle telaşlandım daha minicik anlamaz kulağına girerse falan diye

Back