- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.190
- 198
Ellerine sağlık kuzum ♡
Afiyet olsun canim:)Ellerine sağlık kuzum ♡
Kaç çocuk vardı senin ? ♡
Afiyet olsun kuzum,gecmis olsun bu arada kac yasinda bebis?Kızımı yatirdim diken üstündeyim ateşi düşüp yükseliyor.
Baya yoruldum çay yaptim eklerde almiştik pastaneden yiyorum:) isteyen varsa buyursun
4 müAfiyet olsun canim:)
4 cocuk var bende ellerinden oper
Ciddi mısınAfiyet olsun canim:)
Teşekkür ederim canım 7 aylık diş çıkarıyor sanırım inşallah diştirAfiyet olsun kuzum,gecmis olsun bu arada kac yasinda bebis?
Hahahah aynen ben de öyle düşündüm4 müdelilikte nirvanaya ulaşmışsındır herlade
5 N bir K :)))Ciddi mısınkaç erkek kac kız? Kaç yıllık evlisin ? Yasin kaç? :))
Bitki çayı varmı acepp
YimemmmmKızımı yatirdim diken üstündeyim ateşi düşüp yükseliyor.
Baya yoruldum çay yaptim eklerde almiştik pastaneden yiyorum:) isteyen varsa buyursun
36 oldum agustosta:))Ciddi mısınkaç erkek kac kız? Kaç yıllık evlisin ? Yasin kaç? :))
Abowwww biri 4 çocuk didi kizzz sen nasıl sağlam kaldın bacım massallahhhhh bende olsa çoktan tımarhaneye gitmistimAfiyet olsun canim:)
Var var:))ne li olsun kuzum nanemi yesil caymi ne istersin bakamBitki çayı varmı acepp
Allah bağışlasın kuzum36 oldum agustosta:))
2 erkek 2 kiz buyuk kizim 14 en kucugu oglum 4 yasinda:)
Benim durumlar garisik kuzum 9 sene olcak evliyim 2.evliligim 2 evladimda 1.evliligimden aman boyle anlatinca corba oluyor ama
Yeşilden alayım bir dalVar var:))ne li olsun kuzum nanemi yesil caymi ne istersin bakam
Amin kuzum cumlemizinkini bagislasin:)Allah bağışlasın kuzum
benimde 2 cadım var 8 yıllık evliyim 29 yaşındayım :)Amin kuzum cumlemizinkini bagislasin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?