Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beğenmenize sevindimGerçekten çok güzel ve beyazlar yakışmış ben ki gri severim beyazda aklım kalmadı desem yanlış söylemiş olurum..Ben mutfak dolaplarınızı sorucaktım ama kocaelidenmişsiniz güzel yapılmış bende yaptırıcaktım sorması ayıp fiyatı nedir..
biz de aynı şikayetler yüzünden beyaz tercih ettik belki mutfağımıza siyah ankastre daha çok yakışırdı ama kullanışlı olmicaktı. çok teşekkrler beğendğiniz için.Çok güzel olmuş.güle güle iyi günlerde kullansın anneciğin inşallah
kesinlikle mutfakta beyaz diyorum bbende.siyah granit ve ankastre kullanıcısı olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum.
iyi dilekleriniz için çok sağolunWoooowww ben çok beğendim anneciğin güle güle kullansın mis gibi yemeklerle mutlulukla masanız şen kalsın![]()
işte hanımlar bu da annemin yeni mutfağı. gördüğünüz üzere eşyalarda beyaz hakim ankastrelerimizi beyaz seçmedeki sebebimiz tamamen kullanışlı olmasıyla alakalı siyahtan ve griden kimseler memnun değil aynı şekilde tezgahımızda öyle. mutfak bitene kadar çok tereddütlerimiz vardı nolur nası olur diye ama içimize sindi çok şükür. henüz biriki eksiğimiz var zamanla artık. iyi kötü yorumlarınızı eksik etmezseniz seviniriz.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bakış akrilik kapak beğendiğinize sevindim :)Cok guzel olmus..beyaz en guzeli...dolap kapaklari nedir..
canım bulaşık makinemiz tam ankastre dolap kapağı yapıştırılıyor üstüne üst kısmı da dokunmatik.canım bulaşık makinası ankstre dmi o sistem nasıl oluyo üzerine mi yapıştırıyolar kapagı
dikkat edilmesi gerekiyor tabiki ama beyaz seçmemizin bir sebebi de leke belli etmemesi koyu renklerden çok şikayet eden tanıdıklarımız var biz memnunuz.Akrilik dolapta parmak izi kaliyor mu...temizligi nasil...