işteee annecimin 30 yıl sonra kavuştuğu yeni mutfağı...

Gerçekten çok güzel ve beyazlar yakışmış ben ki gri severim beyazda aklım kalmadı desem yanlış söylemiş olurum..Ben mutfak dolaplarınızı sorucaktım ama kocaelidenmişsiniz güzel yapılmış bende yaptırıcaktım sorması ayıp fiyatı nedir..

Gerçekten çok güzel ve beyazlar yakışmış ben ki gri severim beyazda aklım kalmadı desem yanlış söylemiş olurum..Ben mutfak dolaplarınızı sorucaktım ama kocaelidenmişsiniz güzel yapılmış bende yaptırıcaktım sorması ayıp fiyatı nedir..
beğenmenize sevindim :12: biz bursada oturuyoruz kocaeli benm eğitim gördüğüm şehirdi güncellemedim bilgilerimi :) velhasıl bursada yaptırdık dolaplarımızı ama şöyle bi durum var biz evimizi genel bi tadilata soktuk kapılarımız parkelerimiz portmantomuz falan değişti badana ıvır vızır bi sürü şey yaptırdık yıkım döküm yaapıldı o yüzden mutfak ne kadar tuttu hiç bilmiyoruz toplam bi fiyat belirlendi bize. mutfak kapaklarımızın markası bakış kapak belki bu yardmcı olur size :42:

Çok güzel olmuş:nazar:.güle güle iyi günlerde kullansın anneciğin inşallah :21:kesinlikle mutfakta beyaz diyorum bbende.siyah granit ve ankastre kullanıcısı olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Woooowww ben çok beğendim anneciğin güle güle kullansın mis gibi yemeklerle mutlulukla masanız şen kalsın :nazar:

Çok güzel olmuş:nazar:.güle güle iyi günlerde kullansın anneciğin inşallah :21:kesinlikle mutfakta beyaz diyorum bbende.siyah granit ve ankastre kullanıcısı olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum.
biz de aynı şikayetler yüzünden beyaz tercih ettik belki mutfağımıza siyah ankastre daha çok yakışırdı ama kullanışlı olmicaktı. çok teşekkrler beğendğiniz için.

Woooowww ben çok beğendim anneciğin güle güle kullansın mis gibi yemeklerle mutlulukla masanız şen kalsın :nazar:
iyi dilekleriniz için çok sağolun :16:

çok güzel. tam hayalimdeki gibi mutfak :31: güle güle kullanın huzurla mutlulukla. Allah hep güzel günler için yemekler tatlılar yapmayı nasip etsin inşallah

Çok ferah ve şık olmuş.
Biraz renkli aksesuarla renk katabilirsiniz.
Ankastrelerde beyaz tercih ederek kendinizi büyük bir sorundan kurtarmışsınız.
Benim siyah ankastrelerim ve elimden bez düşmüyor malesef.
İyi günlerden kullanın :31:

Son düzenleme:
Güle güle kullansın çok güzel ,beyaz olması iç açıcı

işte hanımlar bu da annemin yeni mutfağı. gördüğünüz üzere eşyalarda beyaz hakim ankastrelerimizi beyaz seçmedeki sebebimiz tamamen kullanışlı olmasıyla alakalı siyahtan ve griden kimseler memnun değil aynı şekilde tezgahımızda öyle. mutfak bitene kadar çok tereddütlerimiz vardı nolur nası olur diye ama içimize sindi çok şükür. henüz biriki eksiğimiz var zamanla artık. iyi kötü yorumlarınızı eksik etmezseniz seviniriz.:16:

canım bulaşık makinası ankstre dmi o sistem nasıl oluyo üzerine mi yapıştırıyolar kapagı

Şık ve kullanışlı bir mutfak olmuş.

Güzel günlerde kullansın anneciğiniz.

Back
X