- 7 Ağustos 2016
- 3.456
- 7.218
- 158
Gerçekten hayret ettim konu sahibine o ince çizgiyi es geçmis malesef.okula sabahın köründe aşırı dekolteli taytlı taytın altına da topuklu giyen bir kadın geliyor herkes gülüyor ona.modern olmuyor dikkat çeken güzel kadın olmuyor dalga geçilen kadın oluyor.
senin dediğin çok doğru da konu sahibi direkt minilere hayran.işyerinde mini giyen kadını kıskanıyormuş baksanaBen seni anladım bacim:)
Bence yavaş yavaş basla.
Mesela Kore stili kıyafetler dene önce. Üstündeki de uzun kollu olsun, eteğin de oldukça uzun olsun. Hani kapalı olsan bile bir ihtimal giyilebilecek - usturuplu(!) Elbiseler
Zaten giye diye bacaklarinin çıplaklığıyla alisirsin.
Eş dost da mal değilse iltifat eder seni böyle gördükçe, sen de zamanla istediğini giyebilecek hale gelirsin
Eki Görüntüle 3055526 Eki Görüntüle 3055527 Eki Görüntüle 3055528 Eki Görüntüle 3055529
Fazla şacmalamışsınKızlar merhaba. Ben 28 yaşında 2 senedir memur olarak görev yapan yalnız yaşayan bir kadınım.şimdiki olaya daha iyi yorum yapabilmeniz için çocukluğumdan bahsetmek istiyorum. Ortamama bir Türk ailesinde olduğu gibi bem de nuhafazkâr- dindar bir ailede doğdum. Annem ve tüm kadınlar kapalıdır ailemde. Bana ufak ufak teşvikler yaptılarsa bile aşırı bir zorlamaları olmadı başörtüsü konusunda. Olmadı ama bu durum sadece başörtüsü için geçerliydi. Yine kapalı giyinmek zorunda kalıyordum yani. En yakınımın düğünü için elbise alalım derdik. Aman onun burası açık onun şurası açıl diye diye, ev sahibi olduğum düğüne pantolon gömlekle giderdim her seferinde.
Fazla uzatmakn istemiyorum. Şimdiki sorunuma gelirsek : şu an yalnız yaşayan kimsenin karışamayacağı bir kadınım.o kadar güzel elbiseler, etekler giymek istiyorum ki.işyerinde bir arkadaş var pantolon giydiği istisnadır mesela.özgüvenine o ladar hayranım ki. Hani paspal tiplerden de değilim, içimden de geliyor ama bir türlü cesaret edemiyorum.bazılarınıza göre alt tarafı bir kıyafet giy çık olan şeyler benim çocukluk travmalarım yüzünden çok büyük şeylermiş gibi geliyor. Kısaca utanıyorum.mini etek, elbise hâlâ giyemiyorum.kendimi daha iyi değerlendirebilirmişim gibi geliyor. Şu an çevrede oldukça beğenilen bir kadınım Allaha şükür ama bu durumu kıyafetlerimle daha fazla desteklemek istiyorum.bu durumu için ne yapabilirim sizce ? Ben de artık diğer kadınlar gibi güzel giyinmek istiyorum.hayatımda etek giymedim bu arada.giydiklerim de maksi etekler. Adam gibi birşeyler giyemeden kuruyup gideceğim
İnsanlık hali:)senin dediğin çok doğru da konu sahibi direkt minilere hayran.işyerinde mini giyen kadını kıskanıyormuş baksana
en iyisi şort .etekle frikik vereceksin diye çekiştir dur oturuşuna dikkat et.ne gerek var?giydin mi şortu bir ayağını dağa bir ayağını bağa at ohhhhİnsanlık hali:)
Bunları giyerek başlasın, zamanla bacaklarını gösterince hissettiği utancı aşıp mini etek de giyer.
Ben de hiç oturmasına kalkmasına dikkat eden,usturuplu biri olamadım. Yoruldugum yerde bağdaş kurup taşa oturabilirimen iyisi şort etekle frikik vereceksin diye çekiştir dur oturuşuna dikkat et.ne gerek var?giydin mi şortu bir ayağını dağa bir ayağını bağa at ohhhh
bizde bir kadın vardı bir karış etekle eğile kalka ilaç hazırlardı.
benim içinde rahatlık birinci plandadır.o yüzden şort candır.her boyu var zaten.jean se hele her şeyin altına giyiliyorBen de hiç oturmasına kalkmasına dikkat eden,usturuplu biri olamadım. Yoruldugum yerde bağdaş kurup taşa oturabilirimo yüzden çok nadir kısa etek giyiyorum. Herkes taşıyabileceği kıyafeti giymeli.
Hemşire fantezilerindeki gibi minicik giyinip yere düşen şeyi domalip almaya gerek yok
Şekil a'daki gibi
Bence bunun acik giyinmekle de ilgisi yok sadece.. Benim de okulumda bi kiz var kapali ama gorseniz her gun okula resmen tasli abiye gibi elbiselerle geliyor.. Herkes de biyik altindan guluyor.. Yani sadece aciklikla da ilgili degil, nerde ne giyecegini bilmeyen asiri abartili kisilere herkes guluyor..okula sabahın köründe aşırı dekolteli taytlı taytın altına da topuklu giyen bir kadın geliyor herkes gülüyor ona.modern olmuyor dikkat çeken güzel kadın olmuyor dalga geçilen kadın oluyor.
Kahvedekilerin bakması için uzun saçlı birinin geçmesi bile yeterÇARŞAFLI bi kadın geçsin kahvenin önünden bide mini göğüs dekolteli . .))) bakalım fark varmı .
konu sahibi çok kasma istediğini giy , bi kere geliyorsun dünyaya
Bir anlık gaza bakıyor, bem de senin gibi büyüdüm ama ilk görev yerimde ev arkadaşlaeımın rahatlığından gaz alarak ip askılı giymeye başlamıştım. Önce çarşıya falan giderken kısa zamanlar için giy, zamanla normalleştirirsinKızlar merhaba. Ben 28 yaşında 2 senedir memur olarak görev yapan yalnız yaşayan bir kadınım.şimdiki olaya daha iyi yorum yapabilmeniz için çocukluğumdan bahsetmek istiyorum. Ortamama bir Türk ailesinde olduğu gibi bem de nuhafazkâr- dindar bir ailede doğdum. Annem ve tüm kadınlar kapalıdır ailemde. Bana ufak ufak teşvikler yaptılarsa bile aşırı bir zorlamaları olmadı başörtüsü konusunda. Olmadı ama bu durum sadece başörtüsü için geçerliydi. Yine kapalı giyinmek zorunda kalıyordum yani. En yakınımın düğünü için elbise alalım derdik. Aman onun burası açık onun şurası açıl diye diye, ev sahibi olduğum düğüne pantolon gömlekle giderdim her seferinde.
Fazla uzatmakn istemiyorum. Şimdiki sorunuma gelirsek : şu an yalnız yaşayan kimsenin karışamayacağı bir kadınım.o kadar güzel elbiseler, etekler giymek istiyorum ki.işyerinde bir arkadaş var pantolon giydiği istisnadır mesela.özgüvenine o ladar hayranım ki. Hani paspal tiplerden de değilim, içimden de geliyor ama bir türlü cesaret edemiyorum.bazılarınıza göre alt tarafı bir kıyafet giy çık olan şeyler benim çocukluk travmalarım yüzünden çok büyük şeylermiş gibi geliyor. Kısaca utanıyorum.mini etek, elbise hâlâ giyemiyorum.kendimi daha iyi değerlendirebilirmişim gibi geliyor. Şu an çevrede oldukça beğenilen bir kadınım Allaha şükür ama bu durumu kıyafetlerimle daha fazla desteklemek istiyorum.bu durumu için ne yapabilirim sizce ? Ben de artık diğer kadınlar gibi güzel giyinmek istiyorum.hayatımda etek giymedim bu arada.giydiklerim de maksi etekler. Adam gibi birşeyler giyemeden kuruyup gideceğim
Şu an çevrede oldukça beğenilen bir kadınım Allaha şükür ama bu durumu kıyafetlerimle daha fazla desteklemek istiyorum.bu durumu için ne yapabilirim sizce ?
Kimse birşey demiyor valla.bizde bir kadın vardı bir karış etekle eğile kalka ilaç hazırlardı. Herkes de tanırdı koca hastanede.şimdi böyle tanınmak güzel birşey mi deyecek olanlar olabilir ama bence güzel yani.alıntı yapacaktım yapamadım anlamışsınızdır kime yazdığımı.biraz o tetikledi, hırslnadırdı beni. Bizi yanıbaşımızda çalışanlar tanımıyor kadını koca hastane tanıyor.
Kesinlikle katılıyorum, mini etek de giydim ama uyuşamadık çünkü benim tarzımı yansıtmıyorHerkes taşıyabileceği kıyafeti giymeli.
Evet belki de utandığın için değil sevmediğim için uzak duruyor da olabilirim.mesela üst bedende aynı utangaçlık ( ya da her neyse ) o olmuyor mesela.göbeği ya da omzu açık giyebiliyorum ama alt bedende sıkıntı yaşıyorum.belki de kendime yakıştıramıyorum.insan bazen ne düşündüğünü anlayamayabiliyor.Kesinlikle katılıyorum, mini etek de giydim ama uyuşamadık çünkü benim tarzımı yansıtmıyor
Teşekkür ederim çok güzel seçmişsinMini etek şort da giyilir, crop da giyilir ama eğilip kalkarken başkalarının dikkatini çekmek, mini etekli kız geliyor denilsin diye giyilmez, kıyafeti kendiniz için giymelisiniz.
Siz sanki hastanedeki çalışma arkadaşınıza rakip olmak için giyinmek istiyor gibisiniz, onun giyindiği gibi giyinirseniz çekici dikkatleri üstüne toplayan biri olamayabilirsiniz de zira her şey herkes de güzel durmaz, herkes her şeyi taşıyamaz ve bence her kadının karakterini duruşunu yansıtan bir tarzı olmalı, tarzınız yoksa kıyafetler birinden ödünç almışsınız gibi durur.
Önce tarzınızı belirleyin sonra ona göre kombinler yapın, ayrıca güzel giyinmek=mini değildir.
Her dert de size göre çok büyük olmak zorunda değil ki. Gündelik hayatın içinden size göre daha hafif dertler de olabilir.sonuçta her günümüz entrika içinde geçmiyor ki.Konu bana nedense polimik için açılmış gibi geldi
Çalışan ayrı yaşayan birisin ailen ayrı yaşamana karışmıyor ve kendi sorumluluğu olanda birisin tek dert pantolan etek boyumu dediginiz tarzda baskıcı bir ailede yokmuş
Ne güzel okumuş eğitim almışınız
Ayrı yaşıyorsunuz kendi başınıza herşeye karar veriyorsunuz ama giyim konusunda ne bileyim
Değişik
rüküşlükle alakası var aynen.erkeklerde rüküşlük neredeyse yok hep kadınlarda.Bence bunun acik giyinmekle de ilgisi yok sadece.. Benim de okulumda bi kiz var kapali ama gorseniz her gun okula resmen tasli abiye gibi elbiselerle geliyor.. Herkes de biyik altindan guluyor.. Yani sadece aciklikla da ilgili degil, nerde ne giyecegini bilmeyen asiri abartili kisilere herkes guluyor..
Şimdi açık olmak mı istiyorsunuz yoksa kapalı olarak rahat giyinmekten mi bahsettiniz tam olarak anlayamadım ona göre yorum yapacağım :)Kızlar merhaba. Ben 28 yaşında 2 senedir memur olarak görev yapan yalnız yaşayan bir kadınım.şimdiki olaya daha iyi yorum yapabilmeniz için çocukluğumdan bahsetmek istiyorum. Ortamama bir Türk ailesinde olduğu gibi bem de nuhafazkâr- dindar bir ailede doğdum. Annem ve tüm kadınlar kapalıdır ailemde. Bana ufak ufak teşvikler yaptılarsa bile aşırı bir zorlamaları olmadı başörtüsü konusunda. Olmadı ama bu durum sadece başörtüsü için geçerliydi. Yine kapalı giyinmek zorunda kalıyordum yani. En yakınımın düğünü için elbise alalım derdik. Aman onun burası açık onun şurası açıl diye diye, ev sahibi olduğum düğüne pantolon gömlekle giderdim her seferinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?