- 19 Ocak 2013
- 774
- 782
-
- Konu Sahibi AdventureTime
Şimdi yapamam çünkü onlara bağlıyım.Param yok.Gidecek yerim yok.Birinin evine gitsem tutarlar kolumdan teslim ederler aileme.Başıma buyruk davransam zarar gören ben olurum.Onlar güçlü,bense zayıf.Ve malesef büyük balık küçük balığı yer.
Daha sabah esimle konustum. Sirf moda diye parlak cirkin kadife bluzlerden bir suru aldirmistim. Oysa hic trzim degildi.Ergenlik maalesef oyle bir sey,biz de oyleydikYasaklanan şeylerin daha cazip gelme durumu..
Yaşın gereği böyle hissetmen normal şuan ailenin doğrularıyla yaşıyorsun reşit olup kendi paranı kazandığında daha farklı olacaktır..
Herkes böyle giyiniyor bende böyle giyinmeliyim diye fikir sabitlemek doğru değil yerine göre giyinmeliyim diye düşünmeni tavsiye ederim..
Kuzum ailenin yaptığı doğru demiyorum ama bu nedenle hale bu yaşta para kazanıp kapıyı çarpar giderim diye düşünmek de yanlış.Ayrı eve çıksam kendi paramla ? Kapıyı çekip çıksam ? O da mı olmaz ? Hiç mi umut yok
Daha sabah esimle konustum. Sirf moda diye parlak cirkin kadife bluzlerden bir suru aldirmistim. Oysa hic trzim degildi.Ergenlik maalesef oyle bir sey,biz de oyleydik
Instagramda tamamen muhafazakar ama cok şık kadinlar var,onlari takip edebilirsin. Şık olmanin yolu acik giyinmekten gecmiyor
Zaten yerine göreyim.Yaşadığım şehirde tutup da askılı giysem bem rahatsız olurum başta.Ama mesela bi antalyada da şort giysem ne olur ki? Ya da erkek bir arkadaşla whatsapptan seviyeli bir şekilde mesajlaşırken kimse görmesin diye korkmasamYasaklanan şeylerin daha cazip gelme durumu..
Yaşın gereği böyle hissetmen normal şuan ailenin doğrularıyla yaşıyorsun reşit olup kendi paranı kazandığında daha farklı olacaktır..
Herkes böyle giyiniyor bende böyle giyinmeliyim diye fikir sabitlemek doğru değil yerine göre giyinmeliyim diye düşünmeni tavsiye ederim..
Biliyorum acınacak haldeyim.İnsanın ailesi için büyük balık küçük balığı yer diyebilecek noktada olması ne kadar acı aslında.
Sen üniversite için başka şehir yaz. Bir şekilde yurtta kalırım vs ile ikna et yapismasinlar sana.
Yoksa üniversite oku + iş bul para kazan sonra ayrı eve çık ölme eşeğim ölme.
Haklısınız,hiçbir zaman kötü niyetli olduklarını düşünmedim.Yine de insan ister istemez bunalıyor.Tek ölçüm dış görünüşüm değil aslında kıyafet dışında da kısıtlamalar var.Ay daha 17 imişsin :) ben üniversite öğrencisisin, ailenle yaşıyorsun diye düşündüm.
Bence biraz da ailen yaşın gereği kısıtlıyor seni. Yaşadığınız yer küçük yermiş, biri laf söylese üzülürsün, biri haddini aşsa cevap veremezsin diye düşünüyor olabilirler.
Sosyal medyada olanlara çok takılma.
İstediğin gibi giyinmek hakkın, buna katılıyorum. Aynı zamanda tek ölçün dış görünüş olmasın buna da dikkat et lütfen...