- 6 Ocak 2016
- 932
- 397
- Konu Sahibi AdventureTime
Bazı konularda yanılmıyor da olabilirsiniz.Sosyal platformlarda takdir edilme arzusu hissettim sizde, yanılıyor olabilirim. Sonra saydığınız markalar. Ne önemi var hangi kıyafetin hangi marka olduğunun? Size yakışanı giymek değil mi önemli olan. Sizi rahatsız eden istediğiniz gibi giyinememek mi başkaları gibi giyinememek mi? Bu taraftan bakınca başkaları gibi giyinemediği için depresyona girmek de çok sağlıklı bir tutum değil. Ailenizin esnek davranmıyor olması bugüne kadar içinde yetiştikleri kültür ve geleneksel yapının gereği, bu konuda düşüncelerinin değişmesi kolay olmayacaktır. Yaş aldıkça hayatta bunlardan çok daha önemli şeyler olduğunu göreceksiniz.
Sosyal medya kullanmıyorum,bir süre kullanmayı da düşünmüyorum.Sadece fake hesabım var.Markaları da bunlar hem genelde çok uçuk fiyatlı olmayan hem de güzel rahat kıyafetler satan markalar oldukları için yazdım.Yoksa bulsam bir butikten 5 tlye de kıyafet alırım hiç marka takıntım yoktur önemli olan güzel olması.
Ama başkalarına özendiğim doğru,özellikle aileleri rahat olanlara çok özeniyorum.Bazen güzel bir şey görüp deniyorum,ama bakıyorum omzu açık.Asla bunu giyinemeyeceğim diye üzülüyorum.Başkalarının bu konuda rahat olduğunu görünce de özeniyorum.
Evet hayatta daha önemli çok şey.Kıyafet çok basit bir konu.Ama benim ailem çoğu konuda baskıcı.Erkek arkadaşım olmasını bile istemezler.Erkek arkadaş demişsem sevgili değil,onu zaten beklemiyorum.
Bir erkekle ders notu,kalem,silgi alışverişi vs. dışında konuşmamı istemiyorlar.Sınıfın whatsapp grubundan bile ders dışında bir şey konuşulduğunu öğrenseler rahatsız olurlar.Spor salonuna gitmek istedim fitnessa,sadece kadınlara özel bir salondu.İzin vermediler oraya zayıflamak isteyen şişko karılar gidiyor ne işin var dediler.Halbuki alakası yok.Pek çok konuda sıkıntı yaşıyoruz.