- 25 Aralık 2012
- 2.031
- 1.661
-
- Konu Sahibi AdventureTime
Aaa tabi suçlu aile ne demekbenim bir arkadaşım var babası abisi hep kısıtlayan baskı yapan tiplerdi.kizin telefonunu sosyal medyalarını kontrol eder sosyal erkek arkadaşa dahi müdahale ederlerdi.kiz çalışmaya başladı kendini kaybetti.once türbandan çıktı şimdi evli bir erkekle beraber ve cinsellik yaşıyor.suclu da ailem diyor.hakli
Yok cnm senin kafan ileride demek.sensin geri kafali cahil..su konusmaya bak 17 yasinda bir cahil konu acmis ortunmek cahillikmis.halt yemissin sen!bu kizi buyasa senmi getirdin senmi bakican yokmaksat turbana laf atmak.senin kafana tukureyim bumu senin kafa yapin..o turbanda size bayiliyordu sormayin..konu sahibini. Ailesi zaten cahil amaaaa muhafazakar mismis zorluyor mus.ya ne kadar bos sunuz.bana gore de orasini burasini sergileyen kadinlar cok geri kafali geliyor ki sorma..acik sacik giyinen ler den tiksiniyorum desem..ama yok kapanmak cahillikmis bak bak beyin yokki..senokusan nolcak.Bu sığ düşünceli geri kafalı insanlardan kurtulman için yapman gereken tek şey üniversiteyi kazanmak ve başka sehre gitmek. Ne yap et doğru düzgün bir bölümü kazan mümkünse sağlık alanı olsun ebelik hemsirelik vs. Mezun olunca is garantin olsun. Eğer gondermezlerse pes etme bir yolunu bul kaydini yaptir. Başbakanlık cs burslari var onlardan yararlan. Gerekirse valiye kaymakama git okumak istiyorum bu hakkimi elimden alıyorlar diye sesini duyur. Özgür olmak istiyorsan ayaklarinin üzerinde dur. Yoksa o yobaz ailen seni baslik parasina bile satar...
Arkadasin or.......zaten kilifi da turbanmi olmus cok komikkkbenim bir arkadaşım var babası abisi hep kısıtlayan baskı yapan tiplerdi.kizin telefonunu sosyal medyalarını kontrol eder sosyal erkek arkadaşa dahi müdahale ederlerdi.kiz çalışmaya başladı kendini kaybetti.once türbandan çıktı şimdi evli bir erkekle beraber ve cinsellik yaşıyor.suclu da ailem diyor.hakli
Bu hiç hoş bir öneri değil. Ne demek evden pantolonla çıkıp tuvalette değiştir. Yalana teşvik ediyorsunuz. Bunun sonu gelmez, hata üstüne hata yapar. Pasiflikle de alakası yok. Ailesine olan sevgi ve saygısı kavgayla çözüm yolu bulmasını engelliyor. Aksine bence oldukça olgun ve aklı başında bir genç var karşımızda.Şimdi sabret üniversite için büyük şehre gittiğinde istediğini giyersin. Eğer ailen de seninle aynı şehre gelirse, evden çıkarken pantolonla çıkarsın tuvalette üstünü değiştirirsin. Anladığım kadarıyla biraz pasif bir karakterin var. Ben olsam çoktan büyük kavgalar etmiştim. Genciz, şimdi istediğimizi giyemezsek bir daha ne zaman giyeceğiz yaşlanınca mı?
Aaa tabi suçlu aile ne demek
Yok cnm senin kafan ileride demek.sensin geri kafali cahil..su konusmaya bak 17 yasinda bir cahil konu acmis ortunmek cahillikmis.halt yemissin sen!bu kizi buyasa senmi getirdin senmi bakican yokmaksat turbana laf atmak.senin kafana tukureyim bumu senin kafa yapin..o turbanda size bayiliyordu sormayin..konu sahibini. Ailesi zaten cahil amaaaa muhafazakar mismis zorluyor mus.ya ne kadar bos sunuz.bana gore de orasini burasini sergileyen kadinlar cok geri kafali geliyor ki sorma..acik sacik giyinen ler den tiksiniyorum desem..ama yok kapanmak cahillikmis bak bak beyin yokki..senokusan nolcak.
Bu ergen konu sahibi universite yi sirf rahat giyinip flort etmek icin kazanip ailesinden kurtulacak..sonrasi soyliyim. .tuvalette dogurdu bebegini klozete atti....aile bu aile seni bu dunyada ailenden baska kim sever kim kollar kime neye guveniyorsun.ozgurluk acilip sort giymekle olnuyor askili giyinince cok mu zeki gorunuyorsun.beyninin icini degistir once konu sahinbi.sen ki kendi ailenin parasiyla okuyup meslek edincen amaaaa onlardan kurtulucan ozgur! Yasayacan..
Cahil bir cocuk yazmis burdaki zir cahillere gun dogmus.oyle havlar durursunuz.ortunmek geri likmis ulumasi yapmayin yeter kendi isinize bakin.isterseniz ciplak gezin amaaaaa su ortunen muhafazakar insanlara sig geri kafali yok cahil demeyi birakin.siz aciklarda hepsi degil kesinlikle insanliktan nasibini almis olanlar haric:birer et yiginisiniz insaninmidesini kaldiriyorsunuz o popolar daracik pantolaonlardan firlayacak oyle igreniyorum evet biz kapalilar da sizi igrenc buluyoruz...bunu sokun kafaniza dunyayi size vermediler bir haddinizi bilin tamam mi haddinizi..
Beyninizi gelistirin varsa tabi...ozgurluk askili sort giyinmek se ben basortumle cok ozgurum cok sukur....
Teşekkür ederim :)Sizin gibi cocuklar cok nadir yetisiyor. Ailesinin kendisine dayattigini begenmeyen, sartlarini zorlayan, daha aydin daha acik goruslu ve kendi fikri olan cocuklar hayatta mutlaka daha basarili oluyorlar. Yolunuz acik olsun ablacigim umarim istediginiz hayati ellerinizle sekillendirirsiniz