- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- 163
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
TEŞEKKÜRLET TATLIM SAĞOLacayip güzel bir evin var, sağlıklar, mutluluklar diliyorum.
SAĞOL CANIM TEŞEKKÜR EDERİMçokkkk harika allah ağız adıyla kullanmayı nasip etsin canım.
evin çok güzel walla bayıldım özellikle perden süper ne güzel tüylü güle güle otur evinde
ne kadar masraf oldu biliyormusun canım.
ayyyy çok güzel bir ev hiç bir yerinde bir kusur yok muhteşem bayıldım...güle güle oturun
bizde yeni tv alıdk sehpası bu tarz bişey ben düşer diye korkuyorum bugün servis gelip monte edecek sendede görünce biraz rahatladım sağlam olur heralde
Beyaz melek evin çok güzel cidden kıskandım bende akşam evimin resimlerini çekıcem
teşekkürler canım amin hepimizin inşallahinşallah evinin güzelliği hayatınıza yansır ve sonsuza kadar mutlu bir evlilik geçirirsiniz...
evin çok güzel canım ALLAH'ım evinizden mutluluk ve huzuru hiç eksik etmesin.bebekle daha çok neşelendirsin inşallah.
teşekkür ederim amin inşallah tatlımçok güzel bir evin var canım Allah ağız tadıyla ve inş olacak bebeğinizle şenlendirsin .
Tek kelimeyle süper!!!
evet belli zaten masrafları öze çarpıyor.
güle güle kullan:1hug:
.allahım olmayanlarada nasip etsin inşallah:Saruboceq:
giyim zevkine bayılıyordum,evini gördüm evinede bayıldım..Allah yuvandan huzuru mutluluğu eksik etmesin inşallahhh Şeniz
müthiş güzel bir ev..........Allah dertsiz tasasız mutlulukla oturmayı nasip eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?