• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iste Tüm Evim

adivarimmm ya canim benim evet koltuklarimiz ayni kardeşimle..
Allah onu da ömür boyum mutlu etsin...
çok güzell...
Yirim senin tatli oğluşunu ben...

ayyyy çok güzel bir ev hiç bir yerinde bir kusur yok muhteşem bayıldım...güle güle oturun

bizde yeni tv alıdk sehpası bu tarz bişey ben düşer diye korkuyorum bugün servis gelip monte edecek sendede görünce biraz rahatladım sağlam olur heralde

ayyyy çok güzel bir ev hiç bir yerinde bir kusur yok muhteşem bayıldım...güle güle oturun

bizde yeni tv alıdk sehpası bu tarz bişey ben düşer diye korkuyorum bugün servis gelip monte edecek sendede görünce biraz rahatladım sağlam olur heralde

sağol tatlım
sende tv ni güle güle kullan korkma bişey olmaz tatlım kullanışlı düşmez...Şeniz

evin çok güzel canım ALLAH'ım evinizden mutluluk ve huzuru hiç eksik etmesin.bebekle daha çok neşelendirsin inşallah.

çok güzel bir evin var canım Allah ağız tadıyla ve inş olacak bebeğinizle şenlendirsin .
Tek kelimeyle süper!!!

çok güzel bir evin var canım Allah ağız tadıyla ve inş olacak bebeğinizle şenlendirsin .
Tek kelimeyle süper!!!

Tek kelimeyle süper!!!
teşekkür ederim amin inşallah tatlım

evet belli zaten masrafları öze çarpıyor.
güle güle kullan:1hug:
.allahım olmayanlarada nasip etsin inşallah:Saruboceq::nazar:

allah herkeze nasip etsin inşallah
herkezin gönlüne göre versin...
şimdi maliyet söylersen ayıp olur tatlım
o yüzden fiyat belirtemeyeceğim kusura bakmadın umarım:1hug:

çizelgene yeni dikkat ettim.uzun zamandır bugun ne giydin çek görerelimi takip etmiyorum ondan görmedim sanırım.hamişmisin kaydirigubbakcemile2

Back
X