Iste Tüm Evim

canım valla evini çok çok beğendim zevkle döşenmiş.. kapılarında çok hoşuma gitti ayrı bir aydınlık katmış. ama mutfağını biraz daha aksesuarla hareketlendirebilirsin tatalım bence:)

meleğim bu güzel yuvanda sağlık mutluluk huzur hiç eksik olmasın
güle güle ağız tadıyla oturun evinizde sevgiler canım

sanada böyle bir ev yakışırdı BEYAZ MELEGİM.....
saglıkla , mutlulukla , agız tadıyla otur inşallah...
ha bırde sanatçılar gıbı gıyınme odanda var heee....
öyle gıyınme odam olmasada olur yeterki bir evim olsun inşallah...
ALLAHım olmayanada nasip etsin...

vaaaayyyy dostum bak maşallah nazar değmesin evin süper bu süper evde bebişlerinin oynaması dileğiyle çok beğendim kızzzz evii

ay kaç kez yazmak istedim ama olmadi (forum izin vermiyordu)
neyse yazmak istedigim sey BAYILDIM, evin çok çok güzel, Allah agiz tadiyla oturma nasip etsin, çocuk kahkahalarini eksik etmesin

evin geri kalanida cok güzelmis..
merak ettigim kadar varmis sırnaşık şey
güle güle otur canim insallah yakinda bide bebek odasi fotolari eklersin yerimseniben

RABBİM evinizin mutluluğunu daim eylesin

çok zevklisin çok güzel temiz ve çok düzenli gözüküyor evin

beyaz meleğim
yeni resimlerde eklemişsin
zevkine hayran kaldım bebeğim
bide evde bıcırık odası şart boşta varmı oda :jeyyar:

eveeeetttt ANNEMMMMM :) bebişindee geldiiiii ee artık o beyaz koltukların hep mama olcakkkk bence beyaz koltuklara bir örtü alsen :)) sonracığıma o mutfak tezgahın biberonnla mama tavasıyla dolcakkk görcez ozaman seniii:)) meleğimm meleğinnn geldii artık o evde 2 değil 3 kişisiniz ses geldi o eve annemmm ne yakıştıı bee annnem kelimesi bileee hadi canım o evi birde bebeli görelim ama önce bebiş odasının resmini görelimm:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…