iste söz budur!!!!!

ayseyilmazer39

Nevi Şahsına Münhasır
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2010
225
0
96
Arkadaşlar hayatına damga vuran. İşte söz budur dediğiniz sözleri bir yerde toplayıp güzel bir koleksiyon yapalım. Ne dersiniz!!!
İşte ilk söz benden.....

Bir edepsizle asla tartışmaya girmeyin. Seviyenize çıkamaz. İnemek zorunda kalacağınız seviyede de büyük deneyim sahibir. Kaybedersiniz......

nasıl ama

güzelmiş senin ki de peki bu nasıl

insanı en çok acıtan şey: birine "hayatını" hediye etmişken o kişinin kendisini başkasına hediye etmesidir.

geliyorum dedi
benden bile kovdum beni
ama ne o geldi
ne de kovduğum ben geldi geri
sensizdim bir de bensiz bıraktın beni

Yine kk dan bir arkadaşda görmüştüm imzasında yazıyordu çok hoşuma gittim msn iletisi yaptım uzun zamandır duruyor

TÜRK İNSANI PARA GİBİDİR, İÇİNE IŞIK TUT ATATÜRK YOKSA SAHTEDİR....

En güzel söz

Son düzenleme:
Maalesef çok gerçekçi bir söz..

"Mutluluk top gibidir yuvarlandığında arkasından koşar, durduğunda ayağımızla tekmeleriz.."

Bir erkeğin yumruğundan bile serttir bazen bir kadının son sözü. Çünkü: "ilki dişlerini döker. öteki düşlerini..."

Sultanın ve güç sahibi olan kimsenin yanlış hareketlerine mani olacak derecede dindarlığa,utanma hissine ve akıla ne kadar da ihtiyacı var!

Engin bir tecrübeye ,basiretli bir görüşe, işlerini kolaylaştıracak bir ahlaka,şefkatli bir sırdaşa,hoş bir arkadaşa,ileriyi gören bir göze,kıskançlıktan korkan bir kalbe ne kadar da ihtiyacı var!

bir yerde okumuştum çok hoşuma gitti, paylaşmak istedim..

Ve Allah derki : Kimi benden çok seversen onu senden alirim.
Ve ekler : Onsuz yasayamam deme, seni onsuz da yasatiriM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…