benimde 5 yıldır bi ilişkim var ve 2 yıldır nişanlıyız. Aralıktan itibarende asker yolu bekliycemEn büyük hayalimiz beraber ewimizi kurmak başbaşa huzurlu zamanlar geçirmek. Bi an önce gelse o günler
evin harika canım iyi günlerde mutlulukla oturun inşaallah eşinle birlikte canım
çok güzel çok zevkli seçimler
güle güle oturun
Sağlıkla oturun hoş bir ev.Salondaki aksesuarlara bayıldımmm.Nereden aldınız acaba?
Çok Güzel Eviniz Mutluluklar Dilerim...
çok hoşşşşş allah agzınızın tadını hiç bozmasın mutluluklar yuvanızda
ben evim böle olsun istemiştim açık renk hakim olsun fln ama kullanamam die cesaret edemedim çok güzelmiş allah nazarlardan saklasın mutluluğunuzu daim etsin inş.
canım evin tek kelimeyle harika
birde resimleri büyük ve ayrıntılı koyduğun için teşekkürler
çok güzel bir enerjisi var evinizin maşşallah Allah nazardan saklasın.
özellikle salona ve mutfağa bayıldım.
çok güzel ferah mis gibi bir ev
sağlıkla huzurla mutlulukla oturun inşallah
ıste bnm esıme anlatmaya calıstıgım renkler .. ev ve esyalar super koltuktakımında harıka
cok guzell ve rahatlatıcı.. bencede fazal yorma bu evı aksesuarlarla he yer her yerde gıbı gozukuo o zaman...
tonlamalar harıka..
bu esyaların markaları nedır acep
bırde kızlar fıllerı sormus ozellıkle ters konuluyor ev alabılmek kolaylassın dıye
yanı ben oyle bılıyorum
eviniz çok çok güzell.özellikle yatak odanıza bayıldımmm allah güle güle oturmak nasip etsin..
her şey çok güzel,uyumlu. hayatınızda böyle olur inşallah.
evini çok beğendim çok zevkli döşemişsin sade ve şık olmuş hiç göz yormuyor çok beğendim.Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin
tek kelimeyle HARİKA!
bayıldım bayıldım
inş. birgün evinizde olur
süper seçimler harika dizayn
hele salonunla yatakodandaki pufa bayıldım
mutluluklar dilerim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?