İşte şimdi de Plnhsyn'in evi...

allah güzel günlerde oturmayı nasip etsin:) salon ve mutfak halılarınız nerden aldınız hangi marka

Allah mesut etsin ağzınızın tadı hiç bozulmasın .Ben en çok salondaki konsülü aynaları ve üzerindeki abajurlara bayıldım .Allah en kısa zamanda ev sahibi olmanızı nasip etsin.Tabii istediniz zamanda aratmadan birde bebiş ...

canım evin çok güzelmiş bayıldım ya bende perde almayı düşünüyorum acaba ne kadara yaptırdın stor perdeni kravuze perdeni falan çok hoşuma gitti yaa inş. fiyatları uygundur yoksa alamıcam

amin canım çok sağol ben de abajurlarımı çok severek aldım inşallah tabi kendi evim olursa çok mutlu olurum o da bir gün olur inşallah hayırlısını versin allah :) bebişi aslında istiyoruz ama bakalım :)

güle güle otur ,en çok salondaki mobilyalar zevkime uygun ve açık renk ferah gösteriyor tabi..

canım evin çok güzelmiş bayıldım ya bende perde almayı düşünüyorum acaba ne kadara yaptırdın stor perdeni kravuze perdeni falan çok hoşuma gitti yaa inş. fiyatları uygundur yoksa alamıcam

canım çok teşekkür ederim benim perdelerim verdi ve taç ortak mutfağım taç salonum oturma odam ve yatak odam verdi 3500 tl nin üzerinde tutmuştu sanırım tam hatırlayamıyorum hepsi ama tülüne göre falan değişiyor bence bir araştır bulunduğun yerde yaptırabilirsin tülün fiyatı önemli olan

Son düzenleme:
tatlım çok güzel evin allahım ağız tadıyla oturmayı nasip etsin kısmetse bende evimin resimlerini koyucağım günler gelir inşallahhhh AMİN :):)

çok beğendim canım:128::128:
özellikle tv odasına ve mutfağa bayıldım:124:
aşkınızla doldurun evin içini:123:ağız tadı ile güle güle oturun yuvanızda

Son düzenleme:
canım evin gerçekten çok hoş çok beğendim:) fakat salonunda aksesuarlar çok göz yoruyor..sana tavsiyem masanın üzerinde sadece vazon kalsın + konsolunun üzerinide tekrar düzenle tabi bubenim fikrim artı orta sehbanın altındakilerde fazlalaık geliyor bana...

mutluluklar dilerim:)

canım çok güzel ama pahalı biraz 2 cama yaptırıcam ben sadece nişanlımda diğerlerine inş. alabilirim bende çok güzel olmuş seninkiler bayıldım halıların mobilyan güle güle kullan herşeyini canım

Ay çok çok güzel olmuş ev.n.Çok zevklisin ayrıca.Güle güle sağlıkla oturun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…