İşte şimdi de Plnhsyn'in evi...

nehircim çok teşekkür ederim canım saçma olur mu hiç ben de sormuştum burdan arkadaşlara filli boyanın kum beji rengi çok teşekkür ederim sen de güzel günlerde otur evinde :)

güle güle oturum çok güzel olmuş
nacizane fikrim ,filleri çevirebilirmisin?:))))

çok teşekkür ederim canım çok sağol evet aslında bir garip duruyorlar öyle ama bir yerde okumuştum böyle kapıya dönük durduklarında bereket getirirlermiş sözde ben de o yüzden öyle koymuştum batıl inanış işte :)))

Canım Allah huzurla oturmayı nasip etsin.
Salon koltuk takımına bayıldım nereden ve kaça aldın sorabilir miyim?
Bu arada fillerin kıçı neden dönük onu anlamadım

:))) çok teşekkür ederim canım amiin despo ve sen filleri farketmişsiniz :)) ona da yazdım az önce bir yerde okumuştum senin de dediğin gibi kıçları :)) dönük olduğunda kapıya bereket getirirmiş artık hangi inanış bilmiyorum öyle aklımda kalmıştı benim de koyarken öyle koymuştum :)) koltuk takımlarım doğtaş carmen modeli şu anki fiyatı 5.225 tl miş

Son düzenleme:
dügün resimlerinede baktım hepside cok güzelAllah nazarlardan saklasın
evinide cok begendim tam benim istedim gibi salon takımın özellikle
mutlulugunuz daim olsun güle güle oturun

canım çok teşekkür ederim amin elimizden geldiğince yapmaya çalıştık allah herkese tattırsın bu mutluluğu

evini çok beğendim çok zevkli döşemişsin sade ve şık olmuş hiç göz yormuyor çok beğendim.Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin

harika bir ev mutluluklar diliyorum.Özellikle yatak odanızı çok beğendim pufu ve yatak odası halılarınızı nerden aldığınızı yazarmısınız lütfen?

çok teşekkür ederim canım yatak odası takımım doğtaş pufu da yine doğtaştan aldım kumaş seçtim yaptılar halılarım royalin salsa serisinden

ay canım yaa çok sağol çok teşekkür ederim ne güzel şeyler yazmışsın çok mutlu ettin beni evet birbirimizi gerçekten çok severek evlendik ikimizde gülmeyi çok seviyoruz inşallah hep böyle devam eder allah hepimizi nazarlardan korusun fillerin kıçına gelecek olursak :))) evet böyle kapıya dönük olursa bereket getirirmiş eve öyle okumuştum bir dekorasyon dergisinde

çok teşekkür ederim canım çok sağol evet o koltuk orda biraz şekilsiz durdu esas masa camın önünde diye biz düşünmüştük başta senin de dediğin gibi ama bu sefer tekliyi koyamadık bir yere.masam çok büyük eşyalar ilk geldiğinde zaten kurdular eyvah dedim çok kötü oldu şekilden şekile soktuk odayı en son bu şekilde kaldı ben oturulan alanın geniş olmasını istedim hep başka türlü yapamadık ama deneyeceğim senin fikrini çok teşekkür ederim canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…