İşte şimdi de Plnhsyn'in evi...

plnhsyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2008
774
1
96
40
Sinop
evimde aksesuar eksiklerim var özellikle duvarlarda henüz 3.5 aylık evliyim yavaş yavaş tamamlıyoruz zevkimize göre döşemeye çalıştık evimizi tabi kiracı olduğumuz için bazı şeyler kısıtlı kalıyor biz eşimle evimizi çok seviyoruz banyomun resimlerini çekmeyi unuttum onu da ekleyeceğim
düğün resimlerime bakmak isteyenler için http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/400137-10072010-dis-cekim-dugun-resimlerimiz.html

düzenliyorum şimdi..

Salonumuz

Oturma Odamız

Mutfağımız

Yatak Odamız

Son düzenleme:
ilk gören benim herhalde biraz önce düğün resminede yazmıştım evinde çok güzel zevkli mutlulugun daim olsun allaha emanet ol

çok beğendim,uyumlu ve zevkli döşenmiş bir ev..ama mutfak ve diğer odalarıda ekleyin..allah huzurla oturmanızı nasip etsin.

çok hoş ve ferah bir ev güle güle oturun birde aksesuar eksiklerimiz var demişsin bence herşeyin var fazla aksesuar evi boğar Allahım bizede böle bi evde oturmayı nasip eder inşallah mutluluklar

ecrin canım evet ilk sen gördün :) çok sağol güzel dileklerin için sen de allaha emanet ol canım

resimler bitsinde yorum yapayım diye bekliyorum ilk resimden beri.
tek kelimeyle mükemmel.
çok hoş bir uyum hakim evde.
en trend renkleri kullanmışsınız.
koltuklarda açık renk korkum olsamda görünüş tabiiki number one.
sağlıkla huzurla otur ki eksiklerin hiç görünmüyorr bile.
çok çok beğendim.
çok huzur veren bir ev olmuş...
mutluluklar:)

moonna çok teşekkür ederim canım ekledim diğer odaları da banyoyu falan unutmuşum holü onları da sonra artık çok sağol canım :)

serra amin canım hepimizin mutluluğu daim olsun inşallah çok teşekkür ederim :)

ececim aksesuar olarak duvarlara birşeyle almayı istiyorum diğer türlü birşey almam zaten çok haklısın fazlası boğuyor evi inşallah sen çok daha güzel evlerde oturursun çok teşekkür ederim canım :)

eviniz çok güzel arkadaşım ömür boyu aşkınız ve huzurunuz daim olsun.

özlemcim canım çok teşekkür ederim ben de senin evine bayılmıştım zaten bu köşenin müdavimiydim senin evinde benim favorilerim arasındaydı o yüzden beğenmene sevindim çok teşekkür ederim canım :)

bu arada mutfak masasının üstündki tuzluklar dikkatimi çekti.
ben de çeyizme aldım morundan.
ayrıca yatak örtünü nerden ve kaça aldığını sorsam ayıp etmiş olur muyum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…