evimde aksesuar eksiklerim var özellikle duvarlarda henüz 3.5 aylık evliyim yavaş yavaş tamamlıyoruz zevkimize göre döşemeye çalıştık evimizi tabi kiracı olduğumuz için bazı şeyler kısıtlı kalıyor biz eşimle evimizi çok seviyoruz banyomun resimlerini çekmeyi unuttum onu da ekleyeceğim
düğün resimlerime bakmak isteyenler için http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/400137-10072010-dis-cekim-dugun-resimlerimiz.html
çok hoş ve ferah bir ev güle güle oturun birde aksesuar eksiklerimiz var demişsin bence herşeyin var fazla aksesuar evi boğar Allahım bizede böle bi evde oturmayı nasip eder inşallah mutluluklar
resimler bitsinde yorum yapayım diye bekliyorum ilk resimden beri.
tek kelimeyle mükemmel.
çok hoş bir uyum hakim evde.
en trend renkleri kullanmışsınız.
koltuklarda açık renk korkum olsamda görünüş tabiiki number one.
sağlıkla huzurla otur ki eksiklerin hiç görünmüyorr bile.
çok çok beğendim.
çok huzur veren bir ev olmuş...
mutluluklar:)
ececim aksesuar olarak duvarlara birşeyle almayı istiyorum diğer türlü birşey almam zaten çok haklısın fazlası boğuyor evi inşallah sen çok daha güzel evlerde oturursun çok teşekkür ederim canım :)
özlemcim canım çok teşekkür ederim ben de senin evine bayılmıştım zaten bu köşenin müdavimiydim senin evinde benim favorilerim arasındaydı o yüzden beğenmene sevindim çok teşekkür ederim canım :)
bu arada mutfak masasının üstündki tuzluklar dikkatimi çekti.
ben de çeyizme aldım morundan.
ayrıca yatak örtünü nerden ve kaça aldığını sorsam ayıp etmiş olur muyum?