İşte şimdi de Plnhsyn'in evi...

aa o fillerin kıçına bende dikkat ettim. heralde bi anlamı var dedim.
düğün resimleriniz harika. ilk baktığımda da aynı şeyi düşünmüştüm. birbirlerini severek evlenmişler. bu adamla bu kadın yaşlanmaz diye.( kocanın gülümsemesinden dolayı)
evine bende bayıldım. çok zevkle döşenmiş bir ev.
hep besmeleyle girin evinize-ki sizinle beraber şeytanda girmesin evinize, aranıza-mutluluğunuz daim olsun.

çok beğendim evinizi,özellikle salonu.Ne güzel ferah ve sade döşenmiş bir ev.Mutlulukla oturun evinizde

resımlerın cogunu göremedım ama cok güzel eviniz mutlulukla oturun inş. hemşom:)

Canım ben salona bayıldım renkler açık ve hoş ama beğenmediğim tek şey o salondaki tekli koltuk çok şekilsiz durmuş onu ordan alıp masayı ortalasanız mükemmel bi görüntü çıkcak ortaya onu nereye koyayım derseniz bilmiyorum

benimde 5 yıldır bi ilişkim var ve 2 yıldır nişanlıyız. Aralıktan itibarende asker yolu bekliycem En büyük hayalimiz beraber ewimizi kurmak başbaşa huzurlu zamanlar geçirmek. Bi an önce gelse o günler

evin harika canım iyi günlerde mutlulukla oturun inşaallah eşinle birlikte canım

ben evim böle olsun istemiştim açık renk hakim olsun fln ama kullanamam die cesaret edemedim çok güzelmiş allah nazarlardan saklasın mutluluğunuzu daim etsin inş.

özellikle salona ve mutfağa bayıldım.
çok güzel ferah mis gibi bir ev
sağlıkla huzurla mutlulukla oturun inşallah

ıste bnm esıme anlatmaya calıstıgım renkler .. ev ve esyalar super koltuktakımında harıka
cok guzell ve rahatlatıcı.. bencede fazal yorma bu evı aksesuarlarla he yer her yerde gıbı gozukuo o zaman...
tonlamalar harıka..
bu esyaların markaları nedır acep

bırde kızlar fıllerı sormus ozellıkle ters konuluyor ev alabılmek kolaylassın dıye
yanı ben oyle bılıyorum

eviniz çok çok güzell.özellikle yatak odanıza bayıldımmm allah güle güle oturmak nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…