İşte şimdi de Plnhsyn'in evi...

tatlım çok güzel evin allahım ağız tadıyla oturmayı nasip etsin kısmetse bende evimin resimlerini koyucağım günler gelir inşallahhhh AMİN :):)

canım çok teşekkür ederim ben de aynı senin gibi arkadaşların evlerine bakarken aynı şeyi söylüyordum inşallah seninkini de görürüz amiin :)

çok teşekkür ederim reyhancıım. konsolun 3 ayrı şekli var resimlerde ben de bilemiyorum nasıl koyacağımı bir kaldırıyorum bir koyuyorum orta sehpadan kaldırdıklarım oldu dediğin gibi de masanın üzeri de fikirlerin için çok sağol canım çok teşekkürler :)

canım dediğim gibi sen bir araştır ben verdi ye yaptırdığım için biraz da markaya vermiş oldum parayı emin ol çok daha uyguna yapan yerler de var tülünü ona göre seçersin seninkiler çok daha güzel olur inşallah için de kalmasın allah çok daha güzellerini iyilerini sana versin inşallah canım

Çok sıcak bir eviniz var sağlıcakla ve mutlulukla oturun...:)

evin çok güzel cnm çok beğendim birde nasıl resim ekliyosunuz bende evimin resimlerini eklemek istiyorum ama bilmiyorum yardımcı olursan sevinirim cnm

evin çok güzel cnm çok beğendim birde nasıl resim ekliyosunuz bende evimin resimlerini eklemek istiyorum ama bilmiyorum yardımcı olursan sevinirim cnm

çok teşekkür ederim canım sen de ekle tabi imageshack.com diye bir site var oraya yüklüyosun örneğin bir resmi direct link yazan kısımda resmin linki var
noktalı yere resmin linkini yazıyosun resim çıkıyor tek tek bütün resimleri bu şekilde yüklüyosun yaptığın zaman bana msj at yardımcı olurum ben sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…