Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar ben çıkıyorum gözlerim kapanıyor
Hepinize iyi gecelerrrr

İyi geceler canım benim..

ayy yazık hemşom yaa yapma öyle.ne üzül ne üz.kamerada görüşme işinide güzellikle anlat.ara yarın yada mesaj at işte ne biliyim yap bişicikler

Tamam hemşomüzülmek yok yarın ilk iş arayıp gönlünü alcam inşallah

ara ara en iisi..çocuk kendini yiyodur orda..belli ki askerlik psikolojisini etkilemiş..
Tamam arıyorum kesin bozuldu pskolojisi kıyamam ona ya :44:

hoşbldk cnm bi derdin war sanrm ama yenı gldm anlayamadm ıstersen bnde dınleyeblrm

Canım askerimle aramız bozuk kızlar sebebinin özlem olduguna karar verdi :) Yarın arıycam alcam gönlünü inşallah. Çok saol canım

hmm anldm cnm inş aranz düzelr. konu tam ne blmyrm ama bncde ara

111 gün kaldı biz bir hafta da dağırım izni kullanmıştık..Sizde şafak kaç? Eğer askerin kütüphaneye gidiyorsa tanışıyorlardı:)

benim şafak çoooooooooook karanlık daha canım.387 canım kütüphaneye gitme fırsatı olmuyo ama benim askerim kantinde görevli.seninki kantine kesin gidiyordur belki tanışıyorlardır:)

benim şafak çoooooooooook karanlık daha canım.387 canım kütüphaneye gitme fırsatı olmuyo ama benim askerim kantinde görevli.seninki kantine kesin gidiyordur belki tanışıyorlardır:)

Kesin gidiyodur Sorarım dicem de memleket nere şimdi isim vermek olmaz sorarım şuralı arkadaşın var mı diye:)

iim cnm senin neyin war bakim

askerim yorgunluktan hastada canım moralim bozuk.o düzelsin bende düzelcem inşallah

Senin neyin var yavrum anlatmak istersen dinlerim :) Bu arada aldım msajınıda 10 dakika geçmeden cevap yazamıyorum

askerim hasta canım yorgunluktan ona üzülüyorum tamam canım süren dolsun cvp yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…