Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nie tatlım? anlat biz seni dinleriz her zaman..

Tatlım bir sebep yoksa neden 10 gündür konuşmuyorsunuz ? :44:

Bilmiyorum ki özlem aramıza sogukluk getirdi galiba. Artık ben haftasonu izinlerinde msnden görüşmek istemiyorum nedense haftaiçi telde konusurken hiçbi sorun çıkmıyo ama msnde camda konusmaya gelince sonu hep kavgayla bitiyor.

Bende görüşmek istemedim oda beni istemiyosun bilmem ne abarttı konusmuyoruz şimdi

Ah ah ne romantikk

İnşallah canım

Aslında bi sebep bile yok ama biz 10 gündür konusmuyoruz

canım ama bi garip yani bu durum.soğuyormusun acaba.askerin haklı kırılmakta.kendini onun yerine koy

gezin dolaşın akşamada patlatın mısırı film izleyin..ayyy ne güzel bi heyecan ya..senin adına çok sevindim cnm

canım ama bi garip yani bu durum.soğuyormusun acaba.askerin haklı kırılmakta.kendini onun yerine koy

Yok hemşom sorun benim görüşmek istemedigimden degil sogumadımda seviyorum onu.

Ama sorun şuki her hafta sonu msn görüşmelerinde yaklaşık saat sabah 10 dan 4 e kadar msn başında oluyor. başta 15 dakika anca görüşüyoruz sonra ailesi arkadaşları ben onca saat pc başında bekliyorum sinir oluyorum. Diyorum 1 hafta benimle 1 hafta ailenle arkadaşlarınla geçir sonra bana bendne soguyosun diyo ben sadece bi yol bulmaya çalışıyodum

ama cnm buna biraz kırılmış olabilir..hiç sen aradınmı?

Bizimde bir ara msnde hep kavgalarımız oluyordu:44:
Soğukluk değildi özlemden sabrınız kalmamıştır canım şafak sıkıştırıyor derler ya ondan kavga ediyorsunuz bence.
Ama keşke öyle söylemeseydin görüşmek istemiyorum diye üzülmüştür..

haklısın canım
ecem 5 aydır görmüyorum

Sizinde baya olmuş canım görüşmeyeli,
mehtap hakkınız yani ama
10 gün sonra 7 ay olucak bizimde ama neyseki haftaya bugün yolda olucam inşallah

canım benim Allah razı olsun Allah hepimize yaşatsın inşallah

amin cnm..

ya tabiki eşit görüşmesi lazım..ama bi iki saat onlara bi iki saat sana ayırsa olurmuş..

anladım canım.kötü bişey dememişsin canım aslında ama yanlış anlamış demekki.sen ara bari canım küsmesin

Özlemdir demi oda benden sogumamıştır yani :S

Aslında görüşmek istemedigimi tam söylemedim hani 1 hafta görüşüp 1 hafta görüşmeyelim dedim ama yanlış anladı.

erkek milleti.. ben geçen benimkine iyilik olsun bu karda kışta yollarda sürünme direk alanyaya git ustada izin alıp gelirsin dedim başladı noldu bişeymi var yok yok bn gelcem gelince öğrencem ne oldugunu bi afra bi tafra zor toparladım herseyde bişey arıyolar canım erkekler yaa ne kadar sevsekte bu bi gerçekk

en son eylül başı görmüştüm
sizinde olmuş kız beya Allah veriyo kolaylığını ya napıcan

anladım canım.kötü bişey dememişsin canım aslında ama yanlış anlamış demekki.sen ara bari canım küsmesin

Ama içimden biride arama diyo gururumuda yenemiyorum. İlk defa mutlu edemiycem seni biz olmuycaz dedi ya bu kadar basit şeyde bunlar söylenirmi bilmiyorum gidemiyorumda :S

10 gündür aralarda mesaj atıyo bende atmıyorum ya kızlar yardım edin delircemm :44:

Aradım sen benle konusmak istemiyosun mecbur hissediyosun diyo onunda pskolojisi fena bozulmuş ama benide dinlemiyo nolcak bilmiyorum.

senin yanına gitme şansı varmı cnm?

ama bencede ecemin dediği gibi özlemden sabrı kalmamış olabilir..herşeyi yanlış anlıodur belki bu yüzden..

sen yinedebi ara adamakıllı konuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…