nie tatlım? anlat biz seni dinleriz her zaman..
Tatlım bir sebep yoksa neden 10 gündür konuşmuyorsunuz ? :44:
arkadaşın evinde olcaz canım gündüz çıkarız dışarı aslında dediğin gibi olsa ne güzel olurdu patlat mısırı gir battaniyenin altına izle filmini gerçi akşamda yaparız bunu
canımm çok teşekür ederim inşallah amin
seninde askerinle aran düzelir inşallah canım üzme kendini
Aslında bi sebep bile yok ama biz 10 gündür konusmuyoruz
Bilmiyorum ki özlem aramıza sogukluk getirdi galiba. Artık ben haftasonu izinlerinde msnden görüşmek istemiyorum nedense haftaiçi telde konusurken hiçbi sorun çıkmıyo ama msnde camda konusmaya gelince sonu hep kavgayla bitiyor.
Bende görüşmek istemedim oda beni istemiyosun bilmem ne abarttı konusmuyoruz şimdi
arkadaşın evinde olcaz canım gündüz çıkarız dışarı aslında dediğin gibi olsa ne güzel olurdu patlat mısırı gir battaniyenin altına izle filmini gerçi akşamda yaparız bunu
canımm çok teşekür ederim inşallah amin
seninde askerinle aran düzelir inşallah canım üzme kendini
gezin dolaşın akşamada patlatın mısırı film izleyin..ayyy ne güzel bi heyecan ya..senin adına çok sevindim cnm
canım ama bi garip yani bu durum.soğuyormusun acaba.askerin haklı kırılmakta.kendini onun yerine koy
Bilmiyorum ki özlem aramıza sogukluk getirdi galiba. Artık ben haftasonu izinlerinde msnden görüşmek istemiyorum nedense haftaiçi telde konusurken hiçbi sorun çıkmıyo ama msnde camda konusmaya gelince sonu hep kavgayla bitiyor.
Bende görüşmek istemedim oda beni istemiyosun bilmem ne abarttı konusmuyoruz şimdi
haklısın canım
ecem 5 aydır görmüyorum
ama cnm buna biraz kırılmış olabilir..hiç sen aradınmı?
canım benim Allah razı olsun Allah hepimize yaşatsın inşallah
Yok hemşom sorun benim görüşmek istemedigimden degil sogumadımda seviyorum onu.
Ama sorun şuki her hafta sonu msn görüşmelerinde yaklaşık saat sabah 10 dan 4 e kadar msn başında oluyor. başta 15 dakika anca görüşüyoruz sonra ailesi arkadaşları ben onca saat pc başında bekliyorum sinir oluyorum. Diyorum 1 hafta benimle 1 hafta ailenle arkadaşlarınla geçir sonra bana bendne soguyosun diyo ben sadece bi yol bulmaya çalışıyodum
Ama sorun şuki her hafta sonu msn görüşmelerinde yaklaşık saat sabah 10 dan 4 e kadar msn başında oluyor. başta 15 dakika anca görüşüyoruz sonra ailesi arkadaşları ben onca saat pc başında bekliyorum sinir oluyorum. Diyorum 1 hafta benimle 1 hafta ailenle arkadaşlarınla geçir sonra bana bendne soguyosun diyo ben sadece bi yol bulmaya çalışıyodum
Bizimde bir ara msnde hep kavgalarımız oluyordu:44:
Soğukluk değildi özlemden sabrınız kalmamıştır canım şafak sıkıştırıyor derler ya ondan kavga ediyorsunuz bence.
Ama keşke öyle söylemeseydin görüşmek istemiyorum diye üzülmüştür..
ya tabiki eşit görüşmesi lazım..ama bi iki saat onlara bi iki saat sana ayırsa olurmuş..
Bizimde bir ara msnde hep kavgalarımız oluyordu:44:
Soğukluk değildi özlemden sabrınız kalmamıştır canım şafak sıkıştırıyor derler ya ondan kavga ediyorsunuz bence.
Ama keşke öyle söylemeseydin görüşmek istemiyorum diye üzülmüştür..
Sizinde baya olmuş canım görüşmeyeli,
mehtap hakkınız yani ama
10 gün sonra 7 ay olucak bizimde ama neyseki haftaya bugün yolda olucam inşallah
anladım canım.kötü bişey dememişsin canım aslında ama yanlış anlamış demekki.sen ara bari canım küsmesin
Aradım sen benle konusmak istemiyosun mecbur hissediyosun diyo onunda pskolojisi fena bozulmuş ama benide dinlemiyo nolcak bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?