• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Pınar geçmiş olsun ya yat izni falan alamamış mı:S

sağol canım.yok canım izin vermemişler:( kantinde sorumlu olunca başka görevli yok o yüzden vermemişler:(

:16:

Ay nöbetler az uyumalar üstüne yorgunluk bitap düşüyolar tabi :( Aynen ya. Savaş yıllarındada bedelli vardıda haberimiz yoktu zaten..

15 ay hayatımızdan çalınıyor canım:( bedelli yapanlara değilde bunu çıkaranlara isyan ediyorum:( hani askerlik kısalacaktı:(

Yuh ya koskoca askeriyede kantine bakacak başka kimse mi bulamamışlar. Resmen işkence

kızlar bn ckıorm hepnz kndnze i bakn ii gceler mcx

İyi geceler canıım.
15 ay hayatımızdan çalınıyor canım:( bedelli yapanlara değilde bunu çıkaranlara isyan ediyorum:( hani askerlik kısalacaktı:(

Evet daha asklarımıza doymadan kopup gidiyolar. Yok öyle bişey kaç aydır erteliyolar en son şubatta inecek dediler hani daha bişey yok :94:

Evet daha asklarımıza doymadan kopup gidiyolar. Yok öyle bişey kaç aydır erteliyolar en son şubatta inecek dediler hani daha bişey yok :94:

Allah nöbet tutan askerlerimize yardım etsin gece sogukta hiçte kolay degil. Benim askerim hiç tutmadı ama tutanlar için çok zor gerçekten :45:

gelince doyunca yaşayacağız canım hepimiz aşkımızı.bi geleyim sen wcye girince bile kapıda beklicem hiç ayrılmıcam yanından diyo kıyamam kel kedim o benimmmm:16: canım benimki kantinde olunca herkesden 1.5 saat önce uyanıyo bide nöbet tutuyo cok uykusuz kaldı.yorgun düştü.günde 3 saat uyuyo:( geçen hafta kamerada görünce şok oldum.nasıl zayıflamış.gelince bana bak kilo aldır diye siparişler verir bide kel kedi:27:

ufff bu askerlik valla yoruo ya..

Allahın izniyle bitirselerde evlerinde olsalar..

gelince doyunca yaşayacağız canım hepimiz aşkımızı.bi geleyim sen wcye girince bile kapıda beklicem hiç ayrılmıcam yanından diyo kıyamam kel kedim o benimmmm:16: canım benimki kantinde olunca herkesden 1.5 saat önce uyanıyo bide nöbet tutuyo cok uykusuz kaldı.yorgun düştü.günde 3 saat uyuyo:( geçen hafta kamerada görünce şok oldum.nasıl zayıflamış.gelince bana bak kilo aldır diye siparişler verir bide kel kedi:27:

Anuww maşallah aşka bak hele :3: anlıyorum canım bizim waffle da anlatmıştı onun arkadaşıda kantinciydi zorlanıyomuş. Ama biraz vakit geçsin alt devre gelsin seninkide rahatlıycak emin ol. Gelincede iyi bak mustakbel kocacigina :16:

ufff bu askerlik valla yoruo ya..

Allahın izniyle bitirselerde evlerinde olsalar..

aynen canım gına geldi.şubat 24de 12aydan düşcem.guzuuuuuucummmmm nasıl geçecek bu günler.gececek ama askımın canınada benim canınada edecek yani o derece sıkıcı yorucu

Back
X