erkek milleti.. ben geçen benimkine iyilik olsun bu karda kışta yollarda sürünme direk alanyaya git ustada izin alıp gelirsin dedim başladı noldu bişeymi var yok yok bn gelcem gelince öğrencem ne oldugunu bi afra bi tafra zor toparladım herseyde bişey arıyolar canım erkekler yaa ne kadar sevsekte bu bi gerçekk
Tabiki özlemdir canım, orda yanlış anlamaya müsaitler zaten sen bir adım at benceÖzlemdir demi oda benden sogumamıştır yani :S
Aslında görüşmek istemedigimi tam söylemedim hani 1 hafta görüşüp 1 hafta görüşmeyelim dedim ama yanlış anladı.
Hoşgeldin canımmmbn gldmm nasılsnzzz kızlaaarrr
erkek milleti.. ben geçen benimkine iyilik olsun bu karda kışta yollarda sürünme direk alanyaya git ustada izin alıp gelirsin dedim başladı noldu bişeymi var yok yok bn gelcem gelince öğrencem ne oldugunu bi afra bi tafra zor toparladım herseyde bişey arıyolar canım erkekler yaa ne kadar sevsekte bu bi gerçekk
en son eylül başı görmüştüm
sizinde olmuş kız beya Allah veriyo kolaylığını ya napıcan
Ama içimden biride arama diyo gururumuda yenemiyorum. İlk defa mutlu edemiycem seni biz olmuycaz dedi ya bu kadar basit şeyde bunlar söylenirmi bilmiyorum gidemiyorumda :S
10 gündür aralarda mesaj atıyo bende atmıyorum ya kızlar yardım edin delircemm :44:
Tabiki özlemdir canım, orda yanlış anlamaya müsaitler zaten sen bir adım at bence
Hoşgeldin canımmm
Evet bir şekilde veriyor sabrını canım
Ama içimden biride arama diyo gururumuda yenemiyorum. İlk defa mutlu edemiycem seni biz olmuycaz dedi ya bu kadar basit şeyde bunlar söylenirmi bilmiyorum gidemiyorumda :S
10 gündür aralarda mesaj atıyo bende atmıyorum ya kızlar yardım edin delircemm :44:
senin yanına gitme şansı varmı cnm?
ama bencede ecemin dediği gibi özlemden sabrı kalmamış olabilir..herşeyi yanlış anlıodur belki bu yüzden..
sen yinedebi ara adamakıllı konuş..
hoşbldk cnm napıyorsnz
kızlar ben çıkıyorum öptüm hepinizi iyi geceler
msjlarında ne dio peki cnm?
canım gurur yapacak bişey yok.senin davranışların yüzünden mutlu edemicem demiştir.üzülmüştür.dahada uzamasın konu bence mesaj at ara.bak bide cocuğa cvp vermiyomussun yazık ama
İyi canım ne yapalım şafakları attırdık lak laka devam sen nasılsın ?
şafak 2o5
İşte mutlu edemiycem seni yalnız bıraktım gittim ne hakkım vardı filan :S
Tamam o zaman şimdi uyumuştur yarın arıyım konusuyum umarım düzelir askerde bide üstüne gitmek istemiyorum hiçte üzmek istemiyorum umarım düzelir herşey..
Önerileriniz için çok saolun kızlar
İyi geceler canım
Hoşgeldin canım
Kızlar ben çıkıyorum gözlerim kapanıyor
Hepinize iyi gecelerrrr
Gidemem ki canım ben Konyadayım o tee Kırklarelinde öyle bi şansımda yok
Aramalıyım demi ah şu gururumda olmasa :S
Kızlar ben çıkıyorum gözlerim kapanıyor
Hepinize iyi gecelerrrr
Ben yarın eşimin yanına gidiyorum İzmire evci çıkartıcam bakalım çok mutluyum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?