- 25 Şubat 2014
- 1.888
- 543
- 173
- Konu Sahibi MissGamzeli
Amiiiiin teşekkür ederimhadi gözün aydın canımmmm senin deeee
allah bi daha ayırmasınnn![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiiiiin teşekkür ederimhadi gözün aydın canımmmm senin deeee
allah bi daha ayırmasınnn![]()
Yaa gözün aydın canım çok sevindimKızlar askerlik bitti çok şükür
Buraya ilk girdiğimde içim yanıyor du canım acıyor du
Acaba üzüntü mü anlayabilecek birileri varmıdır diye gelmiştim sizleri bulmuştum hiç tanımadan da bazen ailemden bile yakın oldunuz bana çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim canımYaa gözün aydın canım çok sevindim
ben varım canım : ) facein falan olsaydı daha iyi olurdu bende ekli mesela gizem : )Ya kızlar nerdesinizhic birinizi bulamıyorum doğru duzgun
Ben sizi özledim
Hem benim düğünüm var azıcık gün sonra hiç bitane yarenlerimden yok
Ya kızlar nerdesinizhic birinizi bulamıyorum doğru duzgun
Ben sizi özledim
Hem benim düğünüm var azıcık gün sonra hiç bitane yarenlerimden yok
Facem yok malesef yaben varım canım : ) facein falan olsaydı daha iyi olurdu bende ekli mesela gizem : )
Ama ben hiç görmüyorum kiiiaaaaaaaaa :) ben de burdayım kiii :)
ne zaman düğünün :)
sen ikinci oluyosun heralde evlenen ilk ben evlendim hehe :)Facem yok malesef ya
sen ikinci oluyosun heralde evlenen ilk ben evlendim hehe :)
diğer kızların watsapı vardı sen kullanıyosan ulaş onlara be canım bende yok watsapBurayada pek giremiyorum sadece normal telefon mesajlarına bakabiliyorum bazen çok yoğun
diğerleri unuttu geçmişiHerhalde gerçi digerlerinden haberim yok hiç
Whatsapp kullanıyorum ama bilmiyorum onlarıdiğer kızların watsapı vardı sen kullanıyosan ulaş onlara be canım bende yok watsap
gizemin vardı watsapı.. özel mesaj atamıyorum sana kapalı görünüyorWhatsapp kullanıyorum ama bilmiyorum onları
Amaaa ne zaman kapanmış oogizemin vardı watsapı.. özel mesaj atamıyorum sana kapalı görünüyor
üzülme ya bak sen bizimle iletişim kurmak istedin ve geldin demekki kurulabiliyormuş gerçek arkadaşlıklar : )
onu ben bilmem : )Amaaa ne zaman kapanmış oo
Şimdi açılmış olmalı ama gizem belki numarasının paylasilmasını istemezonu ben bilmem : )