• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar ben çıkıyorum gözlerim kapanıyor :52:
Hepinize iyi gecelerrrr

İyi geceler canım benim..:54:

ayy yazık hemşom yaa yapma öyle.ne üzül ne üz.kamerada görüşme işinide güzellikle anlat.ara yarın yada mesaj at işte ne biliyim yap bişicikler:ssz:

Tamam hemşomüzülmek yok yarın ilk iş arayıp gönlünü alcam inşallah :52:

ara ara en iisi..çocuk kendini yiyodur orda..belli ki askerlik psikolojisini etkilemiş..
Tamam arıyorum kesin bozuldu pskolojisi kıyamam ona ya :44:

hoşbldk cnm bi derdin war sanrm ama yenı gldm anlayamadm ıstersen bnde dınleyeblrm

Canım askerimle aramız bozuk kızlar sebebinin özlem olduguna karar verdi :) Yarın arıycam alcam gönlünü inşallah. Çok saol canım :15:

İyi geceler canım benim..:54:

Tamam hemşomüzülmek yok yarın ilk iş arayıp gönlünü alcam inşallah :52:

Tamam arıyorum kesin bozuldu pskolojisi kıyamam ona ya :44:

Canım askerimle aramız bozuk kızlar sebebinin özlem olduguna karar verdi :) Yarın arıycam alcam gönlünü inşallah. Çok saol canım :15:

hmm anldm cnm inş aranz düzelr. konu tam ne blmyrm ama bncde ara :15:

111 gün kaldı biz bir hafta da dağırım izni kullanmıştık..Sizde şafak kaç? Eğer askerin kütüphaneye gidiyorsa tanışıyorlardı:)

benim şafak çoooooooooook karanlık daha canım.387:( canım kütüphaneye gitme fırsatı olmuyo ama benim askerim kantinde görevli.seninki kantine kesin gidiyordur belki tanışıyorlardır:)

benim şafak çoooooooooook karanlık daha canım.387:( canım kütüphaneye gitme fırsatı olmuyo ama benim askerim kantinde görevli.seninki kantine kesin gidiyordur belki tanışıyorlardır:)

Kesin gidiyodur:D Sorarım dicem de memleket nere şimdi isim vermek olmaz sorarım şuralı arkadaşın var mı diye:)

iim cnm senin neyin war bakim

askerim yorgunluktan hastada canım moralim bozuk.o düzelsin bende düzelcem inşallah:ssz:

Senin neyin var yavrum anlatmak istersen dinlerim :) Bu arada aldım msajınıda 10 dakika geçmeden cevap yazamıyorum :52:

askerim hasta canım yorgunluktan ona üzülüyorum:( tamam canım süren dolsun cvp yaz

Back
X