Ben yarın eşimin yanına gidiyorum İzmire evci çıkartıcam bakalım çok mutluyum:)
gözün aydınnnn:) merkezde mi askerin.benimki gaziemirde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gözün aydınnnn:) merkezde mi askerin.benimki gaziemirde
Kızlar ben çıkıyorum gözlerim kapanıyor
Hepinize iyi gecelerrrr
ayy yazık hemşom yaa yapma öyle.ne üzül ne üz.kamerada görüşme işinide güzellikle anlat.ara yarın yada mesaj at işte ne biliyim yap bişicikler![]()
Tamam arıyorum kesin bozuldu pskolojisi kıyamam ona ya :44:ara ara en iisi..çocuk kendini yiyodur orda..belli ki askerlik psikolojisini etkilemiş..
hoşbldk cnm bi derdin war sanrm ama yenı gldm anlayamadm ıstersen bnde dınleyeblrm
Benimki de Gaziemirde ne tesadüf![]()
Ayy harika. Güzel vakit geçirirsiniz umarım :)
İyi geceler canım benim..
Tamam hemşomüzülmek yok yarın ilk iş arayıp gönlünü alcam inşallah
Tamam arıyorum kesin bozuldu pskolojisi kıyamam ona ya :44:
Canım askerimle aramız bozuk kızlar sebebinin özlem olduguna karar verdi :) Yarın arıycam alcam gönlünü inşallah. Çok saol canım![]()
aaaaa:) aynı yerdeler demekki:) şafak kaç canım.tanıyorlardır belkide askerlerimiz birbirlerini
111 gün kaldı biz bir hafta da dağırım izni kullanmıştık..Sizde şafak kaç? Eğer askerin kütüphaneye gidiyorsa tanışıyorlardı:)
benim şafak çoooooooooook karanlık daha canım.387canım kütüphaneye gitme fırsatı olmuyo ama benim askerim kantinde görevli.seninki kantine kesin gidiyordur belki tanışıyorlardır:)
canımmmmmmmmmmmmpınaaaaaaaaaaaaaaaaarcıııııııım
hiç knsmyn artk bnlee![]()
oyyyy:) kıyamamm.konuşurum canım.azıcık moralim bozukta ondan.nasılsın tatlım
oyyyy:) kıyamamm.konuşurum canım.azıcık moralim bozukta ondan.nasılsın tatlım
nie birbirinize sesleniosunuzzzzzz kızzzz bana seslenen yokmu![]()
iim cnm senin neyin war bakim
Senin neyin var yavrum anlatmak istersen dinlerim :) Bu arada aldım msajınıda 10 dakika geçmeden cevap yazamıyorum![]()