Anuww maşallah aşka bak heleanlıyorum canım bizim waffle da anlatmıştı onun arkadaşıda kantinciydi zorlanıyomuş. Ama biraz vakit geçsin alt devre gelsin seninkide rahatlıycak emin ol. Gelincede iyi bak mustakbel kocacigina
aynen canım gına geldi.şubat 24de 12aydan düşcem.guzuuuuuucummmmm nasıl geçecek bu günler.gececek ama askımın canınada benim canınada edecek yani o derece sıkıcı yorucu
Aynen ya. İnşallah canım sagsalim gelirler. Zaten 14 şubatta yanımda degil
ayyy canım şimdi bişi gördüm içim cız etti.youtube hesabına baktımda askımın.askere gitmeden önce gönül bağı türküsünü dinlemiş.yorum yazmış bide."ben simdi askerim bu sarkıyı dinleyince sevdiğim meleğimin sevgisi sarıyor içimi" demişofff özledim ya kel kedi bi gelsin dövcem onu inşallah canım alt devreler gelsin bakalım hafifler yorgunluk umudum bu
off kızlarağladım moralim bozuldu iyice öyle yorum yazmış daha gitmeden çıkıyım ben kızlar pek iyi değilim başım ağrıdı
öpüyorum hepinizi.iyi geceler
AhhOda seni çok özlemiştir yavrum ama az kaldı bak gün batar şafak atar :)
biz o gün burda birbirimize sarılmayı düşünüoruzsende gel
Ohh buse hayat size güzel :)) Sarılın sarılın hayat sarılınca güzel lalala la la lalalala
off kızlarağladım moralim bozuldu iyice öyle yorum yazmış daha gitmeden çıkıyım ben kızlar pek iyi değilim başım ağrıdı
Busem bende çıkıyorum canım iyi geceler öpüyorum..
pınarcım slm, benim askerim de acemiliğini gaziemirde yaptı demişimdir daha önce belki... Benim askerim de çok zayıfladı, 75 gün boyunca hastalıktan kurtulamadı hiç.. kötü günlerdi ama hepsi geçti işte.. kötü günler hiç geçmeyecek hep böyle devam edecek sanıyor insan, ama korkma, elbet geçecek... sen desteğini hep hissettir ona, yapacak başka bişe yokamin canım.bende dedim nöbetlerde rahatlarız alt devre gelince diye ama benim üst devrelerimde benimle aynı nöbet tutuyor onlar biz gelincede rahatlamadı dedicanım benim askerim izmir gaziemirde.orasıda acemi birliği ağırlıklı.usta birliğini yapan asker çok az.ustalar az olunca işler hep bunların üstünde
oyyy kuzumun şafağına bak bee, maşalahhhhŞAfak 200 olduuuuuuuuuuu
Allahım son gün 200 lerin son günü bekle beni 199
aaaa ceydoşşş gözün aydın tatlımmm, ayy ne güzel heyecanlar bunlarrr
mehTap 4
tubacım askerlikte, heleki şafaklar biraz yüklüyken insanlar karşılıklı olarak tef gibi gergin ve alıngan oluyor... özlem insanın canına yetiyor ve bu yüzden ne yapacağını bilemiyor insan... sen desteğini eksik etme askerinden.. onu sevdiğini sık sık hatırlat ona, emin ol iyi gelecektirÖzlemdir demi oda benden sogumamıştır yani :S
Aslında görüşmek istemedigimi tam söylemedim hani 1 hafta görüşüp 1 hafta görüşmeyelim dedim ama yanlış anladı.
bozma moralini.. sen iyi ol ki, askerini de toparla... çok zor biliyorum, şimdi nasıl geçecek onca gün, napıcaz deyip ucunu bucağını göremiyorsun, boğuluyor gibi oluyorsun... ama inan ki bu hisler gitgide azalacak.. benim ağlamadığım gün yoktu, geceleri yatakta ayrı ağlardım, gündüzleri burda kızlara ağlardım... ama inan ki geçiyor. Bazen bunaldığım zamanlar oluyor yine ama asla senin günlerindeki gibi olmuyoorum... kendini topla ve güçlü ol arkadaşım... kendini salarsan askerine hiç faydan olmazoff kızlarağladım moralim bozuldu iyice öyle yorum yazmış daha gitmeden çıkıyım ben kızlar pek iyi değilim başım ağrıdı
tertoooo son 8şafak 108
tmm cnm bende çıkıorum..ii geceler tatlım..sende askerini aramayı unutma..
şafak 108
tubacım askerlikte, heleki şafaklar biraz yüklüyken insanlar karşılıklı olarak tef gibi gergin ve alıngan oluyor... özlem insanın canına yetiyor ve bu yüzden ne yapacağını bilemiyor insan... sen desteğini eksik etme askerinden.. onu sevdiğini sık sık hatırlat ona, emin ol iyi gelecektir
sakakkk sade ve sadeceee 2
günaydınnnn kızlarrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?