:92:05.02.2012 :92:
Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir
KARANLIKTAN AYDINLIGA
Plakaları Saymayı Bekleyen Yarenlerimiz
...105 buseh...
...HERSEY VATAN IÇIN...
BIRGÜN GELECEK BIRGÜN KALACAK
Hoşbuldukkk.
Bir erkek bir kadını izliyordum kuzu bitmesini bekledim sonra hemen damladım
Hoşbulduk kuzum
Hoşbulduk canım benim sende hoşgeldin yer ayarlamışsın öylemiiiiii
Tanımam mı ben seni oncaa vukaatımızz var senle
Liste için teşekkürler bebem
tşkler yavrummmmmmmm
Zaten bir senii yaklamyamıyorum burda kim kaybolsa bir şekilde bir yerde buluyorum
Sen,i evinde kıstıracam fbı den adresini aldım birdaha gelmediğin zaman
bidahaa gelmedikleri zaman hepsini msjla taciz edeceğim
Ve bitti koskoca 460 gün herşeyiyle zorlayan can yakan göz yaşı döktüren 460 gün bitti her geçen günde tenini kokusunu özlediğim sevgilim geliyor musun sen şimdi yeniden benim misin sonsuza dek birlikte miyiz ayrılığın adını bile anmak istemiyorum artık bir an bile uzak kalmak istiyorum sıkı sıkı sarılmak sana doyasıya öpmek kollarından hiç çıkmamak istiyorum evimin direği eşim herşeyim ben seni canımdan çok seviyorum ]
evet ayarladımmmmmm çok şükür canım yaaaaaaaa
bizim vukuatlar bitmez yawrummm daha nice vukuatlara
kızımm ben her dk burdayım zatii
kız sen nie şafak attırmıon?
Çok sevindim kuzum bak boşuna üzüldün
evet ayarladımmmmmm çok şükür canım yaaaaaaaa
bizim vukuatlar bitmez yawrummm daha nice vukuatlara
iyi geceler kızçeler:))ohh ne güzel şafaklarınız bi gün daha eksildi bi gün daha yaklaştınız askerinize.Bende ondan ayrılmaya bi gün daha yaklaştım((((((
iyi geceler kızçeler:))ohh ne güzel şafaklarınız bi gün daha eksildi bi gün daha yaklaştınız askerinize.Bende ondan ayrılmaya bi gün daha yaklaştım((((((
Bitmez kanka devam
Bitmez kanka devam
Eğer sen her dakika burdaysan Buse ile bana Türk Dil kurumunun burda yapışık olmamız hakkında yeni bi kelime bulması gerekiyor
Kızım sen nerden nasıl farkettin bunu
üzülme canım uzaklaşsakta yakınlaşsakta zaman geçiyor
devam kankaaa
Bitmez kanka devam
Eğer sen her dakika burdaysan Buse ile bana Türk Dil kurumunun burda yapışık olmamız hakkında yeni bi kelime bulması gerekiyor
Kızım sen nerden nasıl farkettin bunu
hoşgeldin cnm..sırayla herşey tatalım..bi gün sende bizim şafaklarımızda olucaksın..
ben seni yakın takipteyim kuzummmmmmm..
bi iki gündür attırmıonnnnnnnn
Çok sevindim kuzum bak boşuna üzüldün
Buluruz sizide bir kelime o halde ama bende ihmal etmiyorum dimii ya
Ay canım üzülme geçecek bu ayrlıklar 460 ın sonunda tamami ile bitecek
AH BU AVATARLARBUSE DİYE OKUYORUM DİYORUM Kİ NE DİYOR BU KIZ NE ALAKA ASKERİ YANINDA DEĞİLL NE KADARDA BENIMSEMISIM BU AVATARI GÖRDÜĞÜMDE NİKE BAKMADAN BUSE DİYE OKUYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?