Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tşkler yavrummmmmmmm

Hoşbuldukkk.
Bir erkek bir kadını izliyordum kuzu bitmesini bekledim sonra hemen damladım

Zaten bir senii yaklamyamıyorum burda kim kaybolsa bir şekilde bir yerde buluyorum

Sen,i evinde kıstıracam fbı den adresini aldım birdaha gelmediğin zaman

:92: 05.02.2012 :92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakaları Saymayı Bekleyen Yarenlerimiz

…197 ysmehmt …

:100:

Çok duygulandım , en güzel duygu olsa gerek bunca günü bitirip kavuşmak darısı başımıza

...199 minnik� eline sağlık ceyda, 200ler bitti sonunda oh be 100ler de 200lerin başı kadar hızlı geçer mi acaba:44:

iyi geceler kızçeler:))ohh ne güzel şafaklarınız bi gün daha eksildi bi gün daha yaklaştınız askerinize.Bende ondan ayrılmaya bi gün daha yaklaştım((((((

evet ayarladımmmmmm çok şükür canım yaaaaaaaa

bizim vukuatlar bitmez yawrummm daha nice vukuatlara

Çok sevindim kuzum bak boşuna üzüldün

iyi geceler kızçeler:))ohh ne güzel şafaklarınız bi gün daha eksildi bi gün daha yaklaştınız askerinize.Bende ondan ayrılmaya bi gün daha yaklaştım((((((

Hoşgeldin canım şimdi bitmesin dediğin günler sevgilini askere yolladığında geçsin bitsin diye bekliceksin..
Bir an önce sizin şafakta başlayıp akar geçer inşallah böyle beklemek daha zor

Ay canım üzülme geçecek bu ayrlıklar 460 ın sonunda tamami ile bitecek

AH BU AVATARLAR BUSE DİYE OKUYORUM DİYORUM Kİ NE DİYOR BU KIZ NE ALAKA ASKERİ YANINDA DEĞİLL NE KADARDA BENIMSEMISIM BU AVATARI GÖRDÜĞÜMDE NİKE BAKMADAN BUSE DİYE OKUYORUM

hoşgeldin cnm..sırayla herşey tatalım..bi gün sende bizim şafaklarımızda olucaksın..

Bitmez kanka devam

Eğer sen her dakika burdaysan Buse ile bana Türk Dil kurumunun burda yapışık olmamız hakkında yeni bi kelime bulması gerekiyor

Kızım sen nerden nasıl farkettin bunu

ben seni yakın takipteyim kuzummmmmmm..

bi iki gündür attırmıonnnnnnnn

Bitmez kanka devam

Eğer sen her dakika burdaysan Buse ile bana Türk Dil kurumunun burda yapışık olmamız hakkında yeni bi kelime bulması gerekiyor

Kızım sen nerden nasıl farkettin bunu

Buluruz sizide bir kelime o halde ama bende ihmal etmiyorum dimii ya

hoşgeldin cnm..sırayla herşey tatalım..bi gün sende bizim şafaklarımızda olucaksın..

ben seni yakın takipteyim kuzummmmmmm..

bi iki gündür attırmıonnnnnnnn

Dikkatine hayarn kaldım evet attırmıyorum hatta asekrim geldiğinden beri attırmıyorum birazda saymayı bırakayım dedim

Çok sevindim kuzum bak boşuna üzüldün

sağol canım valla çok üzülmüştüm evet benimkine de ulaşamamıştım dün bugün yine zar zor ulaştım nasıl bi birlikse telefona cevap vermiyolar deli ettiler beni santraldeki adamdaa bıktı benden arayaa araya

Hoşgeldin canım şimdi bitmesin dediğin günler sevgilini askere yolladığında geçsin bitsin diye bekliceksin..
Bir an önce sizin şafakta başlayıp akar geçer inşallah böyle beklemek daha zor
[/QUOTE]

evet yaa az önce yanımdaydı garibim benim onu teselli edeceğim yerde o beni teselli ediyo.giderken bana dedi ki:'bitanem benim senin gözünden akan bi damla yaşa kurban olurum ben ağlama artık bak zaman çabucak geçecek.Sonrada sonsuza kadar benim olacaksın'
dedi ve alnımdan öptü.Bu bana biraz moral verdi :)

aynen bende noluyoz didim yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…