haha kıss sen diyonn ben 20 yaşınaa kadar 44-45 kiloydumyer yer almazdım ama hiç bi gramm çöp gibiydim.
Sonra ne oldu ben birden 65 oldumşiştim bi tuhaf verdim de şuan 55 im yine 2-3 kilo versem diyorum ama tık yok inmiyo anam
Bu işin formulunu bulursan bana da soyle zayıflamak istiyorum ozellikle bel bölgesinden
55de iyi canım çok değil.tabi boyla alakalı tatlım genede.bende 19 yaşına kadar falan tombiktim birazsonra bi diyet yaptım 61 kiloya düştüm.ama benim boyum uzun işte 1.80 canım.zayıf durmuyorum öyle ne biliyim kemiğim mi iridir nedir.görmüşsündür işte facedeki resimlerde.
kızlar bende çıkıorumm herkese ii geceler..öpüorum hepinizi..
kızlar bende çıkıorumm herkese ii geceler..öpüorum hepinizi..
benım boyum 1.65 kılom 59 3 _4 kılo wermk ıstıormmmm
bende istiyorumkeşke boyum kısa olsaydı biraz boy uzun olunca kilo fazlalığı olduğunda iğrenc duruyo.deve gibi.3-4 kilo versem özellikle popodan çok mutlu olacam ama gitmiyor işte
bende istiyorumkeşke boyum kısa olsaydı biraz boy uzun olunca kilo fazlalığı olduğunda iğrenc duruyo.deve gibi.3-4 kilo versem özellikle popodan çok mutlu olacam ama gitmiyor işte
benımde 3_4 kılomda göbeemden gtsnnn
kızlar bnde cıkıyorum hepnıze iyi gecelerr
kızlarrrr askerimm geldiii darısı basınızaaa birazdan bulusucaz cok heyecanlıyımmm
kızlarrrr askerimm geldiii darısı basınızaaa birazdan bulusucaz cok heyecanlıyımmm
ne değişik Bir Haftasonu başlangıcı..
şafak Kaç Bugün acaba :44:
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?