- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #2.061
Şafak 343
Meltemcim doğru dimi...sırnaşık şey
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şafak 343
meltem bacım havlun bitti sayılır ama kurdela yetmedi aynı renklerden bi tane daha almak lazım bugün çarşıdan alacaktım ama aynı rengini bulamadım bulduğum zaman alıcam bitiricem canım sonrada şömentablaya başlarım.ama önce kurdelaları almak gerekir tabi.inşallah aynı rengini bulabilirim aldığım yere gidicem gerçi şehir dışında ama artık napayım yarım yamalak olmasın demi zaten milletin gözü kaldı havlunda walla
şafak 438 senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
![]()
![]()
![]()
![]()
işte burda canım cep telden çektim resmini o yüzden pek net değil eline geçtiğinde göreceksin güzelliğini güllerini daha kabarık yaptım resimde küçüktü dahada büyüttüm böyle daha güzel oldu
pembe mor yeşil ve krem rengi kullandım yalnız ufak bişi söylicem kasnakla yapılıyo bunlar havluya geçiriyosun kasnagı kasnağı geçirdiğim için havluda biraz buruşma oldu tabi bunuda söyliim dedim canım eğer ütü sürersem yada yıkanırsa havlu kullanılmış gibi olur bu yüzden ütüde sürmicem yıkanmıycamda kendim geçirmeye çalışıcam elimle falan zaten çok az öyle abartılı bişiey değil ama genede söylemek istedim
selam, aranıza yeni katıldım nişanlımı 27 şubatta askere gönderdim ŞAFAK=431senağlama