• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bir günü daha bitirmiş olduk. 54 Sakarya ama mesai bitti ne de olsa 53 sayabiliriz. artık. benim yanına gitmeme da 10 gün kaldı. Allahım gidebilmemi nasip et. bir aksilik çıkmasın nolur.

Rüyalarım sen
Dualarım sen
Eğer gidersen başlar tende güz
Kalbim önünde
Bir kiz çocuğu
Kıyabilirsen gel üz

Başka sularda
ınan seyrim yok
Sana soyundum varsa yoksa sen
Bir sözün ile
ıhtiyar olur
Bahtiyar olur bu ben

Savurur sevdan sevinçten hüzne
Dile benden ne dilersen
O sevişler, o terkedişler, naz edişler
Erkeğim sen
Cehennem, cennetimsin
:asigim:

meltem bacım havlun bitti sayılır ama kurdela yetmedi aynı renklerden bi tane daha almak lazım bugün çarşıdan alacaktım ama aynı rengini bulamadım bulduğum zaman alıcam bitiricem canım sonrada şömentablaya başlarım.ama önce kurdelaları almak gerekir tabi.inşallah aynı rengini bulabilirim aldığım yere gidicem gerçi şehir dışında ama artık napayım yarım yamalak olmasın demi zaten milletin gözü kaldı havlunda walla

meltem bacım havlun bitti sayılır ama kurdela yetmedi aynı renklerden bi tane daha almak lazım bugün çarşıdan alacaktım ama aynı rengini bulamadım bulduğum zaman alıcam bitiricem canım sonrada şömentablaya başlarım.ama önce kurdelaları almak gerekir tabi.inşallah aynı rengini bulabilirim aldığım yere gidicem gerçi şehir dışında ama artık napayım yarım yamalak olmasın demi zaten milletin gözü kaldı havlunda walla

yarım yamalak olmasın tabi canım masrafları hallederiz sen aynısını bul da yerimseniben
nazar boncuğu da koy kenarına kimsenin gözü kalmasın ama ya :dilcikar:
bittiği kadarıyla bi resmini çekip atsan mailime olmas mı :uhm:
görenler beğeniyo deyince meraklandım :teytey:

fotoraf0124.jpg
fotoraf0125.jpg
fotoraf0126.jpg
fotoraf0127.jpg

işte burda canım cep telden çektim resmini o yüzden pek net değil eline geçtiğinde göreceksin güzelliğini güllerini daha kabarık yaptım resimde küçüktü dahada büyüttüm böyle daha güzel oldu
pembe mor yeşil ve krem rengi kullandım yalnız ufak bişi söylicem kasnakla yapılıyo bunlar havluya geçiriyosun kasnagı kasnağı geçirdiğim için havluda biraz buruşma oldu tabi bunuda söyliim dedim canım eğer ütü sürersem yada yıkanırsa havlu kullanılmış gibi olur bu yüzden ütüde sürmicem yıkanmıycamda kendim geçirmeye çalışıcam elimle falan zaten çok az öyle abartılı bişiey değil ama genede söylemek istedim

fotoraf0124.jpg
fotoraf0125.jpg
fotoraf0126.jpg
fotoraf0127.jpg

işte burda canım cep telden çektim resmini o yüzden pek net değil eline geçtiğinde göreceksin güzelliğini güllerini daha kabarık yaptım resimde küçüktü dahada büyüttüm böyle daha güzel oldu
pembe mor yeşil ve krem rengi kullandım yalnız ufak bişi söylicem kasnakla yapılıyo bunlar havluya geçiriyosun kasnagı kasnağı geçirdiğim için havluda biraz buruşma oldu tabi bunuda söyliim dedim canım eğer ütü sürersem yada yıkanırsa havlu kullanılmış gibi olur bu yüzden ütüde sürmicem yıkanmıycamda kendim geçirmeye çalışıcam elimle falan zaten çok az öyle abartılı bişiey değil ama genede söylemek istedim

eline sağlık canım çok güzel çok tatlı görünüyor :1hug:
buruşukluğu hiç önemli değil hallederim ben onu ama söylediğin için sağol Şeniz

topik açıldığı günden bu yana

terhis olanlar (poposuna tepiği vurduklarımız hehehe)

1.12ocak2009 arsima:nazar:
2.16ocak2009 ıtırbuse:nazar:
3.17ocak2009 mannak:nazar:
4.17ocak2009 smoker:nazar:
5.17ocak2009 yurdaer:nazar:
6.18ocak2009 mirumo:nazar:
7.18ocak2009 nastasia:nazar:
8.20ocak2009 dilek_36:nazar:
9.23ocak2009 smile:nazar:
10.29 ocak2009 life city:nazar:
11.07şubat2009 sensebile:nazar:
12.10şubat2009 nilosss
:nazar:
13.15şubat 2009cankiiz50:nazar:
14.15şubat 2009istanblue:nazar:
15.17şubat 2009 gunicen:nazar:
16.17 şubat2009 solucan:nazar:
17. 27 şubat 2009 seahorse:nazar:
18.1 mart 2009 hayalci35:nazar:

topiğin tezkere güzelleri(poposuna tepüğü vurmak üzre olduklarımız hehehehe)sırnaşık şey:dance:

1.bujimenekşe=4 AĞRIYA SELAM :nazar::hooray::hooray::hooray:
popo.gif
popo.gif
popo.gif

2.GGÖZEN=5 AMASYAYA SELAM :nazar:

3.bebix=8 ARTVİNE SELAM :nazar:

4.JELYB10=9 AYDINA SELAM :nazar:

5.salihalil=32 ISPARTAYA SELAM :nazar:

6.avukat_adayı_aslı=42 KONYAYA SELAM :nazar:

7.magiclife=42 KONYAYA SELAM :nazar:

8.desert06rose=43 KÜTAHYAYA SELAM :nazar:

9.p_nr=47 MARDİNE SELAM :nazar:

10.ruh=48 MUĞLAYA SELAM :nazar:

11.ZERRAY=51 NİĞDEYE SELAM :nazar:

12.GUNİCEN=51 NİĞDEYE SELAM :nazar:

13.deymezsin=52 ORDUYA SELAM :nazar:

14.güzeller güzeli=52 ORDUYA SELAM :nazar:

15.maviyeshill= 52 ORDUYA SELAM :nazar:

16.zeynepsude2007=52 ORDUYA SELAM :nazar:

17.tmyy= 53 RİZEYE SELAM :nazar:

18.bengusu=53 RİZEYE SELAM :nazar:

19.sarissa=53 RİZEYE SELAM :nazar:

20.cicikız=54 SAKARYAYA SELAM :nazar:

21.elif06=54 SAKARYAYA SELAM :nazar:

22.sswweett=54 SAKARYAYA SELAM :nazar:

23.nergis_20=54 SAKARYAYA SELAM :nazar:

24.gizze=54 SAKARYAYA SELAM :nazar:

25.aydasu=54 SAKARYAYA SELAM :nazar:

26.KÜTAHYA=54 SAKARYAYA SELAM :nazar:

27. GÜLABA=54 SAKARYAYA SELAM :nazar:

28.aritmansi=55 SAMSUNA SELAM :nazar:

29.nacide48=57 SİNOPA SELAM :nazar:

30.KUJUMM=75 ARDAHANA SELAM :nazar:

selam, aranıza yeni katıldım nişanlımı 27 şubatta askere gönderdim ŞAFAK=431senağlama

çömezim hoşgeldin canım bu topik benim bende senin ustan yeni gitmiş inşallah su gibi geçer zaman kazasız belasız kavuştururgüzel mevlam sizi.gelelim şafağına burda şafak hesaplama işi bana ait canım yeni gidenler hep fazla sayıyorlar askerliğiniz toplamda 460 değil 454 gün yapıyor sizin bide 27sinde teslim olmuşsa 25inden itibaren asker sayılıyorlar iki günde yol izni diyorlar öyle düşülüyo.yani şafağını hesapladım 431 değil canım şafağın 427.bana güven canım şimdiye kadar yanlış çıkan olmadı.tekrar hoşgeldin katılımını bekliyorum 1 mesaj yazıp çekilme muhabbete katıl tatlım hayırlı tezkereler inşallah :Saruboceq::nazar:

Back
X