- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #96.201
şafak 210 turkbayragi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar şafak 117 turkbayragi
şafak 210 turkbayragi
Günaydın Kızlarr
Şafakk 35 Aşkımın yanındaa İzmirdeyizz bugünnnn :icecream:
günaydın kızlar hepinizin şafağına maşşallahdeğmesin
KIzlarrr 1 saat soraaa sınavım vaereee dua edin bana lütfennnnnn :Saruboceq:
kızlar saçlarımı böyle kestirmeyi düşünüyorum nasıl sizce ya uzun saçlarıma kıyabilirmiyimki:2:
ama değişiklik olsun isityorum hep uzun kullanıyorum..
birde kışın uğraşamıyorum saçlaboshayallersmile
nasıl??
![]()
Günaydınn tatlımm ne tatlı bi foto o ölee.. Aşkım gelsinn bol boll resim çekincem bendenn bananee yaaa hihoyyyt
KIzlarrr 1 saat soraaa sınavım vaereee dua edin bana lütfennnnnn :Saruboceq:
güüüüüüüüüüüüünaaaaaaaaaaaaaydıııııııııııııııııııııııııııııın kızlarrrr zemuszemus
günaydın canım nasılsın aradımı kocişinnnnnnnnnnnnnn barıştınız mı
aksam aradı bana sarkı soledı barıstıııık opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:sm_cool::sm_cool:hihoyyyt:asigim:![]()
Kız kocaya küsülmezzz... Cazgır gelin seniiklava:
![]()
gunaydin kizlaropuyorumnanaktan
askerlik simdi secim sonunami kaldii dun izleyemedim son durum nedireyvahedigeldismile
aman cnm bosver bnm safadım 348 ben umudumu kestım bız 15 ay dıyelım takma yanı bos:içelim:ver
günaydın tatlımmmgüüüüüüüüüüüüünaaaaaaaaaaaaaydıııııııııııııııııııııııııııııın kızlarrrr zemuszemus
saol tatlım yaaa 1 ayımız kaldıı süper bi duyguuu :lepi:teşekkür ederim canım söz gecemde eğlenmeye çıkmıştık orda çekinmiştik çok sağol senin şafağın maşşallah valla nerdeyse bitti valla
hihoyyythihoyyyt:teytey::sm_cool:aksam aradı bana sarkı soledı barıstıııık opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:sm_cool::sm_cool:hihoyyyt:asigim:![]()
tadını çıkar tatlımmmgünaydın çiçeklerrr opuyorumnanaktan hepinizi öptüüüm birazdan çıkıcam ben haftasonu malum akşama kadar aşkımla gecircez..son haftalarımız yaaa mafoldumbensenağlama
gunaydin kizlaropuyorumnanaktan
askerlik simdi secim sonunami kaldii dun izleyemedim son durum nedireyvahedigeldismile
günaydın tatlımmm
saol tatlım yaaa 1 ayımız kaldıı süper bi duyguuu :lepi:
hihoyyythihoyyyt:teytey::sm_cool:
tadını çıkar tatlımmm
günaydın tatlımm bugün okudum bende 89/3 ve 89/4 lere vurma ihtimali çok zayıfmış eğer olursa 90/1 ler faydalanabilcekmişş