• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlar saçlarımı böyle kestirmeyi düşünüyorum nasıl sizce ya uzun saçlarıma kıyabilirmiyimki:2:
ama değişiklik olsun isityorum hep uzun kullanıyorum..
birde kışın uğraşamıyorum saçlaboshayallersmile
nasıl??

4531.jpg

bnm saclarım boyle cnm renk tonuda bnzııoo ama ılkden ıı oluo sonra uzun saca ozenıoosun

günaydın çiçeklerrr opuyorumnanaktan hepinizi öptüüüm birazdan çıkıcam ben haftasonu malum akşama kadar aşkımla gecircez..son haftalarımız yaaa mafoldumbensenağlama

güüüüüüüüüüüüünaaaaaaaaaaaaaydıııııııııııııııııııııııııııııın kızlarrrr zemuszemus
günaydın tatlımmm
teşekkür ederim canım söz gecemde eğlenmeye çıkmıştık orda çekinmiştik çok sağol senin şafağın maşşallah valla nerdeyse bitti valla
saol tatlım yaaa 1 ayımız kaldıı süper bi duyguuu :lepi:
aksam aradı bana sarkı soledı barıstıııık opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:sm_cool::sm_cool:hihoyyyt:asigim::nazar:
hihoyyythihoyyyt:teytey::sm_cool::delphin:
günaydın çiçeklerrr opuyorumnanaktan hepinizi öptüüüm birazdan çıkıcam ben haftasonu malum akşama kadar aşkımla gecircez..son haftalarımız yaaa mafoldumbensenağlama
tadını çıkar tatlımmm
gunaydin kizlaropuyorumnanaktan

askerlik simdi secim sonunami kaldii dun izleyemedim son durum nedireyvahedigeldismile

günaydın tatlımm bugün okudum bende 89/3 ve 89/4 lere vurma ihtimali çok zayıfmış eğer olursa 90/1 ler faydalanabilcekmişş

günaydın tatlımmm

saol tatlım yaaa 1 ayımız kaldıı süper bi duyguuu :lepi:

hihoyyythihoyyyt:teytey::sm_cool::delphin:

tadını çıkar tatlımmm

günaydın tatlımm bugün okudum bende 89/3 ve 89/4 lere vurma ihtimali çok zayıfmış eğer olursa 90/1 ler faydalanabilcekmişş

saol tatlimmmopuyorumnanaktan

Back
X