Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

yuhh diyorum artık.. :oklava: ayyy kötü şeyler söylemek geliyo içimden ama tutuyorrum ya neyse:1ninca:

hahahahyyy ay kesinlikle katılıyorum aynen böyle olur kızlar askere gitseeeeeeehihoyyyt:teytey:

tatlım bide doğuda seninki bence izlememeye çalış :teselli:

Öle bi bakiim dedim de bundan sonra daha çok ağlatır izlemem canım :1hug:

:mymeka::mymeka:alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

noluyo yaa yükseklik korkun mu var gelemiycen diy emi patlattın bize :roflol:

Haydiii kaydirigubbakcemile4
incii hazırla süpürgeyi kızzzzz yolda kalmayalım sonra

:roflol: hdi bakalıımmm hazır mıyıııızzz kaydirigubbakcemile4

KIZLAR CIDDI GELIOMUS YAA TEK PARCAMI CIKMIS BILEMICEM AMA GELDINI BILIOM KUZENIMDE SOLEDI ONLARADA GELMIS KOP KOP BAYADA EGLENDIRMIS OYLE DEDI BNDE BNM KOCAYI TEMBIHLEDIM GTMICEKSIN DIE MA GTMEDIM DIO AMA INANMADIM KESIN GTMISTIRakannehireyvahedigeldismile:bbo:kafamçokkarıştı:oklava:

[I

« önceki Konu | sonraki Konu »

Konuyu Toplam 18 Kullanıcı okuyor. (16 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
angelgozde, Babyke+, bulancak28, Duygu.C+, EosHera+, flowerb, magıcgırl, nuran07+, pissy+, qizz, sevgilim_benim, umursuna, wbluebluew, xdurux, yengec123, zeynelim

topikte ki berekete bakın yaaaaaaaaaa ankara ankara duy sesimiziiii bu gelen kk şafakçılarının ayak sesleriiiii alkisalkisalkis

][/I]

kaydirigubbakcemile4hihoyyythihoyyyt evt duysun sesimiziiiiiiiiiiii ankaraaaaaaa:roflol:

Haydiii kaydirigubbakcemile4
incii hazırla süpürgeyi kızzzzz yolda kalmayalım sonra

benide alınnnnnnnnn

tel açar açmaz sorcam böle kızlar var mı dieee varsaaaaa uçar giderim oraya yolmaya onlarıııııı kötükedihüso[/I]

[I

angelgozde, Babyke+, bulancak28, Duygu.C+, EosHera+, flowerb, magıcgırl, nuran07+, pissy+, qizz, sevgilim_benim, umursuna, wbluebluew, xdurux, yengec123, zeynelim

topikte ki berekete bakın yaaaaaaaaaa ankara ankara duy sesimiziiii bu gelen kk şafakçılarının ayak sesleriiiii alkisalkisalkis

][/I]

Hazırızz kızlarrr... Uçmaya az kaldııııı sıkıı tutununnnn yehuuuuuu :teytey:kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile2hihoyyyt

Öle bi bakiim dedim de bundan sonra daha çok ağlatır izlemem canım :1hug:

hazırızzzz:lepi: kaydirigubbakcemile4

[I

][/I]

:lepi: :lepi: turkbayragi

DEME BE BENİMDE KONUŞTU TELDE ARKADAŞI HADİ GEL DİYİNCE BARİ SONUNA YETİŞEYİM DEDİ ABOWWWWW GETTİ BENİMKİNİ NAMUS:oklava::oklava:
Ben git dedim.. degisiklik olurr dedim.. gitmedi..
Neymiss evliyim.. ben seni seviyorum ne isim var..
Sevmekle ne alakasi var.. hava degisimi olur.. yok dedi.
Seni aricam o eglence boyunca.. Telefonlar bos tabiki
Baya uzun konustukkk :asigim:

[I

][/I]

kız sevgilim bnm rumuzlu arkadas bana neden katılmadın bakim sen :oklava:

Son düzenleme:
Ben git dedim.. degisiklik olurr dedim.. gitmedi..
Neymiss evliyim.. ben seni seviyorum ne isim var..
Sevmekle ne alakasi var.. hava degisimi olur.. yok dedi.
Seni aricam o eglence boyunca.. Telefonlar bos tabiki
Baya uzun konustukkk :asigim:

kız babykem sen delimin ayol adamı zorla yoldan çıkaracan hee:oklava:

kaydirigubbakcemile4 arkana atladım şekerim bayanssulusmile

sıkı tutuuuunnn kaydirigubbakcemile4 :roflol:

kaydirigubbakcemile4hihoyyythihoyyyt evt duysun sesimiziiiiiiiiiiii ankaraaaaaaa:roflol:

:hooray: :enbuyukkk: :roflol: alkisalkisalkis

Hazırızz kızlarrr... Uçmaya az kaldııııı sıkıı tutununnnn yehuuuuuu :teytey:kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile2hihoyyyt

hazırızzzz:lepi: kaydirigubbakcemile4

:lepi: :lepi: turkbayragi

:hooray: :enbuyukkk: :roflol: alkisalkisalkis

KIZLAR CIDDI GELIOMUS YAA TEK PARCAMI CIKMIS BILEMICEM AMA GELDINI BILIOM KUZENIMDE SOLEDI ONLARADA GELMIS KOP KOP BAYADA EGLENDIRMIS OYLE DEDI BNDE BNM KOCAYI TEMBIHLEDIM GTMICEKSIN DIE MA GTMEDIM DIO AMA INANMADIM KESIN GTMISTIRakannehireyvahedigeldismile:bbo:kafamçokkarıştı:oklava:

kızlar kalkın askeriyeyi basmaya gidiyoz alın elinize oklavaları :oklava::oklava:

Back
X