• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

tamam kızlar hepinizdende allah razı olsun .şimdi uyumaya çalışacağım düşünmek istemiyorum düşündükçe daha beter oluyorum.sonra görüşürüz hepinizede hayırlı geceler nolur bizim içinde dua edin nolursunuz unutmayın öpüyorum hepinizi

iyi geceler canım.Rabbim bu mübarek gecede yanında olsun. seni ve askerini korusun.:Saruboceq:

gerçekten yanlış anlamayın ama o rüyaları sizinde görmüş olmanız birazda olsa beni sakinleştiriyor hani başındada demiştim ya şehit aileleri çıkıp ben şehit olmadan önce gördüm bana malum oldu diyolarya bende öyle olmaktan korktum acaba öyle mi diye içim içimi yedi.aslında yasaklansın öyle programlar yaa insanı kötü etkiliyo.ama yalnızca ben değilmişim işte.sizlerde görmüşsünüz ve herşey yolunda devam ediyor galiba gerçektende bilinçaltı denen melet böyle yapıyor bana oyun ediyor.....tmyy....salihalil..swweet...nacide allah razı olsun kızlar çok rahatladım...

dualarımızda birbirimizi asla unutmayalım bakın kaç kişiyiz dualarımız samimiyetimiz daha güçlü olur şimdi nolur hepimizde uyumadan önce birer felak ve nas surelerini okuyun içimizdeki sıkıntılar belalar kötülükler defolsun....iyi geceler

2-3 gündür içimde çok büyük bi sıkıntı var hayır olsun inşallah.sanki boğazımı sıkıyorlar.nefes almak bile zor geliyor alamıyorum ne yapsam geçiremedim.allahım kazadan beladan koru bizleri ve askerlerimizi sana yalvarıyorum........................

gamzecim ya benimde öyle gece içimin sıkıntısından uyuyamıyorum patlıcak gibi oluyorum.bu yüzden topiğede gelmedim çok sıkıntım var.ne oluyor bize böyle Allah hayır etsin hepimizde sıkıntı var.ve günler yavaşladı eşimde aynısını dedi.ama sizede öyle geliyormuş.anlamadım ben bu işi herkes aynı şeyi hissediyor

kızlar gece uyuyamazsanız falan bi sıkıntınız olursa yazın bana çünkü ben genellikle uyuyamıyorumm geceleri hiç uyku tutmuyor..sevgilim gittiğinden beri sabah 5 te 6 da yatıyorum yaa uyku düzenim kalmadı hiçç... ooff nasıl olcak bilmiyorum kızlar ama biran öönce kendimizi toplamalıyız bu kadar stres iyi değil yemin ederim yasamın zamanlarını kaçırır hale geldim gecem gündüzüme karıstı yaa...

allah hepimize sabır versin arkadaslar ....

Mehtap.......60Şeniz

gamze kötü şeyler düşünme nolur,okudum az önce yazdıklarını ve dua ettim senin için namazımda.Allah tüm askerlerimizi korusun ,onların yükü çok ağır canım gerçekten.beklemek zor ama bi o kadar da gurur verici.ben de git geller yaşadım mehmetim gittiğinden beri ama dua diyorum ona güç veriyorum sözlerimle başka bişey gelmiyo ki elimden:teselli:
hep dua edicem sana,sevdiğin hayırlısıyla gelsin yanına:1hug:

Gamze bende o programı izleyip çok ağladığım oldu çok etkiliyo insanı izlemek istemiyorum ama elimde olmadan görünce izliyorum. Bikeresinde şehit olan 1 askerin şehadet yerini merak etim o kadar izlerim merak etmem o askerinkini merak ettim:1shok: internetten araştırdım bi baktım Şırnak/Görmeç nişanlımın askerlik yaptığı yerrr:bbo: ben başladım ağlamaya sızlamaya tabisenağlama insan ister istemez etkileniyo ve bilinç altına yerleşiyo kolay değil her saniyemizi onları düşünerek geçiriyoruz tatlım:teselli: Moralimizi bozmayalım , onlar bizden destek alıyo yerimseniben
Ben bi mektup göndericem aşkıma duygusal bi mektup yazdım. kendi resimlerimizden A4 kağıt hazırlayıp ona geçiricem yazdıklarımı sonrada bikaç fotoğrafımızı eklicem göndericem eminimki büyük moral olucak ona:asigim:
Bu arada şafak 139

safak 47 Mardin.. ve bugunde bitiyor bitanem.. cok ozledim seni cooookkkk...
Askerligini bitir gel bide benim gelmeme safak sayalim :( nedir bu safaklarla bitmeyen savasimiz bizim :( senağlama

Back