• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

safak 70 karaman...
giderek daha fazla özlüyorum ne oluyo böyle anlamadım yaa oofff :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kızlr ne olur sizde üzülmeyin psikolojileriyle alakalıdır bilemiyoruz tam olarak ne yasıyorlar farkında olmuyorlar bile kırıldığımızın ama geçicek hepsi geldiklerinde hersey düzelicek insallah :Saruboceq: ... yada ben öyle umut ediyorum :içelim:

HERKESİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN
İNŞALLAH HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN
ALLAH YÜREKLERİNİZDEKİLERİ AVUÇLARINIZA VERSİN
BU MÜBAREK GÜNÜN HÜRMETİNE ASKERLERİMİZİ KAZADAN BELADAN KORUSUN.ONLARI BİZE BAĞIŞLASIN
HAYIRLI KANDİLLER :Saruboceq:

muhammedim bugün sabah 5te yola çıkıyor tunceliye doğru....dün gece rüya gördüm çok kötü...tuncelide çatışma çıkmıştı eşimde çatışmadaydı.birsürü asker aileleri vardı yanımda eşimin ark.aileleri.sürekli faks geliyordu.çatışmada şehit olanların isimlerini bildiriyorlardı.herkes ağlıyor korkuyla kağıda bakıyorlardı askerlerinin isimleri varmı diye.bende olmaz diyodum muhammedimin ismi gelmez die ağlıyordum.ama geldi şehit olanların içinde muhammet akşin yazıyordu.sonra uyandım.sabahtan beri ruh gibiyim...çok kötüydü çok korkuyorum zaten günlerdir içim sıkılıyor.bide bu rüya mahvetti beni.bittim

nolur biriniz bişi yazın içimdeki sıkıntı hala geçmedi.günlerdir bitiremedim şu lanet sıkıntıyı......hani tv de ölümsüz kahramanlarda anlatıyorlar ya şehit aileleri ben olmadan önce rüyamda gördüm malum oldu die.öyle değildir demi???çok korkuyorum.

yok canım benim ne olur yapma yaaa içini ferah tut...
bugün sabahtan beri benim içimdede böyle bi sıkıntı varr aksam aramadı beni bende sıkıldım çokk ....
ama ne olur içini ferah tut tatlım bence koktuğun için gördün o rüyayı etkilendin bence sıkılıyosun o yüzden.. hem bisi diyim mi ömrü uzamıs canım... ööle saçma seyler getirme aklına emin ol ii dir tek sıkıntısı seni özlemektir bundan emin olll..... sevginiz zaten sizi hep ayakta tutucakk... ben genellikle hissederim hiç bisey yok emin ol....
ama bugün benim de içim sıkılıyo çok simdi senin yazdığını okudum bi ürperdim kendimden acaba sevgilim ne yapıyodur diyee... ama dediğim gibi canım sakın içini sıkma hiçbisey yok emin ol...
allah hepimizin yardımcısı olsun...

ben sıkmamak için çok uğraştım yapmadığım şey kalmadı geçmedi geçmiyor bi türlü.sanki kalbimi ellerine almışlar sıkıp bırakıyolar patlayacakmış gibi.nefes almak bile ağır geliyor bu sıkıntıdan.bişi olmasın bende hiç istemem.inşallah kazasız belasız biter şu askerlik dayanamıyorum artık...tuncelide olacak yarın artık ordan devam edecek korkuyorum çok korkuyorum.hiç istemiyorum gitmesini.önceden bi sorunum yoktu ama bu rüyadan sonra korkuyorum istemiyorum artık..bitsin artık nolur yalvarıyorum .çok zor..böyle geçermi 258 gün daha yarısına bile gelemedik.bitsin nolur bitsin.ben bitiyorum:delphin:senağlama

bende görmüştüm bitanem öle rüya askeriyeyi altına üstüne getirdim hemde beenimki acemi birliğindeydi aradım buldurttum daha sonra konuştum ama aklımdan cıkmıodu bitanem rüyalar tersine cıkar böle rüyalarda hep ömrünü uzatırsın derler işallah aklına hep öle geliosa ondanda görmüş olabilirsin bak ben dün askımı annesi sapur sapur öpüodu rüyamda onu gördüm deli oldum deli gibi kalktım yanımda olsa boğu vercektim rüyamda bile öldüm kıskanclıktan kimse ile paylasanıyoruum ne yapayımm elimde değil cünki aklımda hep hep öle kötü seyler gelio aklıma seytan yokmu işte ne yapcan ii bi seyler getirmezlerki ondan canım yani sende aklına kötü seyler getirme ve aklında hep kötü yorumlama üzme kendini zaten bizler kendimizi üzmekten baska birsey yapmıoz inan ileride çok pişman olucaz üzme kendini ne olurr

topiğin tezkere güzelleri(poposuna tepüğü vurmak üzre olduklarımız hehehehe)sırnaşık şey:dance:

1.bujimenekşe=19
ÇORUMA SELAM
:nazar::hooray::hooray::hooray:

2.GGÖZEN=20 DENİZLİYE SELAM:nazar:

3.bebix=23 ELAZIĞA SELAM:nazar:

4.JELYB10=25 ERZURUMA SELAM :nazar:

5.salihalil=47 MARDİNE SELAM :nazar:

6.avukat_adayı_aslı=57 SİNOPA SELAM :nazar:

7.magiclife=57 SİNOPA SELAM :nazar:

8.desert06rose=58 SİVASA SELAM :nazar:

9.p_nr=62 TUNCELİYE SELAM :nazar:

10.ruh=63 URFAYA SELAM :nazar:

11.ZERRAY=66 YOZGATA SELAM :nazar:

12.deymezsin=67 ZONGULDAKA SELAM :nazar:

13.güzeller güzeli=67 ZONGULDAKA SELAM :nazar:

14.maviyeshill= 67 ZONGULDAKA SELAM :nazar:

15.zeynepsude2007=67 ZONGULDAKA SELAM :nazar:

16.tmyy= 68 AKSARAYA SELAM :nazar:

17.bengusu=68 AKSARAYA SELAM :nazar:

18.cicikız=69 BAYBURTA SELAM :nazar:

19.elif06=69 BAYBURTA SELAM :nazar:

20.sswweett=69 BAYBURTA SELAM :nazar:

21.nergis_20=69 BAYBURTA SELAM :nazar:

22.gizze=69 BAYBURTA SELAM :nazar:

23.aydasu=69 BAYBURTA SELAM :nazar:

24.aritmansi=70 KARAMANA SELAM :nazar:

25.nacide48=72 BATMANA SELAM :nazar:

Kendimi alamıyorum düşünmekten nacidem ben istemesemde beynim durmuyo uykuda bile düşünüyorum artık sabah kalktığımda kafam öyle yorgun kalkıyorum ki sanki uyumamış gibi...ama inşallah dediğiniz gibi olur yiğidim askerliği bitirip geldiğinde bu hallerime oturup güleriz birlikte

canm ne olur olumlu düsün bak insanın içini olumsuzluk kapladı mı geçmek bilmior ne olur teslim etme buna kendini... sen simdi iyi olucaksın ki ilerde askerin geldiğinde mutlu olun demi canım.. simdi böyle yersen kafayı ama nasl olucak böyle ilerde ona verebileceğin bi sen kalmıycak oyüzden lütfen geleceği de düsün bitanem zor evet çok zor ama inan allah kaldırabileceğimiz kadar veriyor hepimize ne olur pozitif olmaya çalıs..
bak bende çok huzursuzum suan seni de dinleyince kötü oldum bak ne olur birbirimize pozitif olalım böyle olursak enerjimiz de yüksek olurrrr...

topragim aklina kotu bisey getirme. surekli onu dusundugun icin bide icinde bi sikinti oldugu icin gormussundur o ruyayi. aklina kotu seyler getirme. bugun mubarek gun dua et kocan icin. Allah butun askerlerimizi sag salim geri evlerine donmeyi nasip etsin. sen kotu dusundukce dahada kotu olursun bunu kocana yansitirsan oda uzulur senin uzgun oldugunu bildigi icin. :teselli:

biten=196
şafak=258:nazar:
88/3
kars/sarıkamış
nazar.jpg

son kez kars yazdım bugün sabahtan itibaren tuncelide olacaksın.
artık tunceli yazıcam şafağın altına.inşallah orda rahat edersin.rahat etmesende razıyım ben yeterki sonunda gel orda çektiğin eziyet nedirki nasılsa biter
nasılsa geçer sonunda gelde süründürsünler razıyım.unutma senle bende sürünücem şimdiki gibi....bende çekicem birlikte eziyeti
ama sonunda sağ salim geleceksen razıyım gülüm.......
seni köpekler gibi seviyorum.sen olmadan asla
allahım senin acını göstermesin bana.dayanamam sensiz yapamam
seni seviyorum bebeğim allahıma emanetsin
:nazar:MUHAMMEDİM:nazar:

2dn.gif
73482763.gif
hayal8.gif

nazar.jpg

tamam kızlar hepinizdende allah razı olsun .şimdi uyumaya çalışacağım düşünmek istemiyorum düşündükçe daha beter oluyorum.sonra görüşürüz hepinizede hayırlı geceler nolur bizim içinde dua edin nolursunuz unutmayın öpüyorum hepinizi

gamzecim gerçekten rüyan insanın içini tuhaf ediyo ama sen o rüyayı kafana çok taktığın için bilinçaltı olarak gördün.
etkilenirsin tabi etkilenme diyemem sana ama içini ferah tut. bak artık haberlerimizde şehit haberleri bile yok. pkk kendi içinde savaşıyo.
eşin aslanlar gibi yapıp gelecek askerliğini. buraya geldiği gün neler hissettiğini bile yazacaksın.
o günleri görecez kötü enerjileri kov gitsin tatlım. herzaman iyi düşünmek zorundayız. bizim moralimiz yüksek olacakki onlarada moral verebilelim.
bende aşkım askere gittiğinde öyle rüyalar görürdüm. çünkü çok düşünürdüm haddinden fazla. geleceği zamanki güzel günleri düşün sen bırak kötü şeyleri.

Back