Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

benim eşim gaziemirde canım

aşkımı gördüm yemin töreni çok süperdi,3 gün nasıl geçti hiç bişey anlamadım ,ama kaldığı yeri,arkadaşlarını görünce içim çok rahatladı :)) bu arada şafak 123 :))

bende bugün kırgınım beni deli etti

kız saçlarımı siyaha boyattım sen niye boyattın hemen çıkar dedi bende çıkaramam şimdi dedim param yok neyle boyatıcam bidaha sen bana çok büyük ayıp ettin dedi teli yüzüme kapattı dün akşam çok kırıldım yaa ne ayıbı ettim aldattımmı namussuzluk mu ettim offffff çok kırdı kalbimi yaa senağlama

demetim neden öyle diyon be gülüm deme öyle bak bizimde 460tı ama 320 kaldı şükürler olsun de moralini bozma tatlım canını sıkarsan hiç geçmez hep karanlık kalır :mymeka:

doğru diyon canım ama ben şafak hesaplamayı beceremiyorum şunu biliyorum 9 ekimde gitti ve 1 hafta dağatım izni kullandı..uzun dönem yapıcak sizce kaç kalmıştır fisfisfis

canım yarısı bitmiş kalanıda biter elbet ahhhhhh bide biz yarısına gelsek bugünden sonra 318 aramızda 103 günvar gülüm dile kolay yaaa senağlama
Amin canım hep birlikte bitiricez,düşünsene son 1 ay kaldığını nasıl uyuruz o zaman,nasıl geçer zaman,Ben de sanki böyle 199 olunca bişi olcak gibi onu bekliyorum 200 lü lerden kurtulcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…