Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kız denizz walla benden sonra geldin ama şafak 128 be bacımmm seviniyorum ama birazda jkıskanıyommm beeekötükedihüsoama yanlış anlama kazasız kavuşun gülümm

merak etme seninkide geçicek bacım.sen yeterki aslanlar gibi bekle kocanı.sabret.o gelince hepsi geçicek mutlu olcaksın bide hemen bebek yapcaksın.ben teyze olmak istiyorum ona göreeeeeeeeee:)))

bu arada şafak 127 oldu ve bugün aşkımın yemin töreni var.onu öle görmeyi okadar isterdimki...gururla gözlerim dolu dolu.ama olmadııııııı(

biten:360
şafak:100hihoyyyt

Yarın çift rakamLardayız sevdiğim en sonunda aLLAhım sana binLerce şükürLer oLsun yarabbim.....:teytey::dance:

üzüLme canım Bende görememiştim Sevdiğimi o şekilde...Ama görmeyide o kadar çok istemiştim ki.. ama kısmet değiLmiş Vardır herşeyde bi hayır.....oLsun Canım Sen onun yanındasın bak bekLiyenisin varmı bundan daha güzeL bişey....sıkma tatLı Canını....

allahım geçmiyor daha şafak 127 inş. 6 gün sonrada kocamın yemin törenine gidiyorum eminim çok gurur vericidir aşkımı asker kıyafetleriyle görmeyi çok istiyorum ama o kadar askerin içinden onu görebilicekmiyim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…