Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Bu başlığı nasıl atlamışım ben ya ,tam benlik bir topic...50 kişilik daireye de ezberletdim herkes benle şafak sayıyor... ŞAAAAFFFAAAAK.......3
Darısı tüm bekleyenlerin başına .

Son düzenleme:
evet bence de önemli olan beklemeye değecek insanı beklemek ve çok şükür ben onu bulduğumu düşünüyorum..
Allah bütün askerini bekleyenleri kavuştursun...
zamanın nasıl akıp gittiğini bile fark etmeden dönsünler bize:)
Azkalmış Elif ,beklemeye değiyorsa beklenen,nişanlı sözlü olman farketmez.

kızlar siz 200lere nasıl geçecek ne yapıcaz diyorsunuz benim şafak 401 ben ne yapayım ama yaa senağlama

Bu başlığı nasıl atlamışım ben ya ,tam benlik bir topic...50 kişilik daireye de ezberletdim herkes benle şafak sayıyor... ŞAAAAFFFAAAAK.......3
Darısı tüm bekleyenlerin başına .

kuzum bugün bendesin afyondasın biraz geç oldu boşver bizde gece gezeriz misafir ederiz seni ama gece 12 ye kadar yolu var afyon gece güzeldir zaten 12den sonra adıyamana uğurlarım seni gülüm allahım kazasız kavuştursun kaydirigubbakcemile5:içelim::nazar:

şafak 30 hihoyyyt
sevgililer gününde gelio kuzummmmmm :asigim: (bi aksilik olmazsa tabi):nazar::nazar::nazar:
darısı tüm 400 lere 200lere:teselli:

ahhh kuzum sorma ya sevgililer günüde geliyo demi belli olmaz şubatta gelecek gibi eşim ongün içinde falan yani izinde denk gelir belkide sevgililr gününe ne güzel olur yaa....seninki gelmiş oluyomu sevgililer gününde belki gelir...allah nazarlardan saklasın canım yaa kazasız kavuştursun gülüm:nazar:

biten=143+3 mazeret izni vermiyolarmış= 146
şafak=317-3mazeret=314
88/3
kars/sarıkamş

oyyy sevdasına kurban olduğum oyy
bilsen ne gaybana geceler yaşarım
gaybana gecelere oyy
kulaklarımda uğul uğul uğultular
ben günlere yanarım günler bana
demem o ki sana hasretin okadar
koymazdı ama
geceler öyle bir gaybana gaybana oyy
GECELER ÖYLE BİR KÖTÜ DİLLİ GAVUR GAVURKİ SORMA
dönerim olmaz yatarım olmaz
upuzun hint fakiri yatağım gece
öyle bir batarki dört yanımdan
ayağımı uzatırım parmaklı
elimi uzatırım soğuk duvar
oyy kilit parmak demir soğuk duvar
oyyyy yandır geceler andır
kan revandır kan revandır
yüreğimin hasretinde yalnızlık değme kuşt
gaybana gecelerin esaretinde
OYYY SEVDASINA KURBAN OLDUĞUM OYY
BİLSEN NE GAYBANA GECELER YAŞARIM
GAYBANA GECELERE OYYYY

hasretin bu kadar koymazdı amma geceler öyle bir kötü dilli gavur.....gavur ki sormaa:delphin:senağlama

Son düzenleme:
şafak: 121................

SAĞOL CANIM HEPİMİZ İÇİN GEÇERLİ HELE ŞU SÖZE BİTİYORUM YAA
geceler öyle bi kötü dilli gavur gavur ki sorma
walla kötü ya bu geceler yokluğunu yüzüme tokat gibi vuruyolar yokluğu en çok geceleri belli oluyo bana sarılan biri yok onun sıcaklığı yok ve geceler öyle kötü dilliki sanki bana onun yokluğunu söylüyolar bundan bu söze bayıldım ben bence çok anlamlı :içelim::delphin:senağlama

kızlar bende şafak sayanlardanım

allahıma şükürler olsunki şafak artık aydınlık

benim canım oluşum hakkari şemdinlide yeşilova karakolunda
bu günden sonra kalan 126 rabbim yardımcıları olsun bir an önce yuvalarına sevdiklerine kavuşsunlar amiiinnnnnnnnsenağlama

bizde sayıyoruz şafak...
canım kardeşim askerde şimdi.ama bizim şafakta karanlık şimdii..
425..
bizde görürmüyüz çiftli sayıları acaba.şimdi ıspartada kardeşim.makinalı tüfekçi.varmı ıspartada yapan.sonra nereye düştüler.allah bütün askerlerimizin sağ salim dönmelerini nasip etsin
aminnn

kaldı 122...120leride yedik vallaa:)))9cok özledim kokusunu,sarılışını,öpüşünü offffffffff offfffffffffffffffffffffffffffffffff

Back