• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ben görmedim demek askerim burda ya fazla ilgilenemiom :7: oy kullan tabi cnm :29:

olsun cnm sen şimdi askerinle ilgilen
neler yapıyosunuz bol bol hasret giderin :8:

bende oyumu kullandım geldim :6:

ee nisanyagmuru, askerin için hazırlıklar başladı mı? ne giycem saçımı napıcam gibisinden :1:

cnm ne hazırlığı yapıcam inan hiç bilmiyorum
k.validemle bu h.sonu bayramlık alırız sanırım
elbise filan alayım diyorum,daha bi özel olsun istiyorum
bide önceden içli köfte yapıp dolaba atayım geldiğinde pişirirm hemen 2 dk da yeriz afiyetle
çok seviyo içli köfteyi
knd ellerimle bişiler yapayım diyorum
4 gün bi arada olucaz nslsa hep bi arada olalım istiyorum
ay çok şaşkınım ya:17:

olsun cnm sen şimdi askerinle ilgilen
neler yapıyosunuz bol bol hasret giderin :8:

bide önceden içli köfte yapıp dolaba atayım geldiğinde pişirirm hemen 2 dk da yeriz afiyetle
çok seviyo içli köfteyi
ay çok şaşkınım ya:17:
kız kk ya bile bakıoz =) bitio senn cnm yaa depük gecene gelcem mutlakaaa darısı en acilinden başımaaa daha çok var gerçi 197 =(

çok seviyo içli köfteyi
ay çok şaşkınım ya:17:[/COLOR][/B]

böyle şafakları sıkıştıran arkadaşlarımı gördükçe benim bile ellerim buz gibi oluyor heyecan basıyor kendi şafak sıkıştırmamda napcam bilmem :9:
içli köfte çook severim banada yapar mısın :56:
çifte bayram diye buna denir işte ne güzel cnm Allah bidaha hiç ayrılık göstermesin :nazar:
geçtiğimiz bayramlarda sağolsunlar banada aldılar bayramlık bakalım bu bayram ne olacak.ilk kez nişanlım olmayacak beklemedeyim :68:

Pissy cikk.........:26:

Duru'm söyle :70:

kız kk ya bile bakıoz =) bitio senn cnm yaa depük gecene gelcem mutlakaaa darısı en acilinden başımaaa daha çok var gerçi 197 =(

cnm senin şafak ben buraya ilk geldiğim zamanlarda 300lerdeyi ama şimdi 100'lere geldin maşallah :nazar: yılbaşından sonra iki basamaklılara doğru uçucaksın :29:

böyle şafakları sıkıştıran arkadaşlarımı gördükçe benim bile ellerim buz gibi oluyor heyecan basıyor kendi şafak sıkıştırmamda napcam bilmem :9:
içli köfte çook severim banada yapar mısın :56:
çifte bayram diye buna denir işte ne güzel cnm Allah bidaha hiç ayrılık göstermesin :nazar:
geçtiğimiz bayramlarda sağolsunlar banada aldılar bayramlık bakalım bu bayram ne olacak.ilk kez nişanlım olmayacak beklemedeyim :68:

aynen geçen yıl bnmde öyle oluyodu cnm,çok heyecan yapıyodum
içli köfteyi bizzat kndm yapmadım daha önce yaparsam ilk olcak,inş güsel olur
allah herkesi sağ salim kavuştursun inş

Back