- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #99.501
gözdem ben mehabbetime verdim o gidici ya kuzum ondan sen daha bizimlesin kuzum
nan niye ben yokum oylama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gözdem ben mehabbetime verdim o gidici ya kuzum ondan sen daha bizimlesin kuzum
kız kime istiosa herkes ona versinnn kızacak küsecek halim yok şekerlerimmm seviom ben hepiniziii bugün askerim burda die babykem açtı anketi cnmm![]()
nisanım asker koltuğumuz var bitanem oturanı sorguya çekioz elimizden çekio anlayacağın![]()
nisanım gördüm seni neden yazmıon bakim sen =)
ben görmedim demek askerim burda ya fazla ilgilenemiomkız yazmammı bugün çok bile yazdım
hiç bukadar duramıyordum normalde
ben görmedim demek askerim burda ya fazla ilgilenemiomoy kullan tabi cnm
![]()
bende oyumu kullandım geldim
ee nisanyagmuru, askerin için hazırlıklar başladı mı? ne giycem saçımı napıcam gibisinden![]()
kız kk ya bile bakıoz =) bitio senn cnm yaa depük gecene gelcem mutlakaaa darısı en acilinden başımaaa daha çok var gerçi 197 =(olsun cnm sen şimdi askerinle ilgilen
neler yapıyosunuz bol bol hasret giderin
cnm ne hazırlığı yapıcam inan hiç bilmiyorum
k.validemle bu h.sonu bayramlık alırız sanırım
elbise filan alayım diyorum,daha bi özel olsun istiyorum
bide önceden içli köfte yapıp dolaba atayım geldiğinde pişirirm hemen 2 dk da yeriz afiyetle
çok seviyo içli köfteyi
knd ellerimle bişiler yapayım diyorum
4 gün bi arada olucaz nslsa hep bi arada olalım istiyorum
ay çok şaşkınım ya![]()
cnm ne hazırlığı yapıcam inan hiç bilmiyorum
k.validemle bu h.sonu bayramlık alırız sanırım
elbise filan alayım diyorum,daha bi özel olsun istiyorum
bide önceden içli köfte yapıp dolaba atayım geldiğinde pişirirm hemen 2 dk da yeriz afiyetle
çok seviyo içli köfteyi
knd ellerimle bişiler yapayım diyorum
4 gün bi arada olucaz nslsa hep bi arada olalım istiyorum
ay çok şaşkınım ya[/COLOR][/B]
Pissy cikk.........:26:
kız kk ya bile bakıoz =) bitio senn cnm yaa depük gecene gelcem mutlakaaa darısı en acilinden başımaaa daha çok var gerçi 197 =(
Duru'm söyle
sen beni görmedin bugün![]()
kız kk ya bile bakıoz =) bitio senn cnm yaa depük gecene gelcem mutlakaaa darısı en acilinden başımaaa daha çok var gerçi 197 =(
böyle şafakları sıkıştıran arkadaşlarımı gördükçe benim bile ellerim buz gibi oluyor heyecan basıyor kendi şafak sıkıştırmamda napcam bilmem
içli köfte çook severim banada yapar mısın
çifte bayram diye buna denir işte ne güzel cnm Allah bidaha hiç ayrılık göstermesin
geçtiğimiz bayramlarda sağolsunlar banada aldılar bayramlık bakalım bu bayram ne olacak.ilk kez nişanlım olmayacak beklemedeyim![]()
süpriz senn topiğini ben açcam sözzbuyur gel beklerim canım
ama hiç depük gecesine şahit olmadım napıyonus
inş darısı başına![]()
sen beni görmedin bugün![]()