• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

begümüm ben birde bardak çorba yolladım nöbette içsin diye..çorbanın,kahvenin ve tokanın üzerine not yazdım okusun gulumsesın dıye..hee cnm bırde teskere alınca gıymesı ıcın bı gomlek bı kazakta yollanabılır mutlu olur hayal eder o günü.

sende yok dimi karşı tarafta yni bu odunluk durumu :1: güzel sözlerin, konuşmalarına karışılık kayıtsız mı kalıyor peki ?
aslinda bazen coook romantik biri olabiliyo :69: ona karsiLIk ben odun oluyorum o zamanda :9:
bundan bi kac ay öncesinde de coook romantik mesajlar atiyodu hic bikmadan hergün ben terslesem bile :69:
ama $imdi evet tam bir odun :65: bu konuda birincilige aday koydu yani
hazir ileti$im tekrar ba$lami$ken benim bi$eyler yapip ilgisini cekmem gerekiyo o yönden tüyolar varmi ki :28::9:

burcu ne canım?
benımkıde cok romantık degıl vesselam
o bir odun :65:
o bir kova erkeği :65:
o didemi bu konuda fitil eden bi oduncuk:65:
alkış istiyorum odunuma lütfennn:46::46::46:
kendisi tam bir akrep erkegi :27:
aslinda romantikligi tutuyo bazen ama tabi sadece bazen , ki $imdi bu durumda hic romantik degil tabi :19:
gerci olmasini da bekleyemem beraber degiliz ama benim bi$eyleri degi$tirmem gerekiyo :15:

:9::9: seninkine de cok güldüm yaa

Valla ben deliye vurdum iyi değilim aslında askerım arkadasının cebınden aradı ankesorlu 15 gune anca yapılcakmıs tabı nasıl morelım bozuldu ya zaten tek ıletısımımız bu sabrım kalmadı dedım o da bız burda nelere sabredıyoruz dedı:14:
annesıne demıs avea hattımı açtır dıye az çekiyomuş orda ama msjlasırız belkı cok zorlanıyorum begüm ya valla ona dedım sana morel veremıyorum cunku benım morelım ıyı degıl dedım o da sen ıyı ol ben morel ıstemıyorum sabrederım dedı:59:

Yolla tabi ben dün yoladım..
Kahwe, ıhlamur, cappucıono, çikolatalar, şekerler, jelibonlar aldım mektup yazdım tokamın uzerıne parfum sıktım ve bırde kahwe kupası yolladım he bırde penguen dergısı aldım mizah dergısı okusun gulsun dıye:69:

ah canım yaa çok iyi anlıyorum seni :( çok zor maalesef görememek gidememek, tek çarenin o ankesörlü telefon olduğunu bilmek ... o lanet telefonda bi bozulur yapılamaz günlerce :((
benimki de cep almıştı kullanıodu çok iyidik o zaman ama yanındaki arkadaşı yakalandı benimki de korktu sakladı kullanmıycam gelene kdr dedi, ondan da olduk :(
çok sıkkın canı bu ara iyice bunalımda benim de aklıma böle bişey geldi, moral olur dedim.. ağustosta kendisi bişeyler istemişti, sıcak çikolata kave kupa termos çay bi kaç parça kıyafet bi de ömektup kargo yapmıştım, 1 ayda gitti :14: şimdide mi öyle gider acaba diye düşünüyorum, o kadar uzun zamanda giderse ona göre şeyler koymam lazım çikolata kurabiye falan olmaz mesela :(

kııızlaaaarrrrrrrrr :16:

fıstığım hoşgeldin cnm :29:

hoşgeldınnnnn

bende nette takılıyorum edacım çok boş gelıyo nette takılmak ama sevgılım yok o olsa mesajlasırdık:69:
tvde bugun bısey yok cıdden..bende hıc fondaten kullanmadım cıldımde problem yok ama allık fondatensız guzel durmuyo fondaten almak ıstıyorum onu arastırıyorum tatlım annemde pudra kullan dıyo kararsızım senın önerin varmı?

cnm bende geçen ay fondöten mi pudra mı alsam diye çok düşündüm sonra Alix Avien'in mucize pudrasından aldım.Gerçekten çok hoşuma gidiyor, ne tam pudra nede fondöten.ağır yapmıyor cildini, yüzünü yıkadıktan sonra nemlendiricini sür 5 dk sonra pudrayı kullan cildin emincde çok daha güzel görünüyor. aşağıdaki linke bakabilirsin cnm. hem fiyatıda 22,50TL mi neydi uygun.

MAKYAJ ARŞİVİM: alix avien terracotta kapatıcı pudra

ah canım yaa çok iyi anlıyorum seni :( çok zor maalesef görememek gidememek, tek çarenin o ankesörlü telefon olduğunu bilmek ... o lanet telefonda bi bozulur yapılamaz günlerce :((
benimki de cep almıştı kullanıodu çok iyidik o zaman ama yanındaki arkadaşı yakalandı benimki de korktu sakladı kullanmıycam gelene kdr dedi, ondan da olduk :(
çok sıkkın canı bu ara iyice bunalımda benim de aklıma böle bişey geldi, moral olur dedim.. ağustosta kendisi bişeyler istemişti, sıcak çikolata kave kupa termos çay bi kaç parça kıyafet bi de ömektup kargo yapmıştım, 1 ayda gitti :14: şimdide mi öyle gider acaba diye düşünüyorum, o kadar uzun zamanda giderse ona göre şeyler koymam lazım çikolata kurabiye falan olmaz mesela :(

canım benımkınede 15 gunde ancak gıdıyo ama tavsıyem özel kargoyla yolla ptt falan değil..bak kıs gelıyo sıcak içecekler çok makbule geçer....ben hazır kurabıyeler aldım paketlı,hazır tuzlu krakerler, hazır bardak çorba,kahwe, hasta olunca ıcmesı ıcın ıhlamur,bıkac paket sevdıgı cıkolata bunlara bayıılır morel olur kesınlıklee...

siz ne zaman kullanmaya basladınız tel canım cekıyomu dagın basında?

begümüm ben birde bardak çorba yolladım nöbette içsin diye..çorbanın,kahvenin ve tokanın üzerine not yazdım okusun gulumsesın dıye..hee cnm bırde teskere alınca gıymesı ıcın bı gomlek bı kazakta yollanabılır mutlu olur hayal eder o günü.

hıımm.. evt bardak çorba da yollanabilir eveeett :34:
bunu bi arkadaşım daha söyledi tezkere alınca giyip gelsin die bi kazak yolla diye bi düşüneyim bunu :))

benim çatlak kuzenim çiğnediği sakızı yollamış ya ne gülmüştüm:60::60::60:

:60::60::60:

kendisi tam bir akrep erkegi :27:
aslinda romantikligi tutuyo bazen ama tabi sadece bazen , ki $imdi bu durumda hic romantik degil tabi :19:
gerci olmasini da bekleyemem beraber degiliz ama benim bi$eyleri degi$tirmem gerekiyo :15:

:9::9: seninkine de cok güldüm yaa

akrepler her ıstedıgının yapılmasını ıstemez kendısıne hayır dıyebılen kadınlar daha çekicidir onlara göre..
[B
cnm bende geçen ay fondöten mi pudra mı alsam diye çok düşündüm sonra Alix Avien'in mucize pudrasından aldım.Gerçekten çok hoşuma gidiyor, ne tam pudra nede fondöten.ağır yapmıyor cildini, yüzünü yıkadıktan sonra nemlendiricini sür 5 dk sonra pudrayı kullan cildin emincde çok daha güzel görünüyor. aşağıdaki linke bakabilirsin cnm. hem fiyatıda 22,50TL mi neydi uygun.

aa bende ondan alıyım o zaman canım.daha yas 23 annem alıştırma fondatene dıyo pudra daha ıyı dıyo bende alıyım ondan mersi bebişim:16:

aslinda bazen coook romantik biri olabiliyo :69: ona karsiLIk ben odun oluyorum o zamanda :9:
bundan bi kac ay öncesinde de coook romantik mesajlar atiyodu hic bikmadan hergün ben terslesem bile :69:
ama $imdi evet tam bir odun :65: bu konuda birincilige aday koydu yani
hazir ileti$im tekrar ba$lami$ken benim bi$eyler yapip ilgisini cekmem gerekiyo o yönden tüyolar varmi ki :28::9:

hmm o durum bendede oluyrdu yani nişanlım tam romantikken ben bi odun olabiliyorum :9:
ama askere gittiğinden beri baana bi duygusallık romantiklik geldi ki sormayın :17:

çok üstüne gitmeden ağzından laf almaya çalışabilirsin sanırım :68:

fıstığım hoşgeldin cnm :29:

hoşbulduk tatlııımmmmm:29:
naber nasılsın? bak böyle bi düşüncem var sen de fikir ver bana :44:

canım benımkınede 15 gunde ancak gıdıyo ama tavsıyem özel kargoyla yolla ptt falan değil..bak kıs gelıyo sıcak içecekler çok makbule geçer....ben hazır kurabıyeler aldım paketlı,hazır tuzlu krakerler, hazır bardak çorba,kahwe, hasta olunca ıcmesı ıcın ıhlamur,bıkac paket sevdıgı cıkolata bunlara bayıılır morel olur kesınlıklee...

siz ne zaman kullanmaya basladınız tel canım cekıyomu dagın basında?

özel kargolar götürmüyomuş askeriyey canım yaa ptt kargo gidiyoumş sadece oraya :36: vodafone çekiyomuş bizim dağda :9: ama dediğim gibi olmadı işte yakalanana 27 gün artı ceza verdiler kokrtu nişanlımda riske atamadı :24: ben de istemedim kullanmasına zaten sadece benle msjlaşsın die almıştı :36: 2-3 ay kullanabildik :36:

akrepler her ıstedıgının yapılmasını ıstemez kendısıne hayır dıyebılen kadınlar daha çekicidir onlara göre..

aa bende ondan alıyım o zaman canım.daha yas 23 annem alıştırma fondatene dıyo pudra daha ıyı dıyo bende alıyım ondan mersi bebişim:16:

rica ederim cnm fondöteni ben sadece özel bir yere gidersem kullanıyorum. düğün, davet vs...
fondötene ihtiyacım var hala ama cildimde sivilce problemim oluyor o yüzden iyice araştırmam lazım. daha önce loreal kullandım ama bu defa ondan almıycam.

temizleyici nemlendirici ne kullanıyorsunuz kızlar ?

La roche posay kullanan varmı ?

didooom sen burçlardan iyi anlıyo gibisin :9: benimki de koç yükseleni akrep ne kadar zor bi karışım bilirsin kendisi :9:

hoşbulduk tatlııımmmmm:29:
naber nasılsın? bak böyle bi düşüncem var sen de fikir ver bana :44:

özel kargolar götürmüyomuş askeriyey canım yaa ptt kargo gidiyoumş sadece oraya :36: vodafone çekiyomuş bizim dağda :9: ama dediğim gibi olmadı işte yakalanana 27 gün artı ceza verdiler kokrtu nişanlımda riske atamadı :24: ben de istemedim kullanmasına zaten sadece benle msjlaşsın die almıştı :36: 2-3 ay kullanabildik :36:

hmm bende bi düşüneyim cnm pakete neler koyabileceğini :28:

nişanlın balık sever mi bilmiyorum ama ton balığı da koyabilirsin pakete :34:

nişanlım ton balığını çok sevdiğinden aklıma direk o geldi :9:

rica ederim cnm fondöteni ben sadece özel bir yere gidersem kullanıyorum. düğün, davet vs...
fondötene ihtiyacım var hala ama cildimde sivilce problemim oluyor o yüzden iyice araştırmam lazım. daha önce loreal kullandım ama bu defa ondan almıycam.

La roche posay köpük yüz yıkamak için değil mi? ben kullanıyorum onu bi de sebamedin yağsız jel nemlendiricisini kullanıyorum.. :69:

ben makyaj temızleyıcı olarak diadermine kullanıyorum memnunum canım.
didooom sen burçlardan iyi anlıyo gibisin :9: benimki de koç yükseleni akrep ne kadar zor bi karışım bilirsin kendisi :9:

yok yavrucum ben anlamamak forumdan kopya çektim ordan bılıyom:27:
sen benım kovayı görsen bay mükemmel herseyı o bilir:37:
bizim dağdada az biraz avea çekiyomuş...siz niye acemiiliğe geçince hemen başlamadınız cep kullanmaya canım?

Akrep erkeğini etkilemenin yolları

Seksi, ateşli, itaate hazır, vefalı, özverili, bilgili mitolojik kadın tipi ilgisini çeker.Çok para harcayan, abartılı bir kadınsanız geçireceğiniz iki günün keyfini çıkarın çünkü çok uzun sürmeyecek.
Oldukça enerjik olan Akrep erkeği her yönüyle son derece güçlüdür.
Saldırgan, sadist, umursamaz ve düşüncesiz olabilir. Bazen hiç konuşmaz ama bazen de tam tersi sevecen bir aşık olur. Seksüel performansı her zaman dorukta olan Akrep erkeğini elde etmek istiyorsanız bakımlı, şehvetli, itaatkar ve sadık bir kadın olmanız gerekiyor.
Son derece kıskanç olduğu için onunla birlikte olmak zordur. Yaratıcılığınızı, anlayışlı yapınızı ön plana çıkartarak onun ilgisini çekebilirsiniz.

:20: bundan sonra her$eye hayir yani
aklima Yah$i cazibe dizisindeki Simge geldi , Kadina $iddete hayiir diyo ,
bundan sonra bende Tombi$in kararlarina haayiir uygulicam:9:

hmm o durum bendede oluyrdu yani nişanlım tam romantikken ben bi odun olabiliyorum :9:
ama askere gittiğinden beri baana bi duygusallık romantiklik geldi ki sormayın :17:

çok üstüne gitmeden ağzından laf almaya çalışabilirsin sanırım :68:
olabiliyo ya arada öyle :37: ama ben abartiyorum o durumlarda odunlugu
bakalim artik zamanla hersey olacagina varir :15:

La roche posay yanli$ hatirlamiyosam beyaz mavi ambalajli , bi temizleme sütü vardi kuzenim vermisti deneme ürünü (numune mi diyodunuz :39: ) güzel temizliyodu benim cildimi

Back