- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #99.221
herkes nerdeeee, hadi ama fikir bekliyoruuummm :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslinda bazen coook romantik biri olabiliyosende yok dimi karşı tarafta yni bu odunluk durumugüzel sözlerin, konuşmalarına karışılık kayıtsız mı kalıyor peki ?
kendisi tam bir akrep erkegiburcu ne canım?
benımkıde cok romantık degıl vesselam
o bir odun![]()
o bir kova erkeği
o didemi bu konuda fitil eden bi oduncuk
alkış istiyorum odunuma lütfennn![]()
Valla ben deliye vurdum iyi değilim aslında askerım arkadasının cebınden aradı ankesorlu 15 gune anca yapılcakmıs tabı nasıl morelım bozuldu ya zaten tek ıletısımımız bu sabrım kalmadı dedım o da bız burda nelere sabredıyoruz dedı
annesıne demıs avea hattımı açtır dıye az çekiyomuş orda ama msjlasırız belkı cok zorlanıyorum begüm ya valla ona dedım sana morel veremıyorum cunku benım morelım ıyı degıl dedım o da sen ıyı ol ben morel ıstemıyorum sabrederım dedı
Yolla tabi ben dün yoladım..
Kahwe, ıhlamur, cappucıono, çikolatalar, şekerler, jelibonlar aldım mektup yazdım tokamın uzerıne parfum sıktım ve bırde kahwe kupası yolladım he bırde penguen dergısı aldım mizah dergısı okusun gulsun dıye![]()
kııızlaaaarrrrrrrrr![]()
hoşgeldınnnnn
bende nette takılıyorum edacım çok boş gelıyo nette takılmak ama sevgılım yok o olsa mesajlasırdık
tvde bugun bısey yok cıdden..bende hıc fondaten kullanmadım cıldımde problem yok ama allık fondatensız guzel durmuyo fondaten almak ıstıyorum onu arastırıyorum tatlım annemde pudra kullan dıyo kararsızım senın önerin varmı?
ah canım yaa çok iyi anlıyorum seniçok zor maalesef görememek gidememek, tek çarenin o ankesörlü telefon olduğunu bilmek ... o lanet telefonda bi bozulur yapılamaz günlerce
(
benimki de cep almıştı kullanıodu çok iyidik o zaman ama yanındaki arkadaşı yakalandı benimki de korktu sakladı kullanmıycam gelene kdr dedi, ondan da olduk
çok sıkkın canı bu ara iyice bunalımda benim de aklıma böle bişey geldi, moral olur dedim.. ağustosta kendisi bişeyler istemişti, sıcak çikolata kave kupa termos çay bi kaç parça kıyafet bi de ömektup kargo yapmıştım, 1 ayda gittişimdide mi öyle gider acaba diye düşünüyorum, o kadar uzun zamanda giderse ona göre şeyler koymam lazım çikolata kurabiye falan olmaz mesela
![]()
begümüm ben birde bardak çorba yolladım nöbette içsin diye..çorbanın,kahvenin ve tokanın üzerine not yazdım okusun gulumsesın dıye..hee cnm bırde teskere alınca gıymesı ıcın bı gomlek bı kazakta yollanabılır mutlu olur hayal eder o günü.
benim çatlak kuzenim çiğnediği sakızı yollamış ya ne gülmüştüm![]()
kendisi tam bir akrep erkegi![]()
aslinda romantikligi tutuyo bazen ama tabi sadece bazen , ki $imdi bu durumda hic romantik degil tabi
gerci olmasini da bekleyemem beraber degiliz ama benim bi$eyleri degi$tirmem gerekiyo
seninkine de cok güldüm yaa
[B
cnm bende geçen ay fondöten mi pudra mı alsam diye çok düşündüm sonra Alix Avien'in mucize pudrasından aldım.Gerçekten çok hoşuma gidiyor, ne tam pudra nede fondöten.ağır yapmıyor cildini, yüzünü yıkadıktan sonra nemlendiricini sür 5 dk sonra pudrayı kullan cildin emincde çok daha güzel görünüyor. aşağıdaki linke bakabilirsin cnm. hem fiyatıda 22,50TL mi neydi uygun.
MAKYAJ ARŞİVİM: alix avien terracotta kapatıcı pudra
aslinda bazen coook romantik biri olabiliyoona karsiLIk ben odun oluyorum o zamanda
bundan bi kac ay öncesinde de coook romantik mesajlar atiyodu hic bikmadan hergün ben terslesem bile
ama $imdi evet tam bir odunbu konuda birincilige aday koydu yani
hazir ileti$im tekrar ba$lami$ken benim bi$eyler yapip ilgisini cekmem gerekiyo o yönden tüyolar varmi ki![]()
fıstığım hoşgeldin cnm
cnm bende geçen ay fondöten mi pudra mı alsam diye çok düşündüm sonra Alix Avien'in mucize pudrasından aldım.Gerçekten çok hoşuma gidiyor, ne tam pudra nede fondöten.ağır yapmıyor cildini, yüzünü yıkadıktan sonra nemlendiricini sür 5 dk sonra pudrayı kullan cildin emincde çok daha güzel görünüyor. aşağıdaki linke bakabilirsin cnm. hem fiyatıda 22,50TL mi neydi uygun.
MAKYAJ ARŞİVİM: alix avien terracotta kapatıcı pudra
canım benımkınede 15 gunde ancak gıdıyo ama tavsıyem özel kargoyla yolla ptt falan değil..bak kıs gelıyo sıcak içecekler çok makbule geçer....ben hazır kurabıyeler aldım paketlı,hazır tuzlu krakerler, hazır bardak çorba,kahwe, hasta olunca ıcmesı ıcın ıhlamur,bıkac paket sevdıgı cıkolata bunlara bayıılır morel olur kesınlıklee...
siz ne zaman kullanmaya basladınız tel canım cekıyomu dagın basında?
akrepler her ıstedıgının yapılmasını ıstemez kendısıne hayır dıyebılen kadınlar daha çekicidir onlara göre..
aa bende ondan alıyım o zaman canım.daha yas 23 annem alıştırma fondatene dıyo pudra daha ıyı dıyo bende alıyım ondan mersi bebişim![]()
akrepler her ıstedıgının yapılmasını ıstemez kendısıne hayır dıyebılen kadınlar daha çekicidir onlara göre..
aa bende ondan alıyım o zaman canım.daha yas 23 annem alıştırma fondatene dıyo pudra daha ıyı dıyo bende alıyım ondan mersi bebişim![]()
hoşbulduk tatlııımmmmm
naber nasılsın? bak böyle bi düşüncem var sen de fikir ver bana :44:
özel kargolar götürmüyomuş askeriyey canım yaa ptt kargo gidiyoumş sadece orayavodafone çekiyomuş bizim dağda
ama dediğim gibi olmadı işte yakalanana 27 gün artı ceza verdiler kokrtu nişanlımda riske atamadı
ben de istemedim kullanmasına zaten sadece benle msjlaşsın die almıştı
2-3 ay kullanabildik
![]()
rica ederim cnm fondöteni ben sadece özel bir yere gidersem kullanıyorum. düğün, davet vs...
fondötene ihtiyacım var hala ama cildimde sivilce problemim oluyor o yüzden iyice araştırmam lazım. daha önce loreal kullandım ama bu defa ondan almıycam.
temizleyici nemlendirici ne kullanıyorsunuz kızlar ?
La roche posay kullanan varmı ?
ben makyaj temızleyıcı olarak diadermine kullanıyorum memnunum canım.rica ederim cnm fondöteni ben sadece özel bir yere gidersem kullanıyorum. düğün, davet vs...
fondötene ihtiyacım var hala ama cildimde sivilce problemim oluyor o yüzden iyice araştırmam lazım. daha önce loreal kullandım ama bu defa ondan almıycam.
didooom sen burçlardan iyi anlıyo gibisinbenimki de koç yükseleni akrep ne kadar zor bi karışım bilirsin kendisi
![]()
olabiliyo ya arada öylehmm o durum bendede oluyrdu yani nişanlım tam romantikken ben bi odun olabiliyorum
ama askere gittiğinden beri baana bi duygusallık romantiklik geldi ki sormayın
çok üstüne gitmeden ağzından laf almaya çalışabilirsin sanırım![]()
La roche posay yanli$ hatirlamiyosam beyaz mavi ambalajli , bi temizleme sütü vardi kuzenim vermisti deneme ürünü (numune mi diyodunuzrica ederim cnm fondöteni ben sadece özel bir yere gidersem kullanıyorum. düğün, davet vs...