• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ah bilmiyorum ki canim bugün böyle oldum ya :59:
coook özledim , birde izine gidecek ve ben göremiyorum nefret ediyorum gurbetten ya :5:

ho$geldin bu arada sen nasilsin canim :16:

h.b canım..arada böyle sıkıntı basıyo insanı bunları düşünmemye çalış düşündükçe sıkıntıya basar..bak senle iletişim kurmyay başlamış şimdilik bunları düşün :9:

h.b canım..arada böyle sıkıntı basıyo insanı bunları düşünmemye çalış düşündükçe sıkıntıya basar..bak senle iletişim kurmyay başlamış şimdilik bunları düşün :9:

evet canim aynen öyle , mehtap 15 ama sevinmek yerine hüzünleniyorum :59: izine de gitse göremicem diye ama neyse herseyde bi hayir vardir
sende ne var ne yok canim napiyosun günün nasil geciyo:34:

kıss kevserr alıştırmalara başladınmı romantıklık konusunda :60:

canım valla o dediğini yapayım dedim dün:52:..msndeydi önce biikimzde odunluk yaptık o yaptıkça bende yapıyorum napayım.neyse sonra alıtırmalara başadım benimkinn azcık gözleri açılmaya başladı..odunluktan çıkıcaz inş yavaş yavaş:60:

ıyıyım canım benım sana sormalı ustabırlıgınız hayırlı olsun canım yaa allahım hepsıne hayırlısıyla gıdıp gelmek nasıp etsınn

amin canım inş..hiç ii duyumlar almadık kırklareli hakkında sürgün yeri diolar böyle olucana keşke doğu çıksaydı dio..napıcaz bilmiyorum..hepimz için hayırlısı canm..

Back