- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #99.241
Bende akrebim.. bende atesliyim uhaUAHUHAUAHUAHUah
Kocacim nirdesin uleynnnnnnnnnnnnnn
Son 3.5 ayyy
Son 3.5 ayyy
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akrep erkeğini etkilemenin yolları
Seksi, ateşli, itaate hazır, vefalı, özverili, bilgili mitolojik kadın tipi ilgisini çeker.Çok para harcayan, abartılı bir kadınsanız geçireceğiniz iki günün keyfini çıkarın çünkü çok uzun sürmeyecek.
Oldukça enerjik olan Akrep erkeği her yönüyle son derece güçlüdür.
Saldırgan, sadist, umursamaz ve düşüncesiz olabilir. Bazen hiç konuşmaz ama bazen de tam tersi sevecen bir aşık olur. Seksüel performansı her zaman dorukta olan Akrep erkeğini elde etmek istiyorsanız bakımlı, şehvetli, itaatkar ve sadık bir kadın olmanız gerekiyor.
Son derece kıskanç olduğu için onunla birlikte olmak zordur. Yaratıcılığınızı, anlayışlı yapınızı ön plana çıkartarak onun ilgisini çekebilirsiniz.
Bende akrebim.. bende atesliyim uhaUAHUHAUAHUAHUah
Son 3.5 ayyy
hmm bende bi düşüneyim cnm pakete neler koyabileceğini
nişanlın balık sever mi bilmiyorum ama ton balığı da koyabilirsin pakete
nişanlım ton balığını çok sevdiğinden aklıma direk o geldi![]()
ben makyaj temızleyıcı olarak diadermine kullanıyorum memnunum canım.
yok yavrucum ben anlamamak forumdan kopya çektim ordan bılıyom
sen benım kovayı görsen bay mükemmel herseyı o bilir
bizim dağdada az biraz avea çekiyomuş...siz niye acemiiliğe geçince hemen başlamadınız cep kullanmaya canım?
[ı]bende akrebim.. Bende atesliyim uhauahuhauahuahuah[/ı]
[ı]kocacim nirdesin uleynnnnnnnnnnnnnn[/ı]
[ı]son 3.5 ayyy[/ı]
olsun begümcüm az kaldı bak güzel olucak inşallah hersey o dağlardan alıcaz sevdiğimizi..sen kac yasındaydın canım?
La roche posay köpük yüz yıkamak için değil mi? ben kullanıyorum onu bi de sebamedin yağsız jel nemlendiricisini kullanıyorum..![]()
ben makyaj temızleyıcı olarak diadermine kullanıyorum memnunum canım.
merhabaaaben geldimmm
ay yok tatlım yaa yemek konsunda kıldır benimki biraz, yemez deniz ürünleri
acemilikte sıkıydı biraz, kullanan da yoktu, ustaya geçince alırım duruma göre dedi, biz her şart ve koşulu sonuna kdr zorlayan bir çift olduk askerlikte, ustaya geçince de ankesörlüyle baya bi süre devam ettik ama böle bozulup günlerce konuşamayınca olmadı dayanamadı sonunda aldı, ama kısmet deilmiş 2-3 ay kullanbildik![]()
merhabaaaben geldimmm
la roche posay effeclar yüz yıkama jeli kullanıyorum, nemlendirici olarakta avene kullanıyorum.nemlendirim bitmek üzere la roche posay duo nemlendiri almayı düşünüyorumda kararsız kaldım. o yüzden soruyorum cnm. sen ne kullanıosun nemlendiri olarak ?
bende geçenlerde migrosta ki 1 alana 1 bedava kampanyasından yararlanıp aldım o üründen cnm. su bazlı fısfıslı hatta az önce sildim onunla yüzümü![]()
Bende 23 canım şubatta 24 olcam anamm 30a ne kaldıinşallah canım benim yaa inşallah bitsin artık
86lıyım, 24 yaşındayım canım.. sen?
hoşgeldınnn canımmmerhabaaaben geldimmm
bende geçenlerde migrosta ki 1 alana 1 bedava kampanyasından yararlanıp aldım o üründen cnm. su bazlı fısfıslı hatta az önce sildim onunla yüzümü![]()
kizlar ben bazen fondoten kullaniyorum veya pudra
ama sabah sürsem öglene yüzüm sanki nemlenmis gibi oluyo parliyo gibi oluyo ne yapabilirim bi fikriniz varmi
fondotende parliyo , pudrada ucup gidiyo sanki
hmm ozaman şimdi kış geldi hemde doğu çok douk alır içeceklerden hariç, kuru incir ve ceviz al cnm hoşuan gider sanırım.
Bende 23 canım şubatta 24 olcam anamm 30a ne kaldı
hoşgeldınnn canımm
anladım canım ben memnun kaldım sende kalırsın umarım.
en güzel şafak güzellerimiz dökülüyor valla hoşgeldin esincim nasılsın?
ayarladın mı ne giyeceğini?
hoşbuldum canım iyi olmaya çalışıorum görmee kayıp şu an tek göz ama sağlık olsunnhoşgeldin canıım nasıl oldu gözün?
bende sivilce sorunu vardı cildiye uzmanı vermişti laroche possay yüz yıkama köpüğüyle sebamedin yağsız jel nemlendiricisini hala da kullanıyorum memnunum canım...
makyaj çıkarıcı da neutrogenanın kullanıyorum..
hoşbuldum canımm nasılsın?tacımızı size devredicezzz hazırmısınBende 23 canım şubatta 24 olcam anamm 30a ne kaldı
hoşgeldınnn canımm
anladım canım ben memnun kaldım sende kalırsın umarım.