• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

:60::60:ne kaa heycanlı nne ka :60:
ivitt canımmm:52:[/I]
Hangi heyecan kısss :23:

Kıss didoş buranınnn teskereci devresi biz olmuşuzzz yaaw :62: kıss buraya ilk girdiğmiz zamanlar neydi şafak ölee be :66:
Kıss geçende benımkıne mektup yazdımda ordan kalan bi esprı ıste:1:
Evet canım 20 gune kadar bız teskerecı devre oluyossss:54:

canım valla o dediğini yapayım dedim dün:52:..msndeydi önce biikimzde odunluk yaptık o yaptıkça bende yapıyorum napayım.neyse sonra alıtırmalara başadım benimkinn azcık gözleri açılmaya başladı..odunluktan çıkıcaz inş yavaş yavaş:60:
canım sen alıştır onu..cilveli ol güzel sözler söyle aşkım balım böceğim :27:
O da açılır öküz deeell ya :60:

slm kızlar hepınıze:16:
hoşgeldın cnm

selam kızlar
kevser bak bendede odunluk var amma bu askerlik ve miracle sayesinde düzelmeler katettim şekerim :17:
sendende performans bekliyoruz :29:

amin canım inş..hiç ii duyumlar almadık kırklareli hakkında sürgün yeri diolar böyle olucana keşke doğu çıksaydı dio..napıcaz bilmiyorum..hepimz için hayırlısı canm..

canım orası hıc bellı olmaz ama bı gıtsın bakalım benım devrelerın arasında en doguya dusen benım sanırım allahım sabır versın 12 sınde evde olucakmıs onun ıcın mutluyum

hoşgeldın cnm

balım böceğimmi kı ben onları rüyamd bile duyamm nekadar cilve yapsamda:60:

hoşgeldın cnm

hosbulduk canımmm:16:

şimdilik ii diyelim ii olsun be canım..bende de var sıkıntıda işte napalım sabredicez artk:29:
herzaman ii olsun be canim :nazar: ah güzel günler gelsin artik insallah :31:

kizlar ortam kaynami$ :23:
azcik bana da tüyo verin ya bu konuda :17: benim odunlukta oscar adayi askerime :65: neler yapabilirim , sizin bu tüyolariniz ne yönde :23:

azcik bana da tüyo verin ya bu konuda :17: benim odunlukta oscar adayi askerime :65: neler yapabilirim , sizin bu tüyolariniz ne yönde :23:

sende yok dimi karşı tarafta yni bu odunluk durumu :1: güzel sözlerin, konuşmalarına karışılık kayıtsız mı kalıyor peki ?

busrae, didem_evo, Lady_cici+, meyra_86, mmeerraall, pissy, sese, _kvsr_+ :71:
hoşgeldınnnnn
didemcim hoşbuldum :29:

napıyosun?

tvdede güzel bişey yok bende öyle takılıyorum nette.facebookta gelinlerle ilgili bi sayfa var orada ki fotoğraflara bakıyorum.

yarın öyle bir geçer zaman ki var yuppiii :46:
bende nette takılıyorum edacım çok boş gelıyo nette takılmak ama sevgılım yok o olsa mesajlasırdık:69:
tvde bugun bısey yok cıdden..bende hıc fondaten kullanmadım cıldımde problem yok ama allık fondatensız guzel durmuyo fondaten almak ıstıyorum onu arastırıyorum tatlım annemde pudra kullan dıyo kararsızım senın önerin varmı?

burcu ne canım?
benımkıde cok romantık degıl vesselam
o bir odun :65:
o bir kova erkeği :65:
o didemi bu konuda fitil eden bi oduncuk:65:
alkış istiyorum odunuma lütfennn:46::46::46:

hoşbuldum devreeeemmmm:13: iyim senden naber?
nişanlıma moral olsun diye bişeyler mi yollasam diye bi fikir geldi aklıma ne dersin canım neler yollanabilir?
kızzlaar hepinizden fikir bekl,yorum :37:

Valla ben deliye vurdum iyi değilim aslında askerım arkadasının cebınden aradı ankesorlu 15 gune anca yapılcakmıs tabı nasıl morelım bozuldu ya zaten tek ıletısımımız bu sabrım kalmadı dedım o da bız burda nelere sabredıyoruz dedı:14:
annesıne demıs avea hattımı açtır dıye az çekiyomuş orda ama msjlasırız belkı cok zorlanıyorum begüm ya valla ona dedım sana morel veremıyorum cunku benım morelım ıyı degıl dedım o da sen ıyı ol ben morel ıstemıyorum sabrederım dedı:59:

Yolla tabi ben dün yoladım..
Kahwe, ıhlamur, cappucıono, çikolatalar, şekerler, jelibonlar aldım mektup yazdım tokamın uzerıne parfum sıktım ve bırde kahwe kupası yolladım he bırde penguen dergısı aldım mizah dergısı okusun gulsun dıye:69:

Back