- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #99.201
ivitt canımmmne kaa heycanlı nne ka
Kıss geçende benımkıne mektup yazdımda ordan kalan bi esprı ısteHangi heyecan kısss
Kıss didoş buranınnn teskereci devresi biz olmuşuzzz yaawkıss buraya ilk girdiğmiz zamanlar neydi şafak ölee be
canım sen alıştır onu..cilveli ol güzel sözler söyle aşkım balım böceğimcanım valla o dediğini yapayım dedim dün..msndeydi önce biikimzde odunluk yaptık o yaptıkça bende yapıyorum napayım.neyse sonra alıtırmalara başadım benimkinn azcık gözleri açılmaya başladı..odunluktan çıkıcaz inş yavaş yavaş
hoşgeldın cnmslm kızlar hepınıze
amin canım inş..hiç ii duyumlar almadık kırklareli hakkında sürgün yeri diolar böyle olucana keşke doğu çıksaydı dio..napıcaz bilmiyorum..hepimz için hayırlısı canm..
ivitt canımmm[/I]
Kıss geçende benımkıne mektup yazdımda ordan kalan bi esprı ıste
Evet canım 20 gune kadar bız teskerecı devre oluyossss
canım sen alıştır onu..cilveli ol güzel sözler söyle aşkım balım böceğim
O da açılır öküz deeell ya
hoşgeldın cnm
ivitt canımmm[/I]
Kıss geçende benımkıne mektup yazdımda ordan kalan bi esprı ıste
Evet canım 20 gune kadar bız teskerecı devre oluyossss
canım sen alıştır onu..cilveli ol güzel sözler söyle aşkım balım böceğim
O da açılır öküz deeell ya
hoşgeldın cnm
balım böceğimmi kı ben onları rüyamd bile duyamm nekadar cilve yapsamda
hoşgeldin edamm
busrae, didem_evo, Lady_cici+, meyra_86, mmeerraall, pissy, sese, _kvsr_+
herzaman ii olsun be canimşimdilik ii diyelim ii olsun be canım..bende de var sıkıntıda işte napalım sabredicez artk
busrae, didem_evo, Lady_cici+, meyra_86, mmeerraall, pissy, sese, _kvsr_+
herzaman ii olsun be canimah güzel günler gelsin artik insallah
kizlar ortam kaynami$
azcik bana da tüyo verin ya bu konudabenim odunlukta oscar adayi askerime neler yapabilirim , sizin bu tüyolariniz ne yönde
hoşgeldınnnnnbusrae, didem_evo, Lady_cici+, meyra_86, mmeerraall, pissy, sese, _kvsr_+
bende nette takılıyorum edacım çok boş gelıyo nette takılmak ama sevgılım yok o olsa mesajlasırdıkdidemcim hoşbuldum
napıyosun?
tvdede güzel bişey yok bende öyle takılıyorum nette.facebookta gelinlerle ilgili bi sayfa var orada ki fotoğraflara bakıyorum.
yarın öyle bir geçer zaman ki var yuppiii
herzaman ii olsun be canimah güzel günler gelsin artik insallah
kizlar ortam kaynami$
azcik bana da tüyo verin ya bu konudabenim odunlukta oscar adayi askerime neler yapabilirim , sizin bu tüyolariniz ne yönde
devremm hoşgelmişsennn
nasılsın
hoşbuldum devreeeemmmm:13: iyim senden naber?
nişanlıma moral olsun diye bişeyler mi yollasam diye bi fikir geldi aklıma ne dersin canım neler yollanabilir?
kızzlaar hepinizden fikir bekl,yorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?