• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Durucum kaan herhafta sonu buluşmak istiyor bende herhafta sonu çıkamam ki evden kursa gidicem de dediya sonunda ne olucak sertifika yok bişey yok öle çık evden dedi ben sana çözüm bulmaya çalışıyorum hiçbirine yanaşmıyorsun diyor acaba oda mı haklı anlamıyorum ki ya bir haftasonu buluşalım 5 saat beraber olalım çok mu şey istiyorum diyor ??????
YANİ SAATTEN KASTI ŞÖLE 1 SAATİM YOLDA GEÇİCEK 2 SAAT SİNEMA SÜRSE EE YEMEK YE BİRAZDA MUHABBET VE SONU GÜZEL BİR GÜN DEDİ 2-3 SAATTE NE YAPILABİLİRMKİ DEDİ
Sizce??

Son düzenleyen: Moderatör:
durucum daha söz yok nişan yok bizim nasıl diş gösteriyımki..Birde şöyle dusunuyorum sevgılım annesının yaptıklarına tepkı göstermezsem sessız kalırsam benım daha mı cok yanımda olur dıye dusunuyorum canım.

canım diş göster derken tartışmaya gir zıt git demedim tabiki.sadece altan alttan tatlı dille cevaplar ver şakayla karışık.. bu hem hoşuna gider çünkü çoğu kayınvalide azcık dilli gelinden hoşlanır..hemde bak ben buna her istediğimi yaptıramam ezemem imajı verirsin.... ama dediğim gibi saygısızlık boyutunda cevaplar değil cnm.....

Durucum kaan herhafta sonu buluşmak istiyor bende herhafta sonu çıkamam ki evden kursa gidicem de dediya sonunda ne olucak sertifika yok bişey yok öle çık evden dedi ben sana çözüm bulmaya çalışıyorum hiçbirine yanaşmıyorsun diyor acaba oda mı haklı anlamıyorum ki ya bir haftasonu buluşalım 5 saat beraber olalım çok mu şey istiyorum diyor ??????
YANİ SAATTEN KASTI ŞÖLE 1 SAATİM YOLDA GEÇİCEK 2 SAAT SİNEMA SÜRSE EE YEMEK YE BİRAZDA MUHABBET VE SONU GÜZEL BİR GÜN DEDİ 2-3 SAATTE NE YAPILABİLİRMKİ DEDİ
Sizce??

burcum kaan kendince haklı olabilir ama kimse herhafta sonu öyle 5-6 saat çıkamaz. yani ben nişanlıyım ben bile 2hafta üst üste çıktığımda babam laf ediyordu yani... şöyle yapın canım akşam iş çıkışı alsın.. yarım saat falan dolaşın sonra eve bıraksın.. yani illa biyerlere gitmek gerekmez değilmi amaç birlikte olmak değilmi işte yanında oluyorsun sonuçta.. 1 2 hafta araylada buluşursanız çok sorun olmaz bence canım

şimdi düşüncenız ne ne zamana dusunuyorsunuz canım?

haziran 2012 diye konuşuyoduk düğün için caım ama kısmet bakalım..
gelince iş bulma zamanına bağlı nişanlımın.. :26:

135 canım biz izinlerin hepsini kullandık birde benim aşkım 14 aralıkta gitti
hepsi özllemden sıkıntıdan oluyor artık sıkıldılar iyice
gelince hepsinin geçeceğine inanıyorum ben tertoo sıkma canını
gönlünü ferah tut fazlada üstüne gitme..
siz ne kadar zamandır nişanlısınız:13:

anladım canıımm... hayırlısı olsun hepimizin hakkında :7:
nisanda 4 senemiz bitecek beraber oldugumuz, ağustosta da 1 sene oldu nişanlılığımız canım :16:
inşallah dediğin gibi olur ya bazen çok takıyorum kafama bazen de herşey yoluna giricek gelince diyorm :26:

yok canım aynıyız emın ol bende sıyırcam yakında:37:

allah yardımcımız olsun da bitsin biran önce canım :54:

canım diş göster derken tartışmaya gir zıt git demedim tabiki.sadece altan alttan tatlı dille cevaplar ver şakayla karışık.. bu hem hoşuna gider çünkü çoğu kayınvalide azcık dilli gelinden hoşlanır..hemde bak ben buna her istediğimi yaptıramam ezemem imajı verirsin.... ama dediğim gibi saygısızlık boyutunda cevaplar değil cnm.....
anladım tatlım bıkac kez o dedıgın sekılde yaptım zaten dıyorum ya söz falan olsun daha cok bır araya gelıcez o zaman tabıkıde senın dedıgın gıbı davranırım tatlı tatlı cevaplar verırım canım.[/B
haziran 2012 diye konuşuyoduk düğün için caım ama kısmet bakalım..
gelince iş bulma zamanına bağlı nişanlımın.. :26:

allah yardımcımız olsun da bitsin biran önce canım :54:
Anladım tatlım gelsınlerde iş bulsunlarda hersey duzelır Allahın ıznıyle:16:

anladım tatlım bıkac kez o dedıgın sekılde yaptım zaten dıyorum ya söz falan olsun daha cok bır araya gelıcez o zaman tabıkıde senın dedıgın gıbı davranırım tatlı tatlı cevaplar verırım canım.[/B

Anladım tatlım gelsınlerde iş bulsunlarda hersey duzelır Allahın ıznıyle:16:

söz nişan hemen gelince yapacakmısınız canım?

söz nişan hemen gelince yapacakmısınız canım?
Valla cnm sevgilimin işi hazır gelınce 1haftaya baslıcak..
Geldikten 1 sene sonra nişan söz yaparız 3-4 ay içindede evleniriz diyo..
Aslında bu yazada nişan olabılır ama bılmıyorum ne olucak onun dusuncesı bu yönde..
Ev aldılar evlerde seneye bu zamanlar bitiyor böyle anlıyacagın tatlım.

napıyosunuz kızlar yaa?
havada karardı :26:

ayy evet ya gecelerde uzadı..ben oturuyorum valla askerımın aramasını beklıyorum sen cıkmıyomusun daha edacım işten?

napıyosunuz kızlar yaa?
havada karardı :26:

Aynen pissy.. normalde bu saatte evde oluyodum nasıl gidicem bu karanlıkta durağa :24:püfff... gel birlikte gidelimm..

Aslında bu yazada nişan olabılır ama bılmıyorum ne olucak onun dusuncesı bu yönde..

hm... canım aslında işide hazırsa madem gelince bikaç ay sonra nişan yapsanız. 1sene nişanlı kalsanız.biraz onun tadını çıkarsanız.. karışmak gibi olmasın ama şahsi fikrim...

Durucum belkı geldıkten bıkac ay sonrada olabılır suan net bısey bellı degıl zaten oralarda pek saglıklı karar veremıyo gelsın karsılıklı konusuruz bakalım bende yaza olsun ıstıyorum aslında sevgılılıkte cok guzel bı duygu ama nısanlılıkta farklı hoş bı duygudur yasayıp gorucez bakalım:69:

pff bugün çok sıkıcı geçiyooo :31:

Durucum belkı geldıkten bıkac ay sonrada olabılır suan net bısey bellı degıl zaten oralarda pek saglıklı karar veremıyo gelsın karsılıklı konusuruz bakalım bende yaza olsun ıstıyorum aslında sevgılılıkte cok guzel bı duygu ama nısanlılıkta farklı hoş bı duygudur yasayıp gorucez bakalım:69:

ewet canım herşeyin ayrı bir güzelliği var.. hakkınızda hayırlısı olsun herşeyi gönlünüzce yaşayın inşallah.... üff dua eden smiley de yok

ayy evet ya gecelerde uzadı..ben oturuyorum valla askerımın aramasını beklıyorum sen cıkmıyomusun daha edacım işten?

askerinin işinin hazır olması ne güzel, kendi iş yerlerimi var cnm?
bizim mesai bitmedi daha normalde 18:30'da çıkmamız gerekiyor ama maalesef o saatte hiç çıkamıyoruz. Ben zaten İzmir'de çalışıyorum. hergün manisa-izmir arası mekik dokuyorum. İşten çıkıp eve gitmem 45dk buluyor :27:

pff bugün çok sıkıcı geçiyooo :31:

aynen cnm pek bi sıkıcı bugün :37:

Aynen pissy.. normalde bu saatte evde oluyodum nasıl gidicem bu karanlıkta durağa :24:püfff... gel birlikte gidelimm..

korkma duru'cum kordon tenha olmaz herhalde. Dua et yollarda Allah kötülüklerden korusun cnm hepimizi.
askerin olsa hiç bırakırmıydı seni dimi aahh ahh :7:

askerinin işinin hazır olması ne güzel, kendi iş yerlerimi var cnm?
bizim mesai bitmedi daha normalde 18:30'da çıkmamız gerekiyor ama maalesef o saatte hiç çıkamıyoruz. Ben zaten İzmir'de çalışıyorum. hergün manisa-izmir arası mekik dokuyorum. İşten çıkıp eve gitmem 45dk buluyor :27:

aynen cnm pek bi sıkıcı bugün :37:

korkma duru'cum kordon tenha olmaz herhalde. Dua et yollarda Allah kötülüklerden korusun cnm hepimizi.
askerin olsa hiç bırakırmıydı seni dimi aahh ahh :7:

tenha değil canım ama karanlık yinede ürkütüyo.. amin canım hepimizi korusun..... offf.. aşkımda öyle diyorr bu saatte tek gitmek zorunda kalıyorsun hep kendime kızıyorum diyorr.. hergün işten alır kapıma kadar bırakırdı.. şimdi çok zorlanıyorum ahh ahhhh...

Back