Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

H.buldum begümcüm nasılsın_?

Ay y,ne kaçtım paldır küldür yaa.. iyilik canım idare eder senden naber? aramadı benimki dün tahmin ettiğim gibi, aramasını bekliyorum ...

Kiz ba$ba$a kaldik aklinialirimsmile hahahaha :roflol: :roflol: :roflol:

yaa aslında hiç istemezdim sizi başbaşa bırakmak ama mecburiyet

Susum nerde ka kac gündürr ???

izinden sonra yolcu etti gelemedi herhalde yaa (

aayyy yine mi gündeme geldi bu konu yaaa??? sakın umutlanmayın kızlar yine üzülmeyin aman diyim, olursa gerçekten süpriz olsun, seviniriz o zaman, şimdi boşverin...

merhaba arkadaşlar a.s.

MGK toplantısı bugün yapılacak, bu haber dün internete düştü hatta burada paylaşmıştım.

düşen değişen bişey yok henüz.

selam canııımm naber nasılsın? :)

Ben geldiiiiiiiiiiiiiiim kızlarrrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan

aaa kim gelmiş hoşgeldin cannıım naber? :)

flowerb hoşgeldin canım

eosheracım senide görüyorummmmmmmmm

Yakalandımm.. Şaka şaka saklanmıodum tatlım.. Sayfayı açtım yazamadım bi türlü..

Ben geldiimmmmmmmmmm diyebilirm a.s.

Benimkiyle kavga etmiştik barıştık.. Tel msn kapatınca korktu tabi beyimiz bu sefer... Savaşı ben kazandım :hooray:

:lepi::lepi: sevindim canım birşeyler okudum ama ne olduğunu anlayamadım ama barıştığınıza sevindim canım:lepi::lepi:

Kızlar karnım cok agrıyormafoldumben

cnm malum ağrıysa eğer; sıcak su torbası yap ve ayaklarının altına beline ve kasıklarına koy su torbasını. bide papatya çayı iç yerimseniben

selam canııımm naber nasılsın? :)

merhaba begümcüm hasretlik işte sen nasılsın? plakara doğru uçuyorsun ne güzel

Merhaba canım pek yeni gönderdim sayımaz 90-3 gidenlerden ben pek fazla giremiyorum dersler cok yogunlaştı vizelerden önce çalısmaya basladım ondan karsılasmamısızdır yerimseniben

benim askerimde 90/2b gidenlerden. allah tez vakit sağsalim kavuştursun sizide.
acemilik mi yoksa ustaya geçtimi şuanda?

selam kızlar ben geldim

cnm hoşgeldin :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…