- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #96.681
kızlar Emine arkadaşımız kim?
facebookta arkadaşlık gelmişte isim olarak tanıyamadım.
Cnm faceden yasıyım blkı burdan yasmamı ıstemez oke
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam canım hoşgeldin zemuszemus
Cnm faceden yasıyım blkı burdan yasmamı ıstemez oke
a.s. eveeeetyokuş aşağı kaptırdık gidiyoruz tatlım :lepi: darısı arkamızdan gelen tertiplere :Saruboceq: sositososito
ahhh canım ya özlemek ne kelime dün aşkımı kameradan gördüm ya sanki bilgisayara yapışıp kalasım geldi ama o camı kapatmak hepsinden zor oldu ya
selam kızlarrrr :hulya:
selam kızlarrrr :hulya:
yıldırım mı canım
bende cumartesi gördüm canımmm ya sorma giderken bende saatlerce ağlıyorummmmafoldumben
hg canımm..
selam canım nasılsın
Burcu'cum merhaba cnm, öğrendim kim olduğunu Gözde söyledi yerimseniben
haftasonunuzun iyi geçmesine sevindim umarım herşey daha güzel olur cnm
edacım kimmiş bana da özelden mesaj atar mıısn hatırlıyamadım kim olduğnu
saol canım buluşamadık ama olsun perşembe güün izin aldm gün boyu beraberdik:)
inşallah enn güzelleri sizin olsun canım
sen nasılsın canım
kizlar ben facebook actim sizleri de ekledim de buraya haber vermeyi unuttum :kedi: kusura bakmayin canlarim , bulduklarimi ekledim simdilik opuyorumnanaktan
kizlar ben facebook actim sizleri de ekledim de buraya haber vermeyi unuttum :kedi: kusura bakmayin canlarim , bulduklarimi ekledim simdilik opuyorumnanaktan
gönderdim cnm mesaj olumunekankayizsmile
iyilik tatlım ya ne olsun işte gün öldürmeye çalışıyoruz. dün baya özlediğimi hissettim. gözümde bir damla yaş hep bekledi dokunsalar akacaktı öyle fena oldum. ama bugün toparlandım. işe gelince bişeylerle oyalanıyor insan. hafta sonu oluncada can sıkıntısından cebime zarar veriyorum resmen -tatlicadiarzu-
benimde aklımda isim olarak kalmıyor cnm kim acaba dedim yerimseniben
kendinize iyi bakın kızlar biraz dısarı cıkım ben ufak tefek ceyızlık bişiler alırım belki görusuruzz
gönderdim cnm mesaj olumunekankayizsmile
iyilik tatlım ya ne olsun işte gün öldürmeye çalışıyoruz. dün baya özlediğimi hissettim. gözümde bir damla yaş hep bekledi dokunsalar akacaktı öyle fena oldum. ama bugün toparlandım. işe gelince bişeylerle oyalanıyor insan. hafta sonu oluncada can sıkıntısından cebime zarar veriyorum resmen -tatlicadiarzu-
benimde aklımda isim olarak kalmıyor cnm kim acaba dedim yerimseniben