Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ben duymadım oyle bısı bız 90\2 yız alkisalkisalkis

vala oyun oynuolar sankı kesın bısı demıolar o yuzden bosverelımturkbayragi

ben duymadım oyle bısı bız 90\2 yız alkisalkisalkis

Daha bu sabah okudumm kızlarr ama heyecana kapılmayın olasılıktan bahsediyorr benm zaten umudum yoktu bize dairr kalmış 35 gün artık bana vurmasada olur diyorumm siz yararlanırsınız inşallahhh :Saruboceq:

iştee burdaaa

Askerlerde erken terhis heyecanı - Milliyet.com.tr

aksam aradı bana sarkı soledı barıstıııık opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:sm_cool::sm_cool:hihoyyyt:asigim:

hadi gözün aydın canım

günaydın çiçeklerrr opuyorumnanaktan hepinizi öptüüüm birazdan çıkıcam ben haftasonu malum akşama kadar aşkımla gecircez..son haftalarımız yaaa mafoldumbensenağlama

tadını çıkar tatlım gidince keşke daha fazla gezseydim diye pişman olma gez şimdi

Kız kocaya küsülmezzz... Cazgır gelin seniiklava:

kaydirigubbakcemile3

gunaydin kizlaropuyorumnanaktan

askerlik simdi secim sonunami kaldii dun izleyemedim son durum nedireyvahedigeldismile

günaydın canım artık ilgilenmiyorum bakmıyorum haberlerede her kafadan farklı ses çıkıyor net birşey yokki

hiç umudum yok artık biz bu yola 15 ay diye çıktık bu saatten sonra ne okuyorum ne dinliyorum

Askerin sunduğu 5 alternatiften hangisi gerçekleşirse gerçekleşsin, uzun dönem askerlerin görev süresi kısalacağından, silah altındaki askerleri, erken terhis heyecanı sardı.
Üniversite mezunu olmayan askerlere “12 ay” formülünün gerçekleşmesi durumunda yaklaşık 100 bin askerin derhal terhis olacağını vurguluyor. Kaynaklar, kasım ayında terhis olacak 89/3 ve 2011 Şubat’ında terhis olacak 89/4 tertip askerlerin, bu uygulamadan yararlanma olasılığının düşüklüğüne dikkati çekiyor. Bu kapsamda mayıs ayında terhis olacak 90/1 tertip askerlerin, yasa çıkar çıkmaz derhal terhis olma olasılığının bulunduğuna işaret ediliyor. Nisan ayında askere alınacak 339. kısa dönem askerlerin, yeni askerlik sisteminden ilk etkilenecek kısa dönem grubu olabileceği ifade ediliyor.

fisfisfis
Kaynak: Askerlerde erken terhis heyecanı - Milliyet.com.tr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…